plamenst7 написа:Мистри написа:Друг път не пиши ,като се напиеш.първо-правиш нескопосан опит да обиждаш човек, когото не познаваш.
Второ, освен ,че си ми наполовина на възрастта, то явно до там си и с образованието.
Ходите ,ама и глоби носите, което е логично според написаното от теб.Под привърженици нямах предвид вас.
Стига с това "вкарал на цесека".Заради такива, като теб супите измислиха изречението за най-големите евроуспехи на Левски....
Понятията "заслужил " и "легенда" носят повече съдържание от това ,кой на кого вкарал.Ти за Киро Миланов чувал ли си? Футболист станал един от голмайсторите на евротурнир. А за човека, чието прозвище съм сложил като ник?
И ако хоризонтът ти спрямо Левски се простира до 10-15 години , то моят е до 50.
Така ,че не ми обяснявай кой е легенда и кой-заслужил.
И никой от тези, които не са "вкарвали на цесека" не се нае да закопае Левски.Даже бяха държани встрани от отбора от такива "легенди", "Доволни от свършената работа през последните шест месеца".
Радвай се на Пацо котето .Той ли ще е следващата ти легенда?
Язък ти за годините и образованието, защото ти липсва нещо не по-малко важно - възпитание! По никакъв начин не ми е било за цел да те обиждам - напротив - обидно е твоето поведение спрямо цялата левскарска общност. Е твоите съмишленици сигурно няма да се обидят, но и днес в Арена Армеец се видя какво е Гонзо за сините фенове. Както ти казах, критика - да, но обиди - абсурд!
Освен това си имал и ясновидски способности та определи и моята възраст и образование - браво! Малко не си точен, ама нищо, вероятно това е новооткрит талант в теб и тепърва ще се усъвършенстваш.
Защо се хвана само за вкарването на ЦСКА, а не каза, защо само трима са вкарали повече от Гонзо изобщо? Не каза и все пак Наско Сираков легенда ли е, та да знаем, че и той беше порядъчно оплют във времето. Аз съм малък и не ги разбирам явно тия работи за легендите.
Извинявай , ама това увъртане е типично женско.

Ти ми навираш в очите головете на Гонзо срещу розовите, а после-"Защо се хвана за..."
Бе изобщо що си губя времето и клавиатурата с теб.
"Цялата левскарска общност"

Кога станахте калайджии, кога ви почерня дирника, както казва народа, че се и научихте от името на всички да говорите, като комунистите-без някой да ви е оторизирал.
Хайде, със здраве си носете на рамо Директора.