Show Must Go On написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/zashto-si-trygna-myri-280944
Комплексарска статия, в която има доста лъжи и личи "неутралното"![]()
![]()
![]()
Европейско показване: Треперене с Астана до момента, в който не беше изгонен техен футболист. След което феноменалната игра на един футболист (Неделев) реши мача. Треперене с Жрински до момента, в който те се умориха накрая и успяхме да отбележим в една перфектна контра и решихме мача.
Най-слабият сезон на Щутгарт (отстранени след това от гранда "Риека"), които се бореха да не изпаднат цял сезон в Германия и определено вторият мач ни подцениха. Това ли са грандиозните успехи в Европа на мърли?
Ботев продали при Стоилов играч в Германия -все едно той го е шлифовал и направил футболист (скоро не се бях смял така).
Мърли е на работа в клуба година и половина, а не както според автора по-малко от година!
Привържениците не го харесват доста по отдавна и то не само заради факта, че е говедо, а заради грозната и неефективна игра на отбора - след като си направил доста добра подготовка и си взел скъпи футболисти, но без никакъв резултат.
От ръководството излязоха и го подкрепиха още първият път. Лично Цв. Василев даде интервю и каза, че това е треньора - лъжци. Кога обаче тренерчето каза "Аз съм виновен за грозната игра" - то не беше времето, терена, гумени бутонки, фенове и какви ли не глупости с оправдания на големият специалист.
Несходство с манталитета - е такова чудо не бях чел досега. Правилният има манталитет на жена и не си признава грешките, а вини всичко друго. Това е манталитет на лека жена. При положение, че имаш всичко осигурено- пари, база, футболисти дори и подкрепа към отбора от публиката и собственика и накрая едно голямо нищо. В последните 5 мача и гол не успяхме да отбележим, абе не ми се говори направо.
К.Р за подлогите в БГ журналистиката!!!
Брат,последното ти изречение казва,че си разбрал що за ''професионалисти'' са журналята от Гонг.Всички без Ники Александров,раболепничат пред Синоптика.Да не казвам по-силни фрази като наколенки,един вид чуждестранна любов и т.н.Даже на посочената статия,не видях автора й,но няма значение.За всички се отнася написаното,без Ники по разбираеми причини.
Респект за мнението ти.Загубихте година и половина с оня,дето изповядва правилен футбол.