Pichichi написа:Карачанаков,Платини и Мораес се присъединяват към отбора и ЦСКА вече има нападение !!!
карачанаков е работлив да, с него шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Pichichi написа:Карачанаков,Платини и Мораес се присъединяват към отбора и ЦСКА вече има нападение !!!
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:тия от Донецк на краставичари, краставици ще продават .. Титаните колко такива сделки са правили, да вземат играчи и после да не плащат, ясно са им като бял ден тия украинци![]()
bekono написа:С Платини, Мораеш, Христо Янев и да кажем Карачанаков и Присо може да се направи нещо този сезон. Дано Шеридън и поне двама нови от халфовата линия и атаката покажат качества, защото с трима класни футболисти и още двама, които играят на приливи и отливи нищо няма да се получи. Очаквах много от Кода, но явно е поредното леке. Поне за защитата съм спокоен, там като че ли всичко си е наред. Другата голяма въпросителна е за вратарския пост. До момента виждам, че в ЦСКА има двама еднакво слаби, ако мога така да се изразя, вратари. Макенджиев дори е малко по-добре от Черни. Но ще бъда оптимист и ще кажа, че има хляб в отбора стига на терена редовно да са - Янев, Янчев, Платини, Мораеш, Анисе и Бандаловски.
florentin_petre написа:Здравейте армейци, бях в болницата и съм по изтървал малко от трансферите, виждам че се споменава Мораес в състава за новия сезон ама него не го ли продадохме, знам че за Платини се умува, както и чух за Делев какво чакат че не го вземаме, стига със тея псевдо футболисти който си мислят че ЦСКА е летен лагер че и пари вземат.
Потребители, разглеждащи този форум: Martinez1948, soilwork и 26 госта