Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

shammi
Контакти:

Re: Треньор на Левски от 24.04 ?

Мнениеот shammi » 29 мар 2012 14:46

Това наистина е парадоксално - никой не иска да поеме Левски - клуб с традиции и гранд. Е не е ли кофти....
Който и да дойде съдбата ще му е един полусезон или най - много един сезон.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 мар 2012 14:47

ehh написа:Какъв Илиан Илиев? Няма ли да е Херо? За какво тогава се чака датата 24-ти април?

Всъщност никой не знае кой ще е!В смисъл,освен Батков,Тонев,Донев и Гонзо!
Всичко дотогава е търкане на клавишчета...

emilianbeliashki
Контакти:

Мнениеот emilianbeliashki » 29 мар 2012 15:21

Мисля, че на всички е ясно - спретнаха му гаден номер на човека.
Прости хора в проста държава. Тънем до шия в простотия - това е истината!!!!!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 мар 2012 19:48

Батковщината и Гонзовщината унищожават Левски бавно, но сигурно! Батков държи Гонзо, който забърква такива каши, а сега се изкарва герой, като си "слага главата на дръвника в името на Левски", а в същност на дръвника е самия Левски! Гонзо, ако наистина обичаш Левски махни се от него, не виждаш ли, че от както ти си в ръководството отбора затъва! Докога ще го съсипваш с олигофренски селекций и некадърни треньори?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 мар 2012 23:39

shammi написа:Това наистина е парадоксално - никой не иска да поеме Левски - клуб с традиции и гранд. Е не е ли кофти....
Който и да дойде съдбата ще му е един полусезон или най - много един сезон.....

Не иска да го поема, заради знаете кой... иначе съм на мнение, че и да имаме някакъв свестен отбор, трябва да престанем с това, взимаме 10 - махаме 10. Сега на лято най-много един нападател да вземем, връщаме Арш и подписваме с Грийн и мисля, че сме готови.
С такива зверски текучества на играчи, отбор не се прави. Нека хората поиграят поне година заедно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 мар 2012 23:41

Не бързайте толкова с Илиан, изобщо не е сигурно, че ни напуска. Някои медии го пращаха на Герена още във вторник, та чак Иво Тонев идвал до Стара Загора да преговаря с него :mrgreen: Глупостите им край нямат, лошото е, че освен дб, вече и уж по - сериозни медии като БНТ, Меридиан мач и т. н. започват да пишат подобни глупости. Познавайки мисленето на Илиан, макар и косвено, мога да кажа, че изобщо не е подписал договор, нито е решил със сигурност къде да работи от лятото. Той взима решенията винаги в последния момент, до голяма степен, под влияние на емоциите. Не е в негов стил да обяви на 24 април - месец преди края на първенството, че напуска Берое. Аз лично се надявам да остане при нас и смятам да изразя подкрепата си към него на стадиона, убеден съм, че така ще направят и останалите беройци, които са зад него :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 29 мар 2012 23:50

acmilan написа:Не бързайте толкова с Илиан, изобщо не е сигурно, че ни напуска. Някои медии го пращаха на Герена още във вторник, та чак Иво Тонев идвал до Стара Загора да преговаря с него :mrgreen: Глупостите им край нямат, лошото е, че освен дб, вече и уж по - сериозни медии като БНТ, Меридиан мач и т. н. започват да пишат подобни глупости. Познавайки мисленето на Илиан, макар и косвено, мога да кажа, че изобщо не е подписал договор, нито е решил със сигурност къде да работи от лятото. Той взима решенията винаги в последния момент, до голяма степен, под влияние на емоциите. Не е в негов стил да обяви на 24 април - месец преди края на първенството, че напуска Берое. Аз лично се надявам да остане при нас и смятам да изразя подкрепата си към него на стадиона, убеден съм, че така ще направят и останалите беройци, които са зад него :)

Този мач в Ловеч не беше ли контроверсиален? ;)

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот shwepi » 30 мар 2012 00:38

AN71 написа:А аз да те попитам какво направи Мръко (Мъри ) в Европа отговори ми ама без Наско Сираков? ;) :( :o

Пич точно мачовете в европа ги спечели Мъри там Наско не може да да си играе игричките /мача с миньор нямаше да го загубим ако беше в Левски Наско/
Някой спомена мача с Родопа е забарави да каже че в Родопа играха КОПИ+ТОПЧО /атакуващи халфове/ + ШОПОВ нападател.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 30 мар 2012 11:18

THE G.A.M.E написа:Другият няма никакви успехи на международна сцена ...
А в Левски, Европа винаги е приоритет !
Става въпрос за Херо и не е вярно. Как да има успехи, след като в Левски не му позволиха да играе в Европа след дубъл. Той не е имал достатъчно мачове в турнирите. Но все пак да видим. В Нафтата отпадна от норвежкия Бран само заради голове на чужд терен. Същия отбор малко по късно беше отстранен от Левски начело с Люпко пак с гол на чужд терен много трудно. С Литекс отстрани Халмщад в който играеше тогава Люмберг което не е малко. После падна тежко от Спартак Москва, но кой от нашите отбори не би паднал от тях тогава, а и сега. Не успя да отстрани шампиона на Полша Видзев и отпадна с дузпи. Но ги победи тук с 4:1. Вярно, там загуби със същия резултат, но направиха и доста пропуски. Днешния Литекс пада от полските отбори и в двата мача. Истината е, че Херо няма достатъчно мачове в Европа, а с Левски или ЦСКА нито един и не може да бъде оценяван по този показател. Но като национален треньор има две равенства с Англия. Да видим кой друг може да се похвали с това.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 мар 2012 11:39

СВОБОДЕН написа:Но като национален треньор има две равенства с Англия. Да видим кой друг може да се похвали с това.

То тогава не беше голяма философия да се направи Х на онзи английски тим.
Освен това има и 2 пъти с по- 0-3 от Полша ... Абе, това не е толкова важно.
Наистина е възможно "Херо" да се е подобрил чувствително като треньор.
Даже вероятно е така.

Но аз не мисля, че в състоянието което е към момента ще може да бъде полезен на Левски.
При нас знаеш - напрежение, интриги, изисквания ... адреналин на макс.
Та, да е жив и здрав Митко !
Мисля, че в Бургас за близкото бъдеще си е на мястото. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”