Вярно, че в момента има гъста обачност над Сливен, ама няма особено логика в това ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rhaegar написа:Добро утроБаси снега дето заваля тука

ros написа:до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината

THE G.A.M.E написа:ros написа:до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината
К'во правим на това ЕП по Биатлон бре ?
Не ги следя поради липса на време, а и желание ...
Нещо положително от нашите ? ...
ros написа:rhaegar написа:Добро утроБаси снега дето заваля тука
до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината
 То толкова и валя де, два часа и сега се топи, някаква адска киша е
 То толкова и валя де, два часа и сега се топи, някаква адска киша е 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ros написа:Да ти кажа малко пародийна е историята... Много несериозно ми се струваше всичко. Нямаше реклама на състезанията, никакъв интерес, а и нищо като качествени състезатели. Хубаво е поне, че Краси Анев спечели един бронз и толкова до сега. В момента е женската щафета и пак една пародия на състезание. Истината е че я нямаше тръпката от миналата година. А и в тази мъгла 2-3 дни толкова състезания се отложиха.
И още нещо - доказа се, че биатлона е телевизионен спорт. На живо не е толкова интересно

rhaegar написа:ros написа:rhaegar написа:Добро утроБаси снега дето заваля тука
до вчера в Разлог и Банско само дъжд и мъгла и тъкмо си тръгнах заваляло... Баси планината
И един телефон да звъннеш не можа, налиТо толкова и валя де, два часа и сега се топи, някаква адска киша е

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта