Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Армията на ГЕРБ
Пролетари от всички страни, съединявайте се!

Последна промяна от didayyord на 21 фев 2013 14:23, променено общо 1 път.
Keine Lust написа:gushtera, виждам, че добре си се подготвил. Даже и SAVE - че си си направил за всеки случай
Аха.
gushtera написа:Keine Lust написа:gushtera, виждам, че добре си се подготвил. Даже и SAVE - че си си направил за всеки случай
Аха.
Гущер,довечера Зенит ще ви изсули на вашия стадион,да знаеш.

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
shumkar_44 написа:Опасност! Мафията се намеси в дискусията! Боко работи по-бързо, отколкото си мислех!
Виж в мазето са ти проникнали и ще ти откраднат сиренето, което си крал от мандрите през 44 година, опасноста е голяма! Стани работи бързо с логистичната подкрепа на Доги, какво ще правим сега, да свирим тревога под червените знамена!
nepravda написа:grasiani написа:nepravda написа:Поредната тема за лумпени комунисти. Какво искате ,нормално е хора да се събират и да подкрепят едно разумно правителство, и аз ако не бях в командировка щях да съм там. А за тези които се събират с пари е ясно - 30 лева на човек на Дучето и агитката на чорбата тича, не говоря за всички цесекари, а само за тези с маските и с бирите в ръка които са около човека приличащ на това което е на снимката.
Ами какво да го подкрепят то само си подаде оставката,подкрепата е на изборите или като се се влезе в процедура избори, ей големи глупости и какви комунисти те гонят значи като не харесвам политиката на това правителство и неговия лидер (между другото бивш комунист)значи че съм лумпен комунист хайде стига с тия изтъркани лафове,не може 99,7% да харесват другаря Бойко това ми напомня на една друга епоха.
А кой харесваш. Защото това което става на улицата последните 10 дни е против всичко, но нищо реално не предлагаме. А да забравих освен да се свика Велико народно събрание - с 400 депутата , и да променим конституцията /ама не сме я чели/ но да я променим.
Това кого харесвам си е моя работа,аз коментирам твоите обиди към другите хора и това събиране в подкрепа на Бойко, не ми се вижда нормално като човека сам си подаде оставката да се организират митинги в негова подкрепа ами да си беше направил подкрепата преди да си подаде оставка.Тия простотии в момента много ми приличат на годините 1989-1992 едни непрестанни препирни, митинги, закани.
Genius. написа:gushtera написа:Keine Lust написа:gushtera, виждам, че добре си се подготвил. Даже и SAVE - че си си направил за всеки случай
Аха.
Гущер,довечера Зенит ще ви изсули на вашия стадион,да знаеш.![]()
Ще видим, ще видим

Re: Спам тема vol.2
Добре де, кой ги слива тия теми тука? Да си плюят там на воля, баси 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

100 % на протеста е имало платени хора,но също така 100 % по-голямата част от мнозинството бяха истински привърженици на ГЕРБ и най-вече на ББ.Повечето от вас са изключитлено жалки и долнопробни създания,това не е никаква обида,а чиста констатация.Постоянно се тръби,че в България хората нямаъ право на слово,право на различните и т.н. а вие самите не може да разберете,как е възможно да има хора,които протестират в полза в ББ ? Толкова ли сте ограничени и не може да схванете,че има наистина хора,които поддържат това правителство и са излезли на протеста абсолютно искрено ! Както всеки има право да излезе на митинг на БСП,така и всеки има право да излезе и да подкрепи ББ,всичко друго е комунизъм !
rhaegar написа:Добре де, кой ги слива тия теми тука? Да си плюят там на воля, баси
аз ги сливам тук

- BLUE CHAMPIONS
На човек направо да му се сгади в тоя форум, то не беше сливане, не беше ОЛИВАНЕ. Чудя се вече в кой раздел да вляза да почета без да присъстват демократи, комунисти, герберасти, американци, корейци и китайци. Тук дали има някакъв шанс
euro2012/

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]