Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Армията на ГЕРБ

Мнениеот luxorus » 21 фев 2013 14:06

Има ли кой още да му се вързва на тоя форумен трол?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

nepravda

Мнениеот nepravda » 21 фев 2013 14:06

grasiani написа:
nepravda написа:Поредната тема за лумпени комунисти. Какво искате ,нормално е хора да се събират и да подкрепят едно разумно правителство, и аз ако не бях в командировка щях да съм там. А за тези които се събират с пари е ясно - 30 лева на човек на Дучето и агитката на чорбата тича, не говоря за всички цесекари, а само за тези с маските и с бирите в ръка които са около човека приличащ на това което е на снимката.

Ами какво да го подкрепят то само си подаде оставката,подкрепата е на изборите или като се се влезе в процедура избори, ей големи глупости и какви комунисти те гонят значи като не харесвам политиката на това правителство и неговия лидер (между другото бивш комунист)значи че съм лумпен комунист хайде стига с тия изтъркани лафове,не може 99,7% да харесват другаря Бойко това ми напомня на една друга епоха.

А кой харесваш. Защото това което става на улицата последните 10 дни е против всичко, но нищо реално не предлагаме. А да забравих освен да се свика Велико народно събрание - с 400 депутата , и да променим конституцията /ама не сме я чели/ но да я променим.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 21 фев 2013 14:06

Новоотворените днешни политически теми къртят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nepravda

Мнениеот nepravda » 21 фев 2013 14:07

Keine Lust написа:
nepravda написа:Поредната тема за лумпени комунисти. Какво искате ,нормално е хора да се събират и да подкрепят едно разумно правителство, и аз ако не бях в командировка щях да съм там. А за тези които се събират с пари е ясно - 30 лева на човек на Дучето и агитката на чорбата тича, не говоря за всички цесекари, а само за тези с маските и с бирите в ръка които са около човека приличащ на това което е на снимката.

Ти що не си на протест или на теб ти е платено да пишеш по форумите :arrow:

Не в командировка съм, ако си бях в София щях да съм там.

nepravda

Мнениеот nepravda » 21 фев 2013 14:09

venger написа:Взимайте си армията и отивайте пред парламента, където да се докоснете до всенародната любов. Ние ще си щракаме по клавиатурите и ще си работим... до към 18:00 часа. :lol:

До тогава да се дрогираш и напиеш. Защото е ясно,че не знаеш какво искаш, но важното е да се троши. Предлагам ти поне да си осмислиш вечерта като се изпробваш на бабичките от митинга на комунистите, обикаляйки София като гламав може да се засечете с тях.

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 21 фев 2013 14:10

nepravda написа:
Keine Lust написа:

Ти що не си на протест или на теб ти е платено да пишеш по форумите :arrow:

Не в командировка съм, ако си бях в София щях да съм там.

Не е нужно да си в комадировка, за да пишеш в който и да е форум. Е така се харчат държавни пари...

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 21 фев 2013 14:10

Може ли тия комунистическо-турски поклонници и провокатори да престанат, Бойко вече го няма, сега да вземат да се поуспокоят и в чест на Сатнишев и Лютви да ударят по една злобарка!

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 21 фев 2013 14:11

Простете, ала в случая просто отразявам актуална новина от достоверна агенция. Моля, коментирайте новината, не моето мнение, понеже такова не съм дал.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 21 фев 2013 14:12

Мутрата пожарникар-Боко Будата се посра много яко.На който и ще да плаща и който и ще да вика мутрата си заминава. :lol: Срамно е,че един пожарникар изобщо влезе в парламента.Буда си отива!Бокофилите да започват да обличат само черни дрехи в знак на траур!Буда си отива.
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 21 фев 2013 14:12

Хахахаха в една тема са се събрали всички червени лумпени и турски подлоги, само КНДР липсва :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”