varnafen написа:Като прочета, че някой нямало да стъпи на стадиона и направо настръхвам от страх. Ако си несъгласен с политиката - иди на стадиона и го покажи по някакъв начин. Кого плашиш, че няма да ходиш на мач?
За трансфера - Димов кога отиде в Левски? Май пред декември....? Усети ли се липсата на Димов - май не?
Аз лично се надявам точно тези двамата да идат в чужбина...за тяхно добро, но ...и те за селска консумация ще се окажат.
Не забравяйте, че никой не е над клуба...
И нещо още - супер смешно е да обвинявате момчетата от агитката, че не са били на мачовете в Б група. Първо, половината не са ходили сами на стадиона още, второ - така или иначе всички стояхме под козирката в един момент...
Не вярвам колегата да е имал предвид сегашната агитка. Разбира се, че повечето момчета тогава са били прекалено малки за да могат сами да решават къде да ходят. Но факт е, че тогавашната агитка просто изчезна. Както и да е. Не вярвам, че истинските моряци ще се откажат от ходене по стадионите. Казвал съм го и преди - ако ще и в Я група да сме аз, докато мога да вървя ще съм на стадиона. По важното в случая е, че ако написаното по вестниците и сайтовете е вярно, сравнението ти с Димов не е уместно. Замина един - дойде друг още по-добър. Когато обаче заминава централната двойка защитници... Първо знаем колко "много" пари изсипват собствениците за нови играчи та да се надяваме да вземем други по-добри защитници, а със свободни агенти не става - шанса да улучиш нещо качествено е 1/1000. Второ, дори и при голям късмет да намериш верните хора колко време смяташ, че ще им е необходимо за да се сработят?