ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот зеления » 05 дек 2011 14:02

varnafen написа:Като прочета, че някой нямало да стъпи на стадиона и направо настръхвам от страх. Ако си несъгласен с политиката - иди на стадиона и го покажи по някакъв начин. Кого плашиш, че няма да ходиш на мач?

За трансфера - Димов кога отиде в Левски? Май пред декември....? Усети ли се липсата на Димов - май не?

Аз лично се надявам точно тези двамата да идат в чужбина...за тяхно добро, но ...и те за селска консумация ще се окажат.

Не забравяйте, че никой не е над клуба...

И нещо още - супер смешно е да обвинявате момчетата от агитката, че не са били на мачовете в Б група. Първо, половината не са ходили сами на стадиона още, второ - така или иначе всички стояхме под козирката в един момент...

Не вярвам колегата да е имал предвид сегашната агитка. Разбира се, че повечето момчета тогава са били прекалено малки за да могат сами да решават къде да ходят. Но факт е, че тогавашната агитка просто изчезна. Както и да е. Не вярвам, че истинските моряци ще се откажат от ходене по стадионите. Казвал съм го и преди - ако ще и в Я група да сме аз, докато мога да вървя ще съм на стадиона. По важното в случая е, че ако написаното по вестниците и сайтовете е вярно, сравнението ти с Димов не е уместно. Замина един - дойде друг още по-добър. Когато обаче заминава централната двойка защитници... Първо знаем колко "много" пари изсипват собствениците за нови играчи та да се надяваме да вземем други по-добри защитници, а със свободни агенти не става - шанса да улучиш нещо качествено е 1/1000. Второ, дори и при голям късмет да намериш верните хора колко време смяташ, че ще им е необходимо за да се сработят?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 05 дек 2011 15:20

едва ли някой от ръководството чете тези форуми но пак ще кажа наши играчи в Български отбори НЕ трябва да се продават!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 дек 2011 15:34

VW-CORRADO_1913 написа:едва ли някой от ръководството чете тези форуми но пак ще кажа наши играчи в Български отбори НЕ трябва да се продават!!!

И къде да ги продадат като повечето са на ниво Б група
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 05 дек 2011 16:26

е добре де моя грешка тях може но тях двамата особенно Сашо а и горния ми пост е продиктуван от факта че мразя двата отбора

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 дек 2011 18:26

Абе момци какво сте се разтревожили толкова,че и се нареждате един друг,ако трябва аз ще дръпна последен шалтера на стадиона- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: досещам се за някой работи ама да видим,търкания по оста София-Варна
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 дек 2011 18:28

thebully написа:Абе момци какво сте се разтревожили толкова,че и се нареждате един друг,ако трябва аз ще дръпна последен шалтера на стадиона- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: досещам се за някой работи ама да видим,търкания по оста София-Варна

? T.e.???
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 дек 2011 19:42

1.Още никой не е заминал---> оплюване на ръковдоството
2.Силно се съмнявам да продадат на български отбор централен защитник от нашите,камо ли пък двамата.
3.Най-важното,това трябва да го четат Росен и Сашко - който отива в Левски моментално става САТАНА!Да.Не ми пука как се казва,дойде ли на Тича ще бъде посрещан ужасно зле.Ще има клетви,ще има кълнене,НЯМА да прокопса,уверявам ги.Илиан Илиев отнесе тонове помия,че тези двамата ли няма?Да си опичат акъла,да гледат и Димов--->от най-перспективен млад играч в България до изтривалка на селяните в школата на Левски :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 дек 2011 19:43

зеления написа:
thebully написа:Абе момци какво сте се разтревожили толкова,че и се нареждате един друг,ако трябва аз ще дръпна последен шалтера на стадиона- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: досещам се за някой работи ама да видим,търкания по оста София-Варна

? T.e.???

Чак ме дразните с простотиите си вече,затова ще ви напиша като за в детската градина-Т-София--М-Варна
изнервен 05-12 16:36 Варна-Спирт -не е мое писане,буквите предполагам първите имена на босовете
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 дек 2011 19:58

зеления написа:

? T.e.???

За съжаление и аз не мога да разбера какво има в предвид колегатра.Нека бъде така добър да обясни/ако трябва и на лични/,че бая нерви ми се събраха от няколко дена покрай нашият отбор. :(
,,1.Още никой не е заминал---> оплюване на ръковдоството
2.Силно се съмнявам да продадат на български отбор централен защитник от нашите,камо ли пък двамата.
3.Най-важното,това трябва да го четат Росен и Сашко - който отива в Левски моментално става САТАНА!Да.Не ми пука как се казва,дойде ли на Тича ще бъде посрещан ужасно зле.Ще има клетви,ще има кълнене,НЯМА да прокопса,уверявам ги.Илиан Илиев отнесе тонове помия,че тези двамата ли няма?Да си опичат акъла,да гледат и Димов--->от най-перспективен млад играч в България до изтривалка на селяните в школата на Левски "
Много си прав,но няма пушек без огън.Нали знаеш,че когато пишат вероятни глупости от медиите/особено балона/слагат едни огромни въпрсителни.Сега няма такива.И явно някой е засякъл нашите момци на Герена.А и да ви припомня какво писа един колега от форума/момчето е от Перник/.Каза че Роската ще играе в София,но не в родния си клуб.И това беше преди около седмица,ако не се лъжа.Значи има все пак нещо,което е разбунило духовете.Същото беше и с Димов миналата година.Ако е вярно,просто нямам думи.Ще изляза много прав,като писах преди време един сценарий,продиктуван от изказвания на Иван Михайлов.И по жалкото е,че има много хора около него,които му пригласят.Сега като разкарат заплатаджиите от отбора/а всички знаем че има още такива/,НАИСТИНА ЩЕ ИГРАЕМ С ЮНОШИ!Само че оня състав който ви показах преди един-два дена включваше и тези двамата хубавци.Сега като ги махна и тях,ще изглеждаме така:
Илко/вероятно,ако не избяга и той/
Сашо Мишо Йотов Янев
Писаров/Румен,Янчо/ Жоро-Камазола/ако не замине/ Дончо!!!/няма да замине/ :mrgreen:
Миро Капитанов
резерви-само юноши,няма да ги изброявам.Вероятно класиране?Надявам се да сме все още в А група,на фона на точките които имаме сега.Вероятни сценарии от тук нататък.Парите им трябват на ТИМ за да реновират Тича.Парите им трябват за да закупят нови класни играчи.Парите им трябват,защото просто няма да дават повече и вземат сега каквото може да се вземе.План 2013 се отлага за 2113 на тогава вече новопостроения стадион ТИМ Арена,с умопомрачителния капацитет от 10000 места.Този план ще бъде обявен 2111г,непосредствено преди местните избори.
Последна промяна от Готвача на 05 дек 2011 20:11, променено общо 1 път.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 дек 2011 19:59

Това се знае много много отдавна, не знам някой може да го е пропуснал като факт.

Върни се в “Архив”