13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски
Искам Арш да пусне на мястото на Цветков.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Levski 1914
- Контакти:
UltraBlue написа:Levski 1914 написа:THE G.A.M.E написа:Опаааааа...![]()
Младенов с асистенция ... Йовчо с гол, какво да искаме ? ...![]()
Не беше кой знае, каква атака, но е важно да се вкарват тия положения ...
Ако успее днес Младенов и да вкара ще те призная
Ако ще и хеттрик да направи за мен Младенов не е футболист за Левски!
Еее, за футболните качества на Младенов няма какво да коментираме...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Neron написа:Искам Арш да пусне на мястото на Цветков.
+1... за мен Арш не е толкова лош нападател, колкото го изкарват и му трябва време да покаже потенциал!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
THE G.A.M.E
Levski 1914 написа:THE G.A.M.E написа:Опаааааа...![]()
Младенов с асистенция ... Йовчо с гол, какво да искаме ? ...![]()
Не беше кой знае, каква атака, но е важно да се вкарват тия положения ...
Ако успее днес Младенов и да вкара ще те призная
Ами доста е напорист до тук, та си мисля, че имам шанс да позная ...
- Neron
- Контакти:
UltraBlue написа:Neron написа:Искам Арш да пусне на мястото на Цветков.
+1... за мен Арш не е толкова лош нападател, колкото го изкарват и му трябва време да покаже потенциал!
Миналата седмица по време на мача с Локомотив изредих колко талаш има в Левски и кои влизат в това число и случайно бях забравил Арш и след няколко минути той взе че вкара 2 парцала
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- metodito
- Контакти:
Играчите сменят местата си, играят що-годе компактно и се опитват да се движат без топка.
Класен гол на Йовчо.
Помниш ли Мендоса? Един тъмен фъстък, който ни донесе Купата на България. Нещо друго от него помниш ли?
Класен гол на Йовчо.
Neron написа:Миналата седмица по време на мача с Локомотив изредих колко талаш има в Левски и кои влизат в това число и случайно бях забравил Арш и след няколко минути той взе че вкара 2 парцала![]()
Помниш ли Мендоса? Един тъмен фъстък, който ни донесе Купата на България. Нещо друго от него помниш ли?
Последна промяна от metodito на 13 ное 2011 16:50, променено общо 1 път.
- levski_4_life
- Контакти:
Red_Pride написа:абсолютен театър,Йовов го оставиха да си нагласи топката и спокойно да си вкара
Просто Берое имат проблем с тази зона! Ако не видя, 90% от опасните положения ставаха след непокрит човек там! Стегни се малко!
Станислав Тодоров е най-смешния съдия,който съм виждал по терените някога.Не знае що е авантаж,дава фалове само защото играча се превива на умряло,а шпагат и играе с топката за него е не само фаул,но и жълт картон.При това е международен съдия-виждате защо скоро не се очертава скоро да имаме съдия в шампионска лига или на европейско и световно първенство!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
Добре седим като подредба на терена Е ако изключим грешките при елементарни ситуации в разиграването! Дано Старокин и Грийн почнат да подават на сините ххх Интересно е как преливаме с 3ма централни и с нападател Дани. Остава да убием мача до 60мин!
ПП хаха а некав разбирач ми разправяше, че Младенов го било страх да влиза в единоборства....
ПП хаха а некав разбирач ми разправяше, че Младенов го било страх да влиза в единоборства....
Добро първо полувреме. Харесва ми новата тактика - 4-1-4-1
Също така момчетата играят много настървено и пресират още в половината на Берое. С тази игра игра и вторият гол няма да закъснее и да затваряме мача. Очаквам през втората част да се включат Арс и Христов.
Само Левски
Само Левски
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64