Viktor4o_Rs написа:Ебати и комунистите нагли - махнете паметникът на американските летци, ама този на съветската армия да седиА нормалните българи не искаме нито единият, нито другият
Много точно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Ебати и комунистите нагли - махнете паметникът на американските летци, ама този на съветската армия да седиА нормалните българи не искаме нито единият, нито другият
gamaun написа:Няма да е зле авторът на темата да си поправи заглавието, защото това е гавра не с комунистическата (няма такава история, както нямаше и комунизъм), а с българската история.
slavia_forever написа:Левски и Ботев са свързани с всеки един българин и с всяко едно населено място и всеки камък и парче земя. Аз твърдя, че в България има много повече паметници на комунизма, отколкото на тях двамата например. Ето например хан Аспарух е свързан с всички българи. предполагам, че ще се съгласиш. Колко негови паметници знаеш?! Аз в момента се сещам за един в Добрич, а помисли там колко паметници само там с петолъчки?!
Ако ме питаш заради това, че преди се е казвал Георги Димитров, смятам че всяко име е по-подходящо. Знам само че в България няма град на името на Мария Луйза, но има Димитровград!
macko_razbivach написа:Не знам защо искате да си забравяме историята..
Дърво без корен написа:slavia_forever написа:Левски и Ботев са свързани с всеки един българин и с всяко едно населено място и всеки камък и парче земя. Аз твърдя, че в България има много повече паметници на комунизма, отколкото на тях двамата например. Ето например хан Аспарух е свързан с всички българи. предполагам, че ще се съгласиш. Колко негови паметници знаеш?! Аз в момента се сещам за един в Добрич, а помисли там колко паметници само там с петолъчки?!
Ако ме питаш заради това, че преди се е казвал Георги Димитров, смятам че всяко име е по-подходящо. Знам само че в България няма град на името на Мария Луйза, но има Димитровград!
Как би прекръстил ти точно Димитровград?
Neron написа:Viktor4o_Rs написа:Ебати и комунистите нагли - махнете паметникът на американските летци, ама този на съветската армия да седиА нормалните българи не искаме нито единият, нито другият
Много точно.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
slavia_forever написа:gamaun написа:Няма да е зле авторът на темата да си поправи заглавието, защото това е гавра не с комунистическата (няма такава история, както нямаше и комунизъм), а с българската история.
Да, "комунистическа" е думата, не защото е имало реализация на комунизма у нас, а защото при опитите за практическото приложение на подобно извращение, той се превръща в символ на всичко порочно, пошло, безродно и зло. Той е смъртта за морала и духовността на нациите.
orlando написа:slavia_forever написа:gamaun написа:Няма да е зле авторът на темата да си поправи заглавието, защото това е гавра не с комунистическата (няма такава история, както нямаше и комунизъм), а с българската история.
Да, "комунистическа" е думата, не защото е имало реализация на комунизма у нас, а защото при опитите за практическото приложение на подобно извращение, той се превръща в символ на всичко порочно, пошло, безродно и зло. Той е смъртта за морала и духовността на нациите.
Комунистическата идея е можеби наи добрата идеа създавана някога.Проблема е че е нереалиризуема в това общество.И трябва да ти е ясно че една идеология или друга се опорочава от хората.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта