Берое - ЦСКА - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 16 май 2011 17:06

Берое
27
36%
равен
6
8%
ЦСКА
42
56%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА - 0:2

Мнениеот CSKAEOTBORA » 15 май 2011 22:13

Вижда се, че Радуканов незнае как да си извършва смените, представете си ако Платини и Делев се контузят, та той пуснал ли е някога Петър Стоянов, Костов, Садула? Всеки път едни и същи резерви: Гъргоров - Маркиньос, Коста Янев - Грегъри Нелсън, Александър Тонев - Делев или някой друг, е айде стига де? Вярно, играем добре, ама мисля, че трябва да дава шансове и на другите таланти, какво ще стане от Коста Янев примерно? Той си е дърво и т'ва е, да пуска Костов, Садула, те са млади момчета с талант, така само ще им пропилеем годините, и нищо нема да стане от тех. Срамота! Иначе относно мача, добре, победихме, ама лично на мен неми харесва всеки мач като поведем с 2-3:0 и да се отпускаме, това не е стил на игра на голям отбор. Бой до край и това е! Защо да не разгромяваме? Нали това искаме ние, феновете....
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 15 май 2011 22:22

CSKAEOTBORA написа:Вижда се, че Радуканов незнае как да си извършва смените, представете си ако Платини и Делев се контузят, та той пуснал ли е някога Петър Стоянов, Костов, Садула? Всеки път едни и същи резерви: Гъргоров - Маркиньос, Коста Янев - Грегъри Нелсън, Александър Тонев - Делев или някой друг, е айде стига де? Вярно, играем добре, ама мисля, че трябва да дава шансове и на другите таланти, какво ще стане от Коста Янев примерно? Той си е дърво и т'ва е, да пуска Костов, Садула, те са млади момчета с талант, така само ще им пропилеем годините, и нищо нема да стане от тех. Срамота! Иначе относно мача, добре, победихме, ама лично на мен неми харесва всеки мач като поведем с 2-3:0 и да се отпускаме, това не е стил на игра на голям отбор. Бой до край и това е! Защо да не разгромяваме? Нали това искаме ние, феновете....

Прав си за някой неща,да трябва да се дава шанс на по-младите,но Радуканов каза,че следващите мачове ще им даде по-голям шанс и ще играят повече,иначе и на мен не ми харесва,че накрая се отпускаме,но отстрани е друго,влизам в положението на футболистите.Всеки иска неговия отбор да бие всеки мач,да тича през цялото време,но отстрани и лесно,затова разбирам футболистите.Пък и нали всичко с отбора е наред,побеждава,радва ни,има настроение,това е най-важното,според мен.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 15 май 2011 23:28

Поредния силен мач на ЦСКА. В момента определено няма отбор, който да ни победи в България. Едно голямо браво на момчетата и треньорското ръководство. Пожелавам им следващия сезон да подготвят отбора още по-добре и ЦСКА да мачка в ЛЕ и в България. Дано запазат това добро ниво и дори го повишат. Нека са живи и здрави момчетата и късмета да бъде с тях, за да може да спечелят Шампионската титла и най-накрая и ние играем квалификации за ШЛ!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА

Мнениеот zuekaa » 15 май 2011 23:36

magichko написа:
Deluxx написа:
Гара Дембеле написа:Ако съдията не подпира червените, лесна победа за Берое с 2:0 8-)

Avgusta 1916 написа:Не се плашете момчета, резултата ще е 3:0 за Берое ;)

BLUE CHAMPIONS написа:Миналата година беройци удариха лесно Литекс у дома, сега ще им бъде още по-леко срещу летящите в облаците цесека, прогноза 2,3-0

luxorus написа:Пуканке,50% от мненията във всички форуми са твои.От тях 90% са с дражнещ тон,насочен към други потребители от форума.Имаш ли някакъв проблем,че ЦСКА ще загуби в неделя в Стара Загора???

caci написа:Берое ще изнесе лекция що е футбол и има ли почва той при цска.
Водещ лекцията: Илиан Илиев.

Хайде бе къде сте ? Пишете в форума

всеки момент може да пишат се пак си тръгнаха 10мин по рано :)

1 Не срамно да паднеш някой път от по силен отбор бихте ни спор няма по добри бяхте този мач
2 земи отиди на стадиона и там гледай мача не пред компа
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 май 2011 09:08

Честито на ЦСКА,заслужена победа.Видя се,че някои от нашите момчета не издържаха на напрежението и очакванията към тях,а на форумните плъхове,които не ходят по мачове и са много силни в нета да вземат да си ударят по една виртуална ч..ия
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 май 2011 09:28

Нормална победа, не съм и очаквал друго. Ако играем през следващият сезон играем така добре в защита, както през тази пролет, то титлата ни е гарантирана. Както се казва - "Нападението печели мачове, защитата - титли", и явно Радуканов много добре знае това.
Сега вече е редно в следващите 2 мача да се даде шанс на по-младите и неопитни футболисти да покажат дали имат място в този отбор. Време е да видим Садула, Костов, Петър Стоянов, че дори и по-малките, като Бахъров, в игра. Няма значение дали ще бием или ще загубим от Пирин и Локо, важното е тези момчета да усетят, какво е носиш фланелката на ЦСКА в официален мач.
Ако успеем да запазим гръбнака на състава, то не виждам кой ще ни спре догодина за титлата. Не знам каква селекция ще направят от Ловеч за ШЛ, но ако е като миналогодишната.... Левски ще продаде единствените играчи, които държат отбора в тройката, а новите изобщо не знаем дали ще стават за нещо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 09:30

Честито на всички!Хубава игра, хубава атмосфера!Много хубаво време!Много настроение в нашата игра!Само искам да знам къде са някой от феновете на Берое, къде много се точиха!?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 май 2011 09:54

POPCORN написа:Честито на всички!Хубава игра, хубава атмосфера!Много хубаво време!Много настроение в нашата игра!Само искам да знам къде са някой от феновете на Берое, къде много се точиха!?

Е и те, като феновете на Славия, след мача се скриха, като мишки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 10:13

mistreated написа:
POPCORN написа:Честито на всички!Хубава игра, хубава атмосфера!Много хубаво време!Много настроение в нашата игра!Само искам да знам къде са някой от феновете на Берое, къде много се точиха!?

Явно!Само ще ви кажа момчет ,който не е бил на стадиона много изпусна!Аз за първи път ходя там, ама беше уникално :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 16 май 2011 10:44

mistreated написа:

Не е въпроса в това да се скриеш , а да излезеш и да си признаеш ,че си бил надигран.ЦСКА напълно заслужи победата , но пък сега какво , да вземем да си посипем главите с пепел ли?
Ние винаги сме зад отбора си , независимо дали печели , или губи.
БЕРОЕ завинаги!
Успех на вас в турнира Лига Европа , вижда се че имате добър отбор.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “ЦСКА”