Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

moreto
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Черно Море (Варна) - 1:2 FT

Мнениеот moreto » 02 апр 2011 01:04

Д.Георгиев се движи доста по терена,но когато е в изгодна позиция не знае какво да прави, нито може да бие хубав удар,нито може да даде хубав пас, нито знае как да искара дуспа а ве КПД-0.Много добър мач на Т.Колев все пак момчето за първи път е титоляр и не е хубаво да се сравняват футболистите,защото двете полувремена се играха при различни тактики.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 апр 2011 01:09

Генов след мача :
“Според мене съдията Антон Генов се справи с мача, като изключим, че няма дузпа за Черноморец и трябваше да вдигне червен картон на Енис Хайри в 58-ата минута. За същото нещо в Монтана на Илко Пиргов му вдигнаха червен картон.
Много отбори се оплакват от нас, че сме били груб отбор, но след всеки мач ние имаме по няколко травмирани. Сега си тръгваме с контузии за Марко Тиаго и Георги Божилов”, каза още треньорът на варненци Стефан Генов.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 02 апр 2011 01:26

Пиша нещо за следващия мач,цска не са нищо особено единсвения футболист който играе доста добре е Делев.Трябва да се пази персунално и да не му се дава да мърда,има кой да го направи.Смело твърдя,че Морето е по стабилния отбор в момента,дано и Генов да го знае това.Не съм сигурен,че Генов е готов да преодолее ИМЕТО цска.Все ми се иска треньора на Морето да е по голям и да спре да се съобразява с тоя и ония и от Вилизар го исках и очаквах като по млад да е по голямо перде и да играе по смело,НО си останах с очакванията,не можа да преодолее страха.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 апр 2011 06:53

Много добър мач вчера, но за пореден път Пиргов ме разочарова. Верно е, че хвана дузпата - евала за което... спаси отбора с хванатата дузпа, затова и не искам да съм много критичен. Но истината е, че ако не беше хванал дузпата, щях да го сложа при разочарованията в другата тема. Не знам, нещо е прекалено превъзбуден и нервен и това май му пречи.... винаги прави някакви необмислени, направо глупави излизания. Не знам за супермен ли се мисли, че така тръгва да лови всяка топка в наказателното поле :lol: Но поне на два пъти увисна и ако нямаше наши играчи на гол-линията, ставаха 2 гола... в този случай имахме късмет да има защитници отзад и да избият, но срещу други отбори може да нямаме такъв късмет. Отделно... както хвана главата на тоя Енис Хайри, това си беше чиста 100% дузпа... добре, че Антон Генов не успя да види добре положението :roll:
Мисля, че наистина трябва да си почине малко, да се поуспокои и да действа по-разумно, щото..... не са много добре нещата според мен в момента :|
ИзображениеИзображениеИзображение

vankata78
Контакти:

Мнениеот vankata78 » 02 апр 2011 10:11

ogrizko написа:Много добър мач вчера, но за пореден път Пиргов ме разочарова. Верно е, че хвана дузпата - евала за което... спаси отбора с хванатата дузпа, затова и не искам да съм много критичен. Но истината е, че ако не беше хванал дузпата, щях да го сложа при разочарованията в другата тема. Не знам, нещо е прекалено превъзбуден и нервен и това май му пречи.... винаги прави някакви необмислени, направо глупави излизания. Не знам за супермен ли се мисли, че така тръгва да лови всяка топка в наказателното поле :lol: Но поне на два пъти увисна и ако нямаше наши играчи на гол-линията, ставаха 2 гола... в този случай имахме късмет да има защитници отзад и да избият, но срещу други отбори може да нямаме такъв късмет. Отделно... както хвана главата на тоя Енис Хайри, това си беше чиста 100% дузпа... добре, че Антон Генов не успя да види добре положението :roll:
Мисля, че наистина трябва да си почине малко, да се поуспокои и да действа по-разумно, щото..... не са много добре нещата според мен в момента :|

Не те ли е срам след тези мачове на ИЛКО да напишеш такъв коментар.Колко мача исаш да ви извади.Вместо да му се радваш ти плюеш

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 02 апр 2011 10:37

В този мач не трябваше да има дуспи,но все пак срещу Алвеша се виждаше контакт на техия футболист,докато при тяхната се виждаше,че Танко не го докосва дори дълго време му стоеше като опора на техния футболист докато падне.Гочето уж голям треньор пък накрая неможа да се покаже като мъж,ами и той като всички които губят прохленчи.Да продължава да търси грешките в съдиите и в скоро време ще бъде натирен не му отива на възраста и стажа да хленчи,освен това изобщо не беше прав.Колкото за хващането на главата,Пиргов първо изби топката и после го задържа мисля,че нямаше никаква умисъл,ако всяко положение се свири дуспа трябва да има по 10-15 на мач.Вижте в Англия кога се свирят дуспи.Как пък един треньор не пое оговорност за загуба,ами само съдиите им са виновни сякаш те са безпогрешни и единствено съдиите им пречат,на нашите професионалисти-треньори.Следващия мач когато бият с измислена дуспа като вчерашната която се свири за Черноморец тогава отговора му ще бъде не искам да коментирам съдията,така преценил.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 02 апр 2011 10:46

ЧЕСТИТО и от мене.
Много съм доволен,честно! На полусезона не съм предполагал,че ще играем такъв футбол,че ще гледам толкова различен ЧЕРНО МОРЕ от този през есента :!:
Имаме страхотен ОТБОР и страхотен треньор,наистина, честито отново,напълно заслужена победа :!:

Иначе бургазлии да се стягат... уважение към хората от Бс,които ни викат гагаузи :lol: ,но наистина е кофти да се играе пред толкова малко публика,дори в Ловеч и в Севлиево имаше повече хора на мачовете ни... но и цената на билета може да е фактор де.Някой от Черноморец ако чете да ми каже колко беше билета за секторите А и В,където бяха те? Ние платихме сумата от ДЕСЕТ(10) лева,за клетката :!: Точно толкова,колкото платихме за мача с ПСВ,и да бъдем в централните сектори :shock:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 02 апр 2011 10:52

За сектор В 10 лв, зад вратата 8 лв, сектор А нямам представа (около 30 лв), за агитката 6 лв.
[center]Изображение[/center]

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 02 апр 2011 11:04

Незнам защо,но изобщо не харесвам такива хора когато загубят някой друг им е виновен,а когато спечелят са голяма работа.Треньорите в България първо трябва да се научат да губят като мъже,а не като путьовци, да си намерят техните грешки и да работят в-у отстраняването им,а не да се мислят за голяма работа и че някой им е виновен.Например дядо Гоче да види,че няма голово положение цял мач.Черноморец ми е симпатичен отбор,но с деди Гоче честно казано не ги виждам той не е почнал и ревна.Колкото до Морето не съм видял някъде в Европа отбор като поведе на полувремето и да се върне в защита.2-0 до 18 мин и вместо да ги размажем пак си направихме мача нервен и даваме повод на РЕВЛЬОВЦИТЕ да реват.До сега не си спомням да сме спечелили мач и съдияда да не е виновен за това,че сме били,май единствено цска не плакаха от съдията,те плакаха от терена.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 апр 2011 11:36

Напротив,нищо нервно нямаше в мача ни след 0:2.Перфектно изпълнение на Генов от пейката - Тошко Колев пропусна 100% чист гол за 0:3,съдията на даде чиста дузпа срещу Тиаго при 0:2 за 0:3,при 0:2 не вдигна и червен картон на раздаващия ритници Хайри!Върхът беше дузпата дадена на Черноморец след забележи - фал в атака на Койта!Е,това Генов нямаше как да го предвиди.Гола на Черноморец в 93 минута не се брои,Сър Генов затвори играта и онези нямаха НИКАКЪВ шнас да се върнат в мача,ама абсолютно никакъв.Ако се свиреше по правилата Хайри си заминаваше,оставаха с 10 човека,получавахме дузпа за фала срещу Тиаго и им слагахме 3-ката
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”