eRepublik - присъединете се към еБългария!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игра за войни
ХАХАХАХ! Не може да бъде! И македонците ни обявяват война! Сега ще се бием на три фронта....
Blue_Lion написа:Tarikat,виж си ЛС
Момчета коментирайте тука, че и на мен ми стана интересно

Включвай се, не се чуди!
Бием се на три фронта! Македонците ще атакуват Пловдив, сърбите София, а в момента се бием с турците за Истанбул!
Бием се на три фронта! Македонците ще атакуват Пловдив, сърбите София, а в момента се бием с турците за Истанбул!
Blue_Lion написа:А как се браним ?
Ние сме една от топ страните в играта, тъй че все ще се оправим! В момента на наша територия има доста хървати, които са наши съюзници и са едни от най-силните, тъй като тяхната страна беше заличена от Сърбия. Планираме да пуснем няколко въстания, с които да ангажираме неприятеля и по този начин да отклоним щета от нашите битки.
Blue_Lion написа:А как по дяволите се регистрираш ???Как трябва да ти изглежда името ?
Мисля, че паролата трябваше да е 6+ символа.
tarikat написа:Blue_Lion написа:А как по дяволите се регистрираш ???Как трябва да ти изглежда името ?
Мисля, че паролата трябваше да е 6+ символа.
А Citizen name,как трябва да изглежда ? Там нещо ми казва,че не ще...името което използвам ми каза,че е свободно

Аз се регистрирах да видя за какво става дума, някакви начални съвети да ми дадете? 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Аз се регистрирах да видя за какво става дума, някакви начални съвети да ми дадете?
Пиши на Gavinno в играта.
Върни се в “Игри и забавления”