PFCB написа:Ами нашата хореография беше (меко казано) по-внушителнаИма фенове на Левски и ЦСКА в Стара Загора, но те са много малко и нямат фенклуб и не си мисли, че в Стара Загора няма хора преселници от региона (а и от цяла България). Бройката на феновете в случая няма значение, гледа се колко от тях са на стадиона. И като стана въпрос за феновете на Левски/ЦСКА кажи ми кога сте надвиквали Левски на Герена ? Защото те ви надвикват във Варна и като бройка не ви отстъпват значително. Не ми отговори на въпроса колко са ви песните ?
Ами освен знамената не виждам с какво ви е по-внушителна хореографията

Сравни колко фена имаше на вашия мач с Рапид и колко на нашия с ПСВ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xDkuQxnjGsY[/youtube]
Ето от мача със Славия, тук има и знамена

За всеки фен неговата хореография е най-внушителна, нормално! Въпроса е, че аз ти доказвам, че и ние сме способни на добри хореографии!
Колко малко са феновете на Левски и ЦСКА няма как да знаеш понеже не си ги броил лично, но когато Левски и ЦСКА гостуват на вашия стадион секторите им са пълни нали не си мислиш, че всичко това са фенове дошли от София?
И пак ти казвам съвартиранта ми е от Стара Загора и покрай него се запознах с доста хора оттам, от 10 тина човека максимум 1-2 ма да са за Берое

За песните, ами сега имаме две чисто нови, които досега не са пяти у нас, ние сме зелената агитка си е наша!
Има и още няколко!
Искаш да ми кажеш, че вашите всички песни са си ваш патетнт ли? Понеже аз знам за дфоста ваши песни, които са от други отбори например зелени богове , знам, че имате взети и от Ботев Пловдив!
Кога сме надвикали Левски на Герена ли? Ами нямам представа, но я кажи вие някога надвиквали ли сте ги? Понеже аз не съм, чувал поодбно нещо! На последния мач на Герена се чухте един път и то понеже левскарите спряха да пеят за малко

Още нещо, я ми кажи колко километра са София - Варна!
И не на последно място не знам дали си наясно, но повечето от феновете, които идват на Тича на мач с Левски и ЦСКА изобщо не са от София или от Варна, а от знайни и незнайни места!
И за надвикването на мач, ами гледах запис на последния ни мач с Левски, 2:3 да ти кажа не ни надвикаха

И двете агитки почти не се чуваха както вече спомеха по обясними причини! Чуваха се само псувните на нашите семкаджии и тук- таме двете агитки!
А това за капацитета на стадиона ни, мислиш ли, че ако имахме стадион с вашите размери нямаше да е пълен на мач с Левски, ЦСКА, Литекс! Този ти довод далеч не е уместен!
И няма как да сравняваш хората, които идват във Варна с тези които идват в Стара Загора! При нас прираста е няколко пъти по-голям, логично на море сме и града е по-голям...
Ихората, които идват в Стара Загора от други градове да те питам статистика ли им водиш на входа за града за кой отбор ще са