Титулярен състав за Уелс ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Матеус връща Вальо Илиев в националния

Мнениеот deepblue1963 » 24 сеп 2010 22:24

pomiqrat написа:
PFC Litex написа:
Levskar_90 написа:Вальо Илиев в националния :( :( :( :lol: :lol: - да се смееш или да плачеш

Живко Миланов и Николай Димитров от опашкаря в Турция - да се самоубиеш ли или какво

Няма значение отборът на даден футболист на кое място в класирането е, а формата в която се намират извиканите.

ДИмитров постоянно го сменят към 60 мин., което не говори добре за формата му[/quote]
В този ред на мисли,можеш ли да ни "осветлиш" каква е формата на Божинов,Рангелов и внимавай сега.....Бл.Георгие-е-е-е-в???
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2010 22:25

pomiqrat написа:ДИмитров постоянно го сменят към 60 мин., което не говори добре за формата му

Аз не зная кой в каква форма и не се наемам да коментирам всеки повикан индивидуално.
На мен за предстоящият мач с Уелс нещата са ми ясни от преди два дни още и не съм изненадан от нищо.
Ако някой е очаквал, изведнъж всичко ще се подреди като с магическа пръчка, то той живей в дълбока заблуда, че той Матеус и една тренировка няма с тях, вие искате и решения да взема.

Стискайте палци да вземем три точки, а за всичко останало има адски много време, тъй като следващият официален мач е чак следващата година.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 сеп 2010 22:32

deepblue1963 написа:ДИмитров постоянно го сменят към 60 мин., което не говори добре за формата му

В този ред на мисли,можеш ли да ни "осветлиш" каква е формата на Божинов,Рангелов и внимавай сега.....Бл.Георгие-е-е-е-в???[/quote]

Отговорих така зарди отговора на твоя колегаот ПФК Левски за Вальо Илиев
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Re: Матеус обяви избраниците си за Уелс

Мнениеот friday » 25 сеп 2010 00:53

nikullas написа:защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

И защо Мицански го няма? Повече от равен с Уелс няма да направим, а ако синчето е на вратата дори и равенството би било успех. Аман от връзкари. Ръководството на БФС трябва да си подаде оставката :x

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 25 сеп 2010 01:25

Като нищо Бай ти Лотар ще се бракува с някоя от Златките и още на 10-та минута от първата тренировка ще си стегне багажа за Германия :lol: :lol: :lol: .Може да е видял много нещо във футбола,ма такава пумия дето е натрупана още от времето на Зума не е виждал! :twisted: Като гледам легионерите са същите лигли от Мъровото наследство,включително и (В)Уйчовото + няколко родни таланти,събиращи точки за пенсиониране(Йовов,Телкийски,Кривия)...
Абе,бардака нов,ама курвите са си същите!Ако и Кройф заедно с Капело и дел Боске да назначат от БФС-ефект ще има,ама на найсе!
Единствената светлина в тунела ще е бай Ви Лотар да състави отбор от играчи в селските групи и отборите във фенкупите-те поне ще играят заради играта,не да си показватт гелчето и татусите по телевизията!
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 25 сеп 2010 01:26

Или както каза Васето в "Комиците"-"И да паднем,и да бием-пак ще сме последни" :evil:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 сеп 2010 11:39

garfild8 написа:
deepblue1963 написа:
garfild8 написа:Дийпблу,пак говориш наизуст.Т.Дяков не съм го споменал за проекто-национал,съжалявам,ама си смучеш думи от онази си работа.Изброих и се аргументирах,кои от Тича може да са проектонационали(защото това бе темата).Играчите бяха Пиргов,Сашко Александров,Дани Димов,Жоро Илиев,Данчо Юруков и Миро Манолов.Като не знаеш какво да отговориш,конкретно хулиш отбора ми.Взема да ми писва,да споря с теб. ;)
За мен,все пак,е простено да се объркам(Дяков не беше "номиниран")-не съм го писал аз.Но когато на автора се случи-тц,тц,тц...Юруков не беше от "избраните".Ти откъде си го "изсмука"?

Леле,ти наистина си неспасяемо болен.Вземи и прочети много ясно,за какво съм споменал името на Т.Дяков.ЧЕ САШКО АЛЕКСАНДРОВ,МУ ПОКРИВА ВЕРЕСИИТЕ.Прочети и ще разбереш,защото мнението ми не е променяно.Ще видиш,само ако си си сложил диоптрите,да ти помагат да виждаш,каквото четеш. ;)

Това го видях.За Юруков беше думата.И ти,май,недовиждаш.

Айде сега Юруков ти е виновен.Ти знаеш ли изобщо какво искаш да ми кажеш?Изобщо знаеш ли защо се заяждаш? :roll: Изброих ти ги втори път,какво ломотиш Т.Дяков,ама Юруков бил,ама не бил той,ами Георги Божилов и Марадончо Атанасов.Кажи си какво недовиждам,може и да се разберем.Отговори ми,аз също ще ти отговоря и спирам комуникацията с теб.Вече като видя твой пост,в някоя тема,ще го прескачам,защото да спори с теб някой,е по-добре да говори с фикуса си в къщи.Ако го има. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 11:59

friday написа:
nikullas написа:защо зетя и сина са пак в национала????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

И защо Мицански го няма? Повече от равен с Уелс няма да направим, а ако синчето е на вратата дори и равенството би било успех. Аман от връзкари. Ръководството на БФС трябва да си подаде оставката :x

Защото Мицански има 29 мин. в Германия за 5 кръга
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 25 сеп 2010 22:39

Дам,за какво ти е Мицански като е влизал един път от началото на сезона в Бундеслигата?Както и Рангелов...
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 25 сеп 2010 23:37

garfild8 написа:
deepblue1963 написа:
garfild8 написа:Дийпблу,пак говориш наизуст.Т.Дяков не съм го споменал за проекто-национал,съжалявам,ама си смучеш думи от онази си работа.Изброих и се аргументирах,кои от Тича може да са проектонационали(защото това бе темата).Играчите бяха Пиргов,Сашко Александров,Дани Димов,Жоро Илиев,Данчо Юруков и Миро Манолов.Като не знаеш какво да отговориш,конкретно хулиш отбора ми.Взема да ми писва,да споря с теб. ;)
За мен,все пак,е простено да се объркам(Дяков не беше "номиниран")-не съм го писал аз.Но когато на автора се случи-тц,тц,тц...Юруков не беше от "избраните".Ти откъде си го "изсмука"?

Леле,ти наистина си неспасяемо болен.Вземи и прочети много ясно,за какво съм споменал името на Т.Дяков.ЧЕ САШКО АЛЕКСАНДРОВ,МУ ПОКРИВА ВЕРЕСИИТЕ.Прочети и ще разбереш,защото мнението ми не е променяно.Ще видиш,само ако си си сложил диоптрите,да ти помагат да виждаш,каквото четеш. ;)

Това го видях.За Юруков беше думата.И ти,май,недовиждаш.

Айде сега Юруков ти е виновен.Ти знаеш ли изобщо какво искаш да ми кажеш?Изобщо знаеш ли защо се заяждаш? :roll: Изброих ти ги втори път,какво ломотиш Т.Дяков,ама Юруков бил,ама не бил той,ами Георги Божилов и Марадончо Атанасов.Кажи си какво недовиждам,може и да се разберем.Отговори ми,аз също ще ти отговоря и спирам комуникацията с теб.Вече като видя твой пост,в някоя тема,ще го прескачам,защото да спори с теб някой,е по-добре да говори с фикуса си в къщи.Ако го има. ;)[/quote]
Сакън!Въй,въй...Ши рива...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Архив”