[center][vbox]6c48638d[/vbox][/center][/quote]
Първо никой не сравнява големината на грешката с предишните , факт е че засадата не е 5 метра , но просто се сравняват защото и 2те са грешки , виж сега дали съдията не е можел да вили или е можел , това е негов проблем сгрешил е , той трябва да е на 1 линия със защитата или малко пред тях - в случая не е => не си върши работата добре.Червения картон също никой не казва,.че би повлиял на играта, но просто беше черешката на торатата на ощетяването на Португалия и се видя какви играчи играят за Испания.Меси не знам какво е ревал , но за сега именно Роналдо е най-фаулирания човек на световното, а спора далеч не е само до тези 2 ситуаций имаше още доста спорни в този мач , но има ли смисъл вече да се обсъждат?[/quote]
Напълно съм съгласен. Добре, наистина Испания най-вероятно е по-силния отбор, но защо им трябва съдийска помощ? Защо трябва да бъдат абсолютни симуланти ? Видяхте го как падна като гнила круша Капдевиля и изработи червен картон за Рикардо Коща. И тук не става дума за изхода на мача, а за долната проява на испанците

Аз не съм фен на никой от отборите на световното, но Франция ми беше омразен отбор, защото се класираха с ръката на Анри. Анри много ми падна в очите с тази нечестна проява
Е, сега и испанците много ми паднаха в очите след тези смешни симулации

Ако бяха победили като мъже щях да им сваля шапка, но след тези мизерни изпълнения, много ми паднаха в очите бандата симуланти испанци. Съдиите, както казах според мен това не са случайни грешки. Ако ощетят Испания по същия начин, както ощетиха Португалия, аз съм сто на сто убеден, че феновете на Испания ще има да се оплакват 100 дена след това

Ощетяват се отбори, които не са фаворити за титлата. Съдията никога няма да ощети Испания за сметка на Португалия или Аржентина за сметка на Мексико, или Франция за сметка на Ирландия

ФИФА провали световното първенство. Според мен Блатер е корумпирано старче, което трябва да се махне, колкото се може по-бързо от шефското място
А и за засадата, ако съдията беше вдигнал флага за засада сега дори нямаше да коментираме ситуацията, така че правете си изводи дали е имало засада или не
Все пак от грешката на съдията произлезе гол, което оказва огромно влияние върху развоя на мача

БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.