Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот sostenere » 20 май 2010 22:14

zlatan написа:niki,Влади ми е ясен че ще бъде бижуту ни в средата на терена,а като се замисля това с Тевия не е за подценяване,още повече че Йовов вече няма да е по крилото,но въпреки това там ни трябва един Ст.Петров-леле мале бахти тандема,ааааааааааааа.

А какво ще кажеш за един Есиен, остави го този Ст. Петров... хаха бахти тандема ааа ;)
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 20 май 2010 22:19

zlatan написа:niki,Влади ми е ясен че ще бъде бижуту ни в средата на терена,а като се замисля това с Тевия не е за подценяване,още повече че Йовов вече няма да е по крилото,но въпреки това там ни трябва един Ст.Петров-леле мале бахти тандема,ааааааааааааа.

Според мен,като двойка в халфовата линия трябва да действат Владо Гаджев и Балтанов-юноши на клуба,с левскарски дух,добра техника и силен и точен удар от далечна дистанция!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 май 2010 00:00

groti написа:
zlatan написа:новите са почти ясни:Камбура,Данчо-тъча(помнете ми думата ще свърши много работа),Иво Иванов,Иса,само незнам кой ще бъде деф.халф.

То и аз се замислих вчера,че Данчо тъча,ако играе по-напред ,а не на мястото на Станчев ще е по-добър вариант от Мечо в момента. Само дето съм сигурен,че това е партенка

На 100% ще е по-добър от мечката, той играе един мач и после 5 се разхожда. Такива играчи за вредни за отбора.
Иначе Данчо Тодоров не виждам как ще дойде при нас, не че не искам. А и като се сетя тъпанара Тони Здравков какви евтини шеги-закачки пусна по негов адрес... трудно.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 21 май 2010 00:08

Йордан Тодоров не ни трябва.Забравихте като викаше "говеда" и "ония от село Герена".

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 май 2010 00:19

LaRgO написа:Йордан Тодоров не ни трябва.Забравихте като викаше "говеда" и "ония от село Герена".

Както самите футболисти си казват, те са професионалисти. Въобще не ме интересува какво е казвал преди време, ако сега дойде и изиграе 1-2 добри сезона за Левски! Не трябва много много да подбираме играчите за селекция по това кой какъв е бил и какво е казал, защото както виждате нямаме пукнат лев и никой не иска да дойде просто е така...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 21 май 2010 02:27

delpi написа:
LaRgO написа:Йордан Тодоров не ни трябва.Забравихте като викаше "говеда" и "ония от село Герена".

Както самите футболисти си казват, те са професионалисти. Въобще не ме интересува какво е казвал преди време, ако сега дойде и изиграе 1-2 добри сезона за Левски! Не трябва много много да подбираме играчите за селекция по това кой какъв е бил и какво е казал, защото както виждате нямаме пукнат лев и никой не иска да дойде просто е така...

Това което го е казал го мисли в действителност.Не може просто ей така да се забрави какво е говорил,то не е само това.Другото което е,че няма да вдигне класата на отбора.По-добре някой юноша да играе отколкото да вземат него.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 май 2010 10:26

Камбуров и Иво Иванов за около 600 000 лв + Димо Атанасов,Йордан Тодоров и Бандаловски като свободни агенти по моя информация са почти сигурни

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 21 май 2010 11:11

zlatan написа:новите са почти ясни:Камбура,Данчо-тъча(помнете ми думата ще свърши много работа),Иво Иванов,Иса,само незнам кой ще бъде деф.халф.

Колегата е уцелил в десятката ;) Дефанзивния халф е от Ч.море + едно наше момче от Етрополе за заместник на оператора на дърводелски машини-Минев

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 май 2010 12:39

delpi написа:

1.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 май 2010 12:43

scooool написа:Камбуров и Иво Иванов за около 600 000 лв + Димо Атанасов,Йордан Тодоров и Бандаловски като свободни агенти по моя информация са почти сигурни

С тези трансфери ще закърпим положението. И евентуално един опорен халф и с себераздаване на Ясен като треньор, в което не се съмнявам и мисля, че можем да се надяваме на влизане в Лига Европа и разбира се достойно представяне там!

Върни се в “Архив”