Old_death написа:ДокладвайОтговори с цитатRe: Велислав Вуцов - вечно онеправданият
от slavia_forever на 24 Апр 2010 21:52
Преди да обвинявате Вили Вуцов, вижте в колко мачове сме били ощетявани от съдиите, както и в колко мачове отборите над нас са били толерирани. Това, че ЦСКА изигра по-добре мача от Славия, с повече самочуствие и положения, това не означава, че Славия не е била ощетена в мача, както и не само в този мач. Психологическата нагласа при започване на мача от 1:0, повлия изцяло на развоя през второто полувреме (в духа на корекността, реалната дузпа беше за положението на Румен Трифонов, която не беше отсъдена).
Ще свържа темата, с тази за мача Славия-ЦСКА.49' Центриране от корнер, Йордан Петков стреля с глава от 10 метра, в аут
64' Павле Попара стреля от пряк свободен удар, Караджов малко колебливо изчисти в корнер
72' Галин Иванов финтира Попов в наказателното поле и стреля от седем-осем метра по диагонала, но прехвърли вратата
69' Павле Попара повтори ситуацията от преди пет минути, стреля от пряк свободен удар, никой не засече топката, и Караджов отново не зае най-добрата позиция, за да вади после топката от вратата си
Това е отразено като положения пред вратата на ЦСКА според коментара на ГОНГ за мача.Целия актив на Славия се изчерпва с един удар в очертанията на вратата и един случаен гол след статично положение.На тоя фон Овчил да твърди,че съдията е повлиял на изхода на мача говори,че наистина реве за психиатрична помощ.Не съм следил всички мачове на Славия и може наистина в други мачове да са ви рязали,но специално за тоя не съм съгласен.Малкия Вуцан и Венци по навик си реват от съдиите,топките,терена или качеството на сутришното кафе след всака загуба на Славия.По тоя начин се натрупват излишни негативни емоции.
След като копираш и мен, значи четеш, че аз започнах с това, че ЦСКА ни надигра. Не го оспорвам, както и не оспорвам победата. Това по никакъв начин не означава, че съдията не ни е ощетил. Когато направиш мача на един отбор спокоен, започвайки от 1:0 за него, а и при това да си по-добрия отбор, както казах, нормално е да го окрилиш, както и да убиеш и малкото ентусиазъм на другия отбор.