efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Хебър (Пазарджик) - Левски (София), Събота от 17:30 ч.
След ей такива мачове/къргове много ми липсва 1:1, Сашо Диков, Петя (лека ѝ пръст), добре известния безлик Асен, среднощни интервюта, включвания по телефона, гледане на записи...
Serafim написа:Дали след кату Лудогорец ни легнаха Сираков пък не е уредил мача с община Пазарджик??
Не бе пич. Нищо не е уредил скъсаняка Сираков. Бихме последния и сме олеле майко. Шампиони. Шампионска лига. Баси. Наистина ли не си спомняте какво пишехте същите вие разбирачи след първите 3-4 мача при Генчо.
helic написа:ех, като централен нападател Рикардиньо щеше да е идеален за идеите на Дон Хулио, си мисля......
Вероятно като втори нападател, но не без Сангаре или Колев. Виждам, че като зацикли разиграването в защита понякога следва изритана топка и трябва някоя по-голям и по-як да се сбори за първа топка и да я гардира докато получи подкрепа. Докато Рикардиньо повечето време тичаше като муха без глава и вкарваше все някакви чикиджийски голове.
-
- Контакти:
Aronaks написа:Serafim написа:Дали след кату Лудогорец ни легнаха Сираков пък не е уредил мача с община Пазарджик??
Не бе пич. Нищо не е уредил скъсаняка Сираков. Бихме последния и сме олеле майко. Шампиони. Шампионска лига. Баси. Наистина ли не си спомняте какво пишехте същите вие разбирачи след първите 3-4 мача при Генчо.
Манолов ме репликира, ама само с половин уста. Предполагам пътува от Пазарджик или е зает с получаване на вътрешна информация от много високо..
Дойде и ти, дето твърдиш, че Разград имали да ни връщат за онзи мач, когато треньор ни бе Топузаков... Още 2-3 има, дето и те твърдяха за тото. Но другите мачове не ги коментират, тишина е. Локо Сф пак биха, Морето пак не победиха, както и Ботев Вр... Явно тотото ще продължава още.
Напомни ми какво съм писал аз при Генчев след първите 3-4 мача, ако обичаш!
Serafim написа:След ей такива мачове/къргове много ми липсва 1:1, Сашо Диков, Петя (лека ѝ пръст), добре известния безлик Асен, среднощни интервюта, включвания по телефона, гледане на записи...
Това бяха уникални времена, 00 (нулевите години след 2000) докъм 2010та, преди тъпите социални мрежи. Той Сашо Диков си беше направил предаването като народна седянка, всеки му звънеше вечер, фенове на различни отбори, ръсеха се цинизми на поразия, и общо взето всички си изливаха душата в ефир. Даже и аз съм се обаждал като младеж по канал 3, да го пЦувам. Беше много яко.

Рашка капут, Буданов салют ! 

-
- Контакти:
Bog_Puyol написа:Serafim написа:След ей такива мачове/къргове много ми липсва 1:1, Сашо Диков, Петя (лека ѝ пръст), добре известния безлик Асен, среднощни интервюта, включвания по телефона, гледане на записи...
Това бяха уникални времена, 00 (нулевите години след 2000) докъм 2010та, преди тъпите социални мрежи. Той Сашо Диков си беше направил предаването като народна седянка, всеки му звънеше вечер, фенове на различни отбори, ръсеха се цинизми на поразия, и общо взето всички си изливаха душата в ефир. Даже и аз съм се обаждал като младеж по канал 3, да го пЦувам. Беше много яко.
Супер беше да. Интернет не се ползваше толкова широко по домовете, съответно имаше нужда още от вестници и такива предавания. Бе много по-ниско откъм качество, спрямо Трето полувреме, да речем, ама в това му бе чара. Диков можеше да даде микрофона на Вили Вуцов и само да го подстрекава да говори щуротии и така отиваше едно "кратко" интервю след мача, а не като сегашните протоколни. Традиция си бе да седнем с баща ми след мачовете и да го гледаме. Понякога имаше ексцесии и тогава бяха най-интересните интервюта. "Снимай ми зъба! Аааа Астън Вила!"
- blue avalanche
- Контакти:
Ритнахме едно умряло кученце.
- The deacon
- Контакти:
Добър вечер левскари!!! Добър вечер и на онези дето след вторият ни официален мач за тази година им идва вените да си режат! Съжалявам онези "левскари", с конспирациите, но се очертава да бъдат много нещастни за в бъдеще! Бих им предложил да ходят на риболов - успокоява нервите, а пък и може наслуката им да е малко по-добра от тази в прогнозите им по отношение на футболните мачове....... На всички останали, които не страдат от комплекси и не живеят за да разединяват синята общност ги поздравявам с поредния приятен за гледане мач, изигран от любимия ни отбор! И да не забравим - този, който посрещнахме със свити сърца, засега си върши перфектно работата! Браво на дон Хулио - успя да нареди и мотивира иначе лимитираните ни футболисти! И тази нощ ще спя спокойно и изпълнен с надежда! Само Левски!
Тристан не харесва Дон Хулио!!!
Брррр!
Брррр!
САМО ЛЕВСКИ!
Един дълбоко подчертан левскар ни наду главите как с бягството на Рибаря му била отнета надеждата. Сега пък с победите пак е нещастен, защото славизацията се отлага за неопределено време. Няма угодия. :)))
Последна промяна от realno на 15 фев 2025 22:01, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"