olimpi написа:Методи за Т.Батков си силно неправ, Хондата ти го е казал.
Него го познавам беглом брат му ми е съученик, и имах професионални контакти с тъща му, чудесен човек. Ако поне половината богаташи на територията бяха направили за общественополезни неща толкова колкото Батков, щяхме да живеем в доста по-добра страна, гелосаната мастия не е е направила и хилядна от това. И е всичко друго но не и глупав, това че се прави и един идиот журналист му лепна това за Борат е друга бира. ИЗкарал си е парите с труд , а това че Левски не му беше по джоба е отделен въпрос.
Колкото и умен да го изкарвате Батков по лични впечатления, в реалността която е известна на повечето левскари, Батков направи камара глупости с отбора, от които даже половината не се сещам сега. Само ще спомена Казанската афера, уволнение на треньор след шампионска титла и летящ старт в евротурнирите, уволнение на друг треньор между два мача на елиминация, разпродаване на основни футболисти на отбора за смешни пари след европровал, и т.н. и т.н. Имаше един период в който на Батков всяко решение беше грешно и обратното на умно.
А що се отнася до парите които е изкарал с честен труд, то те не са използвани за купуването на Левски. Не знам дали са влагани изобщо негови пари в Левски. Той наследи, така да се каже, клуба от Чорни, чиито пари са всико друго, но не и бели и го управлява криво ляво, като накрая беше започнал да трупа дългове и когато Бойко започна да го притиска да му го вземе, Батков заплаши , че може да го фалира. След това явно са се разбрали нещо, гушнал е едни кинти и от тогава лоша дума не съм чул от него за Бойко, а сега даже е в неговата партия. Та Батков може да е умен за себе си, но за отбора беше изключително глупав и вместо да използва пробива в евротурнирите, да надгради отбора и да направи това, което Лудогорец направи, той реши да си завърти разни схемички за да намаже и той на филията. Знаем после как се завъртяха нещата, та 15 години титла не сме видяли.
Толкова за Батков от един обикновен фен, който не познава тъща му или някой друг негов роднина , нито знае какви дела е водил . Знае как е водил Левски, и то в годините, когато нямаше кризи и всичко вървеше с пълна пара, и не остана особено щастлив.
В интерес на истината Батков се грижеше по-добре за Левски от следващите "собственици", което е много много жалко за клуба.