efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.

Мнениеот 1palq4o1 » 16 сеп 2024 11:43

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 сеп 2024 11:59

TristaNNN написа:Аз пък съм доволен от мача и не разбирам защо половината тема е изпълнена с възмущения.
Все пак срещу тия чорбари играем трудно напоследък, а вчера им нашихме цели 4 парцала. Напомням, че ритаха и в Европа преди 2 месеца, та вчера не изглеждаха нещо особено, понеже ние не им позволихме да изглеждат като нещо особено.
Много приятно съм изненадан от състоянието на теренчето след 2 дни валежи в София. Очаквах, че след 10-15 минути ще се превърне в нива, а то си изкара мача като стой та гледай!
Само Левски, нови вестници и маски във въздуха!

Много приличен мач - нито е за дитирамби, нито е за рев. Вкарахме бързи 2 гола и това промени доста мача, иначе онези катъри, ако не им бяха отменили гола в началото, щяха да ни счупят от ритане и да се приберат в защита, т.е. да гледаме римейк на мачовете със същите по времето на Мъри. Победата си е победа и следва да се отбележи - бихме малката реинкарнация, дано бием така и голямата реинкарнация - такива мачове са задължителни, ако искаш да си топ отбор!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 сеп 2024 13:25

Винаги е удоволствие когато бием всеки, който се мисли за ЦСКА. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 16 сеп 2024 14:39

Абсолютно споделям мнението че изиграхме един доста добър мач и като динамика и тактика. Винаги мачовете в Бистрица и на Тича са били доста проблемни за нас. Видно бе че през паузата Генчев е работил върху играта във фаза атака и резултата е налице. Да допуснахме два леки гола, които бяха подценяване на ситуацията. При първият липсата на подсигуряване в зоната на Алдаир и грешка на Фадига, при вторият подхлъзването на Майкон и грешката на Макун. Не мога да приема твърданието на някои за определена вина на вратаря. Той не носи вина за нито един от головете. Важно е да трупаме точки да стоим близо до шампионите и да се учим от грашките. Хубавото е че Генчев е доста самокритичен и работи за тяхното отстраняване.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 16 сеп 2024 14:51

Да! Аз съм доволен от мача и от Левски. Двуостър, с атаки и положения. Браво ( и на двата отбора ). Смея да кажа, че е най-добрия мач от началото на сезона ( за цялото първенство ).

Бих отличил Евертон. В добра форма е. Браво на централното ни нападение. Маски горе!

Такаааа ... ще си позволя поглед напред. С всички отбори , тази есен, играем все гости. На пролет ще сме на Герена, което огромен позитив. Тирето ще се завърне в челото и е редно да не забравяме, че те и Металик Сопот са главните ни съперници за второто място ( защото първото е ясно, само много голям мечтател може да помисли че можем да станем Шампиони ). Съвсем скоро ще се срещнем и с двете ГМО-та. Този на Копнежа ще е много труден. А с Литекс е троен. Не подценявам и не съм порпуснал, че имаме мачове с Тел Авив и Арда, но предвид очертаващата се дълга битка много силно се надявам да успеем да победим Сопот и Ловеч. Даже ще си позволя да помечтая. Преди това съм здраво стъпил на земята.

Оня ден беше петък 13-и, а Литекс 15-и !
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 сеп 2024 15:11

Изоставаме с много точки от Вас, няма как да стане този сезон. Вие няма къде да губите толкова. Не предвиждам СРИВ при вас. Дори да ви бием в Дербито пак ще сме на 10 точки. Иначе Ботев са ви реалния конкурент ДА !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 сеп 2024 18:20

Кеф е да четеш, че според някои нямало нищо притеснително във вратаря и защитата ни.
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени. Да не забравяме, че онези имаха и още 2-3 опасни удари и положения.
За мен това си е доста тревожно и се надявам да светва лампичката при треньорите.

Положително е, че резултатността на отбора е висока и към момента се движим в шампионски график.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2024 20:48

rane написа:....
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени.....

Не разбирам защо добавяш като слабост на защитата отменени голове на противника. Аз бих казал, че при отменения на Сердюк, например, защитата беше добре подредена и концентрирана, което неслучайно завари украинеца в положение на засада. Височината и подредбата на защитната линия е труден и много рисков тактически прийом, но е видно, че треньорите са поработили упорито и върху този компонент. Не казвам, че сме безгрешни при постройката и координацията на централните бранители, но се вижда мисъл и напредък.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2024 21:04

Много съм доволен от мача и играта. Куршума е неузнаваем. За мен той е MVP на сезона засега. Заедно с Охене. Ван дер Каап трябва явно да бъде критикуван. Добре му се отразява. И Кристиян е неузнаваем в сравнение с миналия сезон. Но пак ще кажа: мисля, че ще берем грижи с хърватина. Почвам да си мисля, че може да е късоглед.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2024 21:35

rane написа:Кеф е да четеш, че според някои нямало нищо притеснително във вратаря и защитата ни.
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени. Да не забравяме, че онези имаха и още 2-3 опасни удари и положения.
За мен това си е доста тревожно и се надявам да светва лампичката при треньорите.

Положително е, че резултатността на отбора е висока и към момента се движим в шампионски график.

Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Върни се в “Левски”