Никога няма да стане това грандовете да се включват от 1/8- на финалите!
Това означава някои от тях да изиграят по 2 мача само ако отпаднат още на 1/8 финал
други по 4 мача макс. Това няма как да отговаря на съвременната реалност.
Турнира е направен за пари, никой гранд няма да е доволен да вземе пари за 2 или 4 мача
нито пък ако не участват грандовете в първите кръгове интересът ще е толкова голям че да
продават скъпи права. Кой ще седне да гледа в Англия, Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия...
мач м/у Стяуа - Звезда, Галатасарай- Панатинайкос?
Но пък доста хора оттам ще гледат Стяуа - Ливърпуул или Галатасарай - Байерн.
Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Евертън отново допусна обрат, след като водеше с 2-0.
Сити започват вече да се откъсват, а са минали само четири кръга. Обикновено те започват мудно сезоните и набират скорост след Нова година. Сега обаче норвежката машина е в топ форма отрано (защото пропусна европейското) и носи точките на Гуардиола и компания..

Вълчицата ближе рани и я няма да каже как не става за никакъв чеп, тоя дърводелец.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Вълчицата ближе рани и я няма да каже как не става за никакъв чеп, тоя дърводелец.
Мога само да ти го дам да го оближеш като излезе разследването на пробитото ти отборче
Коригирам си мнението, че Мареска трябва да оправи защитата на Челси, ако иска да постигне нещо с тях. Всъщност италианецът трябва да промени контрола над играта, който неговия отбор има. Като бивш асистент на Гуардиола той трябва да е наясно, че именно контролът над играта прави така,че отборите , играещи позиционен футбол да бъдат успешни. Твърде открита е играта на Челси, с променяща се динамика по време на мачовете и ми приличат много на Сити през първия сезон на Гуардиола там. След като поведоха с 2:0 днес срещу Уест Хям, те предадоха тотално инициативата на чуковете, което е недопустимо..

CSKA69 написа:Коригирам си мнението, че Мареска трябва да оправи защитата на Челси, ако иска да постигне нещо с тях. Всъщност италианецът трябва да промени контрола над играта, който неговия отбор има. Като бивш асистент на Гуардиола той трябва да е наясно, че именно контролът над играта прави така,че отборите , играещи позиционен футбол да бъдат успешни. Твърде открита е играта на Челси, с променяща се динамика по време на мачовете и ми приличат много на Сити през първия сезон на Гуардиола там. След като поведоха с 2:0 днес срещу Уест Хям, те предадоха тотално инициативата на чуковете, което е недопустимо..
Според мен това конкретно е слабост, която не може, или поне много трудно би била поправена с настоящия състав на Челси. Просто ги няма опитните играчи, които след тези два гола да поемат контрола и да успокоят съотборниците си, когато съперникът опита натиск. Ще стане може би с времето, но този сезон ще е така. То и миналият беше така.
Отделно че когато резултатите са негативни, или поне не постоянно позитивни, страхът че нещо ще се обърка и поредният лош резултат ще се случи им превземат главите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Според мен след 2-рият гол на Нико, т'ва рязко отдръпване назад, не е поради нищо по-различно от треньорско указание.
Просто Мареска явно видя, че домакините са твърде уязвими на контра и опита да ги прикотка още-още по-навътре в капана.
В интерес на истината, почти се получи. Имахме още 2-3 ситуации на контра, но Нико, Санчо и Коул ги пропиляха.
След т'ва вече беше мъчение за гледане и дори поведението на Челси бе наглярско.
Добре, че имаше засада при попадението на оня, че инак си ги съживявахме одма.
Инак идеята за щракването на капана сработи почти веднага след почивката.
Просто и трите гола на Сините бяха идентични. :lol: :lol:
Просто Мареска явно видя, че домакините са твърде уязвими на контра и опита да ги прикотка още-още по-навътре в капана.
В интерес на истината, почти се получи. Имахме още 2-3 ситуации на контра, но Нико, Санчо и Коул ги пропиляха.
След т'ва вече беше мъчение за гледане и дори поведението на Челси бе наглярско.
Добре, че имаше засада при попадението на оня, че инак си ги съживявахме одма.
Инак идеята за щракването на капана сработи почти веднага след почивката.
Просто и трите гола на Сините бяха идентични. :lol: :lol: