Ботев (Пловдив) - Левски / 26.09.2020 / 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев (Пловдив) - Левски / 26.09.2020 / 21:00
Каква дузпа бе ум. Червен за Еспиноса трябваше да има, после за Цицарски.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Вашия защитник избута нашия при това с ДВЕТЕ ръце, точно колкото да му попречи да ви шибне още в началото на мача. Колко е хубаво да ревете от съдийството, след като цял живот ви бутат съдиите, а на Герена свирят дузпа срещу вас веднъж на десетилетие. Но продължавайте рева, не ни пречите изобщо, напротив 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Вече няколко мача прави впечатление този Алекс Петков колко е бавен и неориентиран. Подминават го като колче. За високи топки и ъглови бива.Но един нападател не е спрял човек на човек. И двата гола от неговата зона.
Вълчан написа:Вече няколко мача прави впечатление този Алекс Петков колко е бавен и неориентиран. Подминават го като колче. За високи топки и ъглови бива.Но един нападател не е спрял човек на човек. И двата гола от неговата зона.
Малка поправка и двата гола станаха от зоната на Ж.Атанасов,като той има определена вина и за двата гола . Но и пасовете бяха много добре насочени, за мен по-голяма вина имат халфовете - не трябва да се допускат подобни пасове.
honda написа:...
Не си спомням да съм чел твои коментари за Ат.Илиев ,когато играеше в Черно Море?
Да ти напомням ли,че за 2 сезона като централен нападател вкара 2 гола.
Нали ,ако вземем централен нападател на 26 години ,който я има ,я не 10 гола в А група ще го емнем още преи да е стъпил на Герена.
За Боруков съм си казал мнението.
И кой казва ,че е нежелан?
Явно ти харесва да се заяждаш. Не съм останал длъжен никому и за това ще ти отговоря. Не си чел защото не съм писал. Когато е играл в Черно море е бил на 18 години. И е вкарал 4 гола. Не съм го коментирал и когато играеше в Монтана, където вкара 50 гола. Ясно защо. Не съм коментирал и Гарра Дембеле когато играеше в Локото и вкара цели 5 гола, нито Слави Костов преди да дойде в Левски. В онези отбори вкарваше по 3-4 гола. Пак поради същата причина. Направи ти сравнение между играта на Илиев и Илия.
Подържам мнението си, че Робърта не иска, а Димитров не може. И че и двамата се пестят.
Относно Боруков. Когато говориш с треньора на Левски и с този на Етър и резултата след разговора с първия е „нищо повече“, а след разговора с втория е договор, как да е желан от родния си клуб? Просто и логично. Хайде сравни играта на Преслав и Илия. Като хъс, желание, резултатност, техника, бързина, движение по терена, тактическа грамотност. Усещам, че разбираш от футбол.
Нали правиш разлика между не мога и не си давам зор. А в днешния Левски ¾ от футболистите хич не се влагат на 100%. Само с отбиване на номера няма как да стане.
Загубихме нещастно от изключително слаб селски отбор, при това, подкрепян от съдиите.
Целувайте ръка на ГГ, и за "стимулирането", и за изпращането на купени съдии, вие от АФД Тракия 70 години сте свикнали да полягате разкрачени на тия, и да "дарявате" точици, сега същото и на тирето. Ама така е - парица е царица.....
Хубаво е, че поне Локо Пд не се продадоха !
Целувайте ръка на ГГ, и за "стимулирането", и за изпращането на купени съдии, вие от АФД Тракия 70 години сте свикнали да полягате разкрачени на тия, и да "дарявате" точици, сега същото и на тирето. Ама така е - парица е царица.....
Хубаво е, че поне Локо Пд не се продадоха !
За съжаление опасенията за сериозна контузия на Ради Цонев се сбъднаха. 

Първите прегледи, които са му били направени вчера, са показали, че Цонев има скъсана предна кръстна връзка на коляното и ще се наложи операция. Това означава, че ще трябва да се възстановява между 4 и 6 месеца. За днес са насрочени нови изследвания на 25-годишния футболист. Ако ядрено-магнитният резонанс потвърди първоначалната диагноза, той ще бъде опериран.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Равностоен мач ... Хикса щеше да е заслужен резултат ...
Съдията спести поне ТРИ жълти картона на Джанатан ли е къв е бека им десния - и трите бяха за тесли отзад без изглед за игра с топката ...
Съдията спести и 200%-това дузпа за нас и това още повече нажежи обстановката ...
За боя между фракциите не коментирам, както и как и защо Ботев скача на живот или смърт срещу Левски винаги , а срещу отборите на ГГ и КД играе ганкиното ....
Съдията спести поне ТРИ жълти картона на Джанатан ли е къв е бека им десния - и трите бяха за тесли отзад без изглед за игра с топката ...
Съдията спести и 200%-това дузпа за нас и това още повече нажежи обстановката ...
За боя между фракциите не коментирам, както и как и защо Ботев скача на живот или смърт срещу Левски винаги , а срещу отборите на ГГ и КД играе ганкиното ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
honda написа:Вълчан написа:Вече няколко мача прави впечатление този Алекс Петков колко е бавен и неориентиран. Подминават го като колче. За високи топки и ъглови бива.Но един нападател не е спрял човек на човек. И двата гола от неговата зона.
Малка поправка и двата гола станаха от зоната на Ж.Атанасов,като той има определена вина и за двата гола . Но и пасовете бяха много добре насочени, за мен по-голяма вина имат халфовете - не трябва да се допускат подобни пасове.
Заблудих се от 2я им гол понеже го разминаха като колче.. А първият наистина на Атанасов на сметката...и положението във първите минути и то маи със негова помощ.