ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Левски
253
58%
Равен
72
17%
Победа за Лудогорец
108
25%

Общо гласове: 433

sinfen14
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 10.03 / 17:30

Мнениеот sinfen14 » 08 мар 2019 02:19

Желая победа с цялото си сърце,но разума ми подсказва,че ще загубим.Не сме готови още.Прекалено нереалистично високи са очакванията към отбора за този мач.Липсва ни класа да победим Лудогорец в толкова важен и труден мач.Да,те са в слаба форма,но това е временно.Все още са далеч по-класния отбор.Мисля,че няма да имат особени проблеми да спечелят титлата и през този сезон.За следващия ще видим.

Ние вече спечелихме най-важния си мач за сезона.Оцеляхме и ще ни има.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 мар 2019 09:05

Мисля си за хикс - 0:0 или 1:1. Нашите ще са окрилени пред пълният стадион, но Лудогорец притежават сериозна класа.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 08 мар 2019 09:28

Честит празник на колежките !
Изображение
висша математика:314 :idea:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 мар 2019 12:45

sinfen14 написа:Желая победа с цялото си сърце,но разума ми подсказва,че ще загубим.Не сме готови още.Прекалено нереалистично високи са очакванията към отбора за този мач.Липсва ни класа да победим Лудогорец в толкова важен и труден мач.Да,те са в слаба форма,но това е временно.Все още са далеч по-класния отбор.Мисля,че няма да имат особени проблеми да спечелят титлата и през този сезон.За следващия ще видим.

Не се предавай толкова лесно. Щом като Ман. Ю. можа да победиха ПСЖ с десет резерви и то като гост...
Във футбола често няма логика.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 мар 2019 13:33

Сектор В е изчерпан.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 мар 2019 17:29

Всичко е страхотно, надявам се само и на терена да се получи празник за нас, за да може този на трибуните да е пълен! 8-)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 мар 2019 19:29

sin4ec написа:
Вълчан написа:
sin4ec написа:Ами отиваме за победа, пък каквото стане...

Ние не отиваме......те идват.

Не. Ние отиваме на стадиона за победа. А кой и как ще идва си е лично негов проблем...

Нещо не е както трябва.Ти си си у вас....къде си хукнал като гост ли.... :o Домакина посреща...госта отива.Освен ако не си зелен... :mrgreen: Това е истинското тълкование...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 08 мар 2019 19:45

sinfen14 написа:Желая победа с цялото си сърце,но разума ми подсказва,че ще загубим.Не сме готови още.Прекалено нереалистично високи са очакванията към отбора за този мач.Липсва ни класа да победим Лудогорец в толкова важен и труден мач.Да,те са в слаба форма,но това е временно.Все още са далеч по-класния отбор.Мисля,че няма да имат особени проблеми да спечелят титлата и през този сезон.За следващия ще видим.

В тези мачове логиката не играе. Който е по-мотивиран и по-силно иска победата той ще я вземе. Реално са налице всички предпоставки да спечелим този мач. Остава и момчетата да излязат с нужната мотивация и желание.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 мар 2019 22:10

Забравили сме вече колко пъти в последните 10 кошмарни години, омерзени, отчуждени, все така се връщаме, за да изпълним трибуните на "Герена". Някога традиция, днес е по-скоро отчаян зов в защита на вековния завет и на името, които последни са останали да ни крепят като общност. Едно нещо никой и нищо не са успели да пречупят у левскарите. Искрицата надежда, която от един удар на камъка с кремъка произвежда не дим и пушек, а възпламенява лагерни огньове, които мигновено се разгръщат и поглъщат цяла "синя" България. Левскарите сме хора на крайностите. В нас дим не може да вирее. Само огън и пожари. И затова си плащаме прескъпо, защото само рязък, леден, мъртвешки студ може да повали разбеснял се пожар. И да го прати в тежък нокдаун... Дали ще се научим някога? Едва ли. Палете огньовете, левскари, надлъж и нашир, и да става каквото има...

"Да търси, който ще, във теб сполука бърза
и почести и власт със страст една и съща,
страданието мен по-силно с теб ме свързва
и нашата любов в една съдба за цял живот обвързва"
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 мар 2019 23:01

Вълчан написа:
sin4ec написа:
Вълчан написа:
sin4ec написа:Ами отиваме за победа, пък каквото стане...

Ние не отиваме......те идват.

Не. Ние отиваме на стадиона за победа. А кой и как ще идва си е лично негов проблем...

Нещо не е както трябва.Ти си си у вас....къде си хукнал като гост ли.... :o Домакина посреща...госта отива.Освен ако не си зелен... :mrgreen: Това е истинското тълкование...

Така е , разкри ме. Аз съм фен на Лц, на заплата, освен това съм техен таен агент. Ходя по детски мачове и им набелязвам таланти. И ми плащат добре за тази работа.
ОЩЕ ПРЕДИ 35 години бях завербуван от тях. Та тръгнах да се внедрявам в агитката на Левски. Обиколих България 18 пъти накръст, после ме спонсорираха да ходя след сините в ЕКТ из Европа, с единствената цел да проповядвам разградския футбол! На едно китно италианско стадионче, докато играчите на Левски влизаха в групите на ШЛ, аз просто симулирах радост, но сърцето ми пееше: Алееееееее, Лудогорец алеееееееееееее!
И днес е така. Предчувствам победата на зелените и пея за нея! Моето сърце тупти за Лудогорец!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”