ППЛ: Ботев (Пловдив) - ЦСКА-София 2:6 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - ЦСКА-София

Мнениеот slash1912 » 31 юли 2017 00:07

sin4ec написа:Ми не ви разбрах идеята, като сте решили да се пазите-играйте с юноши!
А то стана ни риба, ни рак...контузия на Виана, дет не се знае дали ще играе с ония мангасари... :roll:
А тоя ловешки, дето му разпра коляното даже е без картон. Така е. Свиквайте.
Все пак си мисля, че ще отпаднете в плейофа.

То и ние не си разбрахме идеята...очевидно нямаме опит в такива ситуации,все пак не играем на два фронта всяка година.
Квото,такова,отиваме в Португалия и който е здрав ще играе.
На вас ви пожелавам успех срещу микренци,по-неприятен отбор в България от тях няма!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

fidodido
Контакти:

Мнениеот fidodido » 31 юли 2017 00:09

8 пъти извадиха топката от вратата си, спестиха чиста дузпа за ЦСКА и съдията им виновен.
Сопотци излезнаха по- голям гьонсурат и от говедата.

Потребителски аватар
terans
Контакти:

Мнениеот terans » 31 юли 2017 00:10

onegavon написа:
Thunderheart написа:
fidodido написа:Досега Ботев ми бяха симпатични, но след като са толкова тъпи, за да се връзват на говедата, отиват под общ знаменател с тях.
Честито 2:6 и отпадане от УЕФА в аванс!

Ох, моля ти се, нема нужда... Хич не искам да съм симпатичен на селски комплексари и гнусни безродници, които умишлено наритаха и контузиха сума играчи само и само да паднем в Европа. От злоба. Вие като не сте там и другите да не са. Припознавачески селски комплекси.

И чакам да ми кажеш, като сме от 2010-та, що нас ни пуснаха тогава в Европа, а вас не?

Пуснаха ви щото ви минаха трите години.
Пишете за мача бе хора.Как можа тоя съдия да ви прецака така ,че да пуснете 6 гола.Иначе си играхте пефектно! :mrgreen:

Е ти кво очакваш да стане 14 срещу 9.
Ама голям кеф нали изпоконтузихте ни играчите и без картони даже. Гришковцки дришковци така без съдиите сте за никъде.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 юли 2017 00:11

До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече! :mrgreen:

fidodido
Контакти:

Мнениеот fidodido » 31 юли 2017 00:13

onegavon написа:До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече! :mrgreen:

От тук нататък само УЙ за сопотци.

Потребителски аватар
terans
Контакти:

Мнениеот terans » 31 юли 2017 00:16

fidodido написа:8 пъти извадиха топката от вратата си, спестиха чиста дузпа за ЦСКА и съдията им виновен.

Ако бях фен ма микреското ГМО щях да се скрия от срам, до 10та мин ви спестиха 4 картона, всяко единоборство се свиреше за вас, компенсираха ви с измислена дузпа и червен картон. За капак разпорихте на Виана коляното и картон дори нямаше, кво да говорим повече.

fidodido
Контакти:

Мнениеот fidodido » 31 юли 2017 00:18

terans написа:
fidodido написа:8 пъти извадиха топката от вратата си, спестиха чиста дузпа за ЦСКА и съдията им виновен.

Ако бях фен ма микреското ГМО щях да се скрия от срам, до 10та мин ви спестиха 4 картона, всяко единоборство се свиреше за вас, компенсираха ви с измислена дузпа и червен картон. За капак разпорихте на Виана коляното и картон дори нямаше, кво да говорим повече.

За феновете на ГМО-то не мога да коментирам. Обърни се към тях.
Аз днес преброих 6 парцала за ЦСКА във вратата на Металик (Сопот), въпреки всички съдийски аванти за сопотци.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 юли 2017 00:20

onegavon написа:До къде може да стигне падението. Новото поколение ботевисти станаха приятели с говедата.Наистина нямате нищо общо със стария Ботев.Малко ви бихме ,другия път повече! :mrgreen:

Който каже истината, че сте Литекс, значи е приятел с говедата ли ? Има документи. Такива са фактите!

fidodido
Контакти:

Мнениеот fidodido » 31 юли 2017 00:21

fidodido написа:
terans написа:

За феновете на микренското ГМО не мога да коментирам. Обърни се към тях.
Аз днес преброих 6 парцала за моя ЦСКА във вратата на Металик (Сопот), въпреки всички съдийски аванти за сопотци.

Потребителски аватар
terans
Контакти:

Мнениеот terans » 31 юли 2017 00:21

Вие пък на кви се вживявате смешници. :lol: Някви селски пръчки дошли с БФС и съдии и се правят на страшни . :lol: Бегайте се кланяте на Микрето :lol:

Върни се в “Ботев”