Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 18:45

ivan56 написа:Щото е нямало самолети, а 3D анимация :lol: :lol:

Ванка, намери ми на картинката самолет. Снимката е минути след разбиването на Боинга в Пентагона. Покажи ми къде е самолета. Да не се е изгубил в някоя черна дупка? Къде са доказателствата ванка за теорията на конспирацията, че Боинг се разбил в Пентагона?
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=89efea8564121fe7.jpg[/rimg]
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 28 май 2016 18:46

Васконти, Илчо просто отговаря на колегата по- горе, който твърди че билдинга е паднал от пожара. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 28 май 2016 18:48

vaskonti написа:
язе написа:Момчета, какви ги говорите? Стоманата се топи при около 1300 градуса по целзий... Факт е, че е имало множество взривове в тези билдинги (за разлика от Пентагона... странно) и затова те са се разпаднали напълно. Според теорията на конспирацията, тези взривове са умишлени. Това обяснява доста "защота". 8-)

Доста взривове или доста ядрени взривове?

Мисля, че го написах съвсем ясно.
... и после внезапно си направих секуро.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 18:51

vaskonti написа:В колко от тези десетки/стотици небостъргачи са се ударили 180 тона движещи се със скорост 500 км/ч?

Първо, скоростта не е 500, а 900 км/ч за самолета, ударил вторият небостъргач. Ако ми намериш един самолет Боинг 767 или подобен, който може да развие такава скорост на морско ниво, тогава и аз ще ти кажа в колко от тези десетки/стотици небостъргачи са се ударили 180 тона, движещи се с 900 км/ч. Такъв случай няма и не може да има. Освен ако не живееш в страната на чудесата на Луис Карол...

Второ, официалната версия е, че срутването и на трите сгради е заради пожар, а не заради сблъсък на самолет.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 май 2016 18:53

il4o_iliew написа:
ivan56 написа:Щото е нямало самолети, а 3D анимация :lol: :lol:

Ванка, намери ми на картинката самолет. Снимката е минути след разбиването на Боинга в Пентагона. Покажи ми къде е самолета. Да не се е изгубил в някоя черна дупка? Къде са доказателствата ванка за теорията на конспирацията, че Боинг се разбил в Пентагона?
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=89efea8564121fe7.jpg[/rimg]

След всяка авиокатастрофа има показани парчета от самолета, правят се въстановки и прочие, само за НЙ и Вашингтон възстановки освен на компютърна анимация не съм виждал.

Явно личните карти стигаха кат улики. Ламарини от самолет, черни кутии и всичко каквото може да послужи за да се разбере какво точно и как точно се е случило, явно са сметнали за ненужно.

Тия американци, ей...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 май 2016 18:54

Бе химици има ли да кажат как оцеляха тия карти, па физиците да обяснят точно по какъв начин са фръкнали и са оцеляли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 18:57

fcb_bg написа:
Явно личните карти стигаха кат улики. Ламарини от самолет, черни кутии и всичко каквото може да послужи за да се разбере какво точно и как точно се е случило, явно са сметнали за ненужно.

Не само лични карти. То не бяха бандани, корани, аудио записи, в които един пътниците звъни на майка си и казва: "Мамо, обажда се Марк Бингам." :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2016 18:59

язе написа:
vaskonti написа:
язе написа:Момчета, какви ги говорите? Стоманата се топи при около 1300 градуса по целзий... Факт е, че е имало множество взривове в тези билдинги (за разлика от Пентагона... странно) и затова те са се разпаднали напълно. Според теорията на конспирацията, тези взривове са умишлени. Това обяснява доста "защота". 8-)

Доста взривове или доста ядрени взривове?

Мисля, че го написах съвсем ясно.

В случая да, ама по-горе не става ли въпрос за ядрен взрив? Последно кое от двете?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2016 19:00

il4o_iliew написа:
vaskonti написа:В колко от тези десетки/стотици небостъргачи са се ударили 180 тона движещи се със скорост 500 км/ч?

Първо, скоростта не е 500, а 900 км/ч за самолета, ударил вторият небостъргач. Ако ми намериш един самолет Боинг 767 или подобен, който може да развие такава скорост на морско ниво, тогава и аз ще ти кажа в колко от тези десетки/стотици небостъргачи са се ударили 180 тона, движещи се с 900 км/ч. Такъв случай няма и не може да има. Освен ако не живееш в страната на чудесата на Луис Карол...

Второ, официалната версия е, че срутването и на трите сгради е заради пожар, а не заради сблъсък на самолет.

А кой казва, че скоростта е 900км/ч?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 19:01

vaskonti написа:В случая да, ама по-горе не става ли въпрос за ядрен взрив? Последно кое от двете?

Нито едно от двете. Нали официалната теория на конспирацията е, че причината е пожар, а не взрив/взривое. Доказателствата за това са навсякъде. Нищо, че десетки очевидци твърдят, че чуват експлозии. Сеизмологията регистрира и земетресение точно секунди преди рухването. Но ние не вярваме на техните показания. Водеща е официалната теория на конспирацията, а тя е пожар. Толкоз по темата.
Последна промяна от il4o_iliew на 28 май 2016 19:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”