Левски (София) - Черно море (Варна) |5:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) |28.04.2016г. 19:30ч

Мнениеот TodorT » 01 май 2016 16:59

1982 написа:
Ама има и друг факт - вече ги няма 3 отбора, които миналият сезон завършиха преди Левски в класирането, тоест, това 2-о място е по-скоро плод на много по-слабото първенство, отколкото на някаква работа на Стойчо Стоев. ;)

Това изобщо не е показателно. Те и Лестър миналата година завършиха 14-ти, Челси бяха шампиони, а сега първите ще станат шампиони, а сините от Лондон ще пропуснат евротурнирите. Такива условности няма нужда да коментираме. Ако, ако, ако.... нещата към момента са такива! Ако не бяха принуждавали футболисти да ритат за ЦСКА колко ли титли щяха да имат ?! Един Господ знае как щяха да стоят нещата. Реалностите са такива!

1982 написа:
Относно Литекс - към момента на изваждането им, бяхте само с 2 точки пред тях, с прекъснат при 0:1 за Литекс мач в 45-ата минута.

И 2005 никой не си представяше, че в Истанбул Милан ще загуби от Ливърпул, защото към 45-ата минута резултатъ бе 3:0, ама .... тц. Джерард и компания вдигнаха трофея за сметка на Шевченко и Дида.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) |28.04.2016г. 19:30ч

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2016 14:01

А, много бият тия сините бре. :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”