КБ, полуфинал, 1 мач: Берое - ЦСКА, 06.04. (ср), 19:15 час
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: КБ, полуфинал, 1 мач: Берое - ЦСКА, 06.04. (ср), 19:15 ч
А относно чорбата - ами, играха си момчетата, повече от колкото могат! Българи, знаят за какво са на терена.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Фенчетата на Берое много спокойни от дупенето. Явно им хареса. Предната загуба то не беше рев и сополи. Явно след днешната са забелили очи от кеф.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Що не си се прекръстите за юбилея с истинското име, което си го спечелихте през годините - Чорбое ?
Къде пък тоя канар прост видя хубав футбол,това си беше театрална постановка само че кой нареди на Берое да не играе в този мач или поне да не се напъва.
Поздравления за момчетата на Христо Янев! Отбор, съставен изцяло от българи, показва цял сезон силна игра както в непретенциозната В група, така и в турнира за купата на България. Този мач доказа, че нивото на футбола в А група е ниско. Това не е елитно първенство, а клуб на тарикати, управляван от некадърници. Непрозрачно финансиране, неясна собственост, черно тото, кошмарни условия, пренебрегване на детско-юношеския футбол, политически решения, слаба нормативна уредба, на всичкото отгоре прилагана избирателно според това накъде духа вятърът и кое лоби ще надделее.
20.04.2016г. - заедно към финала!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
гражданин от село написа:james написа:Да те изгонят от професионалния футбол заради огромни дългове, да направиш селекция като за А група , да направиш подготовка като за евротурнири и да не върнеш нито един лев. Накрая да ти направят и специална лига . Ако някой знае дума подходяща за това Нагло безочие да я каже.
Знам определението за теб - злобен комплексар!
Обичате да се замеряте с оборска тор едни други и когато някой сложи чистата истина между вас се нарича злобен комплексар. Ти не ми обръщай внимание взимай тор и хвърляй по някой левскар да се чувстваш истински мъжкар

grasiani написа:Къде пък тоя канар прост видя хубав футбол,това си беше театрална постановка само че кой нареди на Берое да не играе в този мач или поне да не се напъва.
К*р капан на футболистите за Хубчев.
Неистови скандирания на гостуващите фенове, които шокираха нашите футбалери.
Унижение и СРАМ
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
ЧЕСТИТА ПОБЕДА АРМЕЙЦИ
! Сега ще се наслушаме на управдания от страна на сините и беройци! Истината обаче се видя на терена и всеки безпристрастен фен би я потвърдил, а именно че ЦСКА смаза червъртия в А група! Берое изиграха мача точно както изиграха последните си 5 мача от А група - много посредствено! Още в Събота като ги гледах срещу Левски си мислех, че няма как да паднем от тях! Тази победа не трябва да ни заблуждава, Берое не са мерило! Дано не си повярват много наще и да излезат с хладен ум в реванша!
На левскарите им пожелавам да смекчат злобата си, тя само ги съсипва! Сигурен съм, че ако на мястото на Берое днес беше Левски, пак щяхме да победиме
...

На левскарите им пожелавам да смекчат злобата си, тя само ги съсипва! Сигурен съм, че ако на мястото на Берое днес беше Левски, пак щяхме да победиме

Приканвам феновете на Берое да споделят мнението си за мача, тъй като бяха доста дейни преди това. А иначе ми е най-готино когато онези крайнокварталници реват, знам че ви е гадно, но поне имайте малко достойнство и не се излагайте толкова. Тоя филм сме го гледали милион пъти, след наша победа винаги да има нещо нечисто.

Колкото до легендата Жеков, някой знае ли дали е оцелял при скока от козирката?

Колкото до легендата Жеков, някой знае ли дали е оцелял при скока от козирката?