Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 19:50

popokutepetel написа:
Yoda_ написа:Разбира се, че въпреки мераците на дребния комбинатор, няма да изхвърлят Литекс.

Това е просто началото на войната Ганчев-Божков, респективно, началото на роенето на ЦСКА-тата... И съответно, началото на роенето на розовите фенклубове и фракции !

Айде, хайрлия да ви е !
:lol:

Ще ги изхвърлят. Ако не го направят само си представи къв цирк ще гледаме докрая и първенството няма да завърши. То всеки отбор като не му харесва нещо ще си напуска терена без последици. Но както казах да е честито на Монтана или Ботев Пд оставането им в А група.

Сопот или, там-който Пирин е, Монтана са последни, девети и на бараж ;)

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 19:50

venom написа:
popokutepetel написа:
Teo написа:
venom написа:
sin4ec написа: И нов български феномен: ДА ВАДИШ ОТБОР, ДОКАТО ВОДИШ В РЕЗУЛТАТА???

Е ти кво искаш - да изчакат втората дузпа и третия черверн картон и после третата и тогава да извади отобра? Никой отбор не е заслужил говедата да се гаврят с него чрез купени съдии.

Дузпата вратаря я ловеше... и след това щеше да има нов ЧК + още една дузпа... Стоилов трябваше да изчака малко да ги унижат повече и след това да дърпа ръчната :lol:

То и Грухкочин щяха да го спасяват, та даже още тази година в ШЛ щеше да играе, ама ... :mrgreen:
А най ми е кеф като гледам прасьовците как врещят, щото дори невъзможната им мечта да станат ЛИСКА и да играят в А група няма да се състои :)

А на мен ми е смешно говедата как се радват на служебна победа, как не знаят какво е да вкараш гол, как се полагат цветя на паметника на Васил Левски и в същото време лапат парите на обръчите от фирми на ДПС.

Ми като жълтурковците се фръцнаха и прекратиха мача кво да правим? Щяхме да си ги бием и с игра, ама джуджуто много се развълнува нещо :mrgreen:
А викаш парички от мутра или от Черепахата да се лапат може, ма от Пеевски не може? Не съм те чувал да ревеш до миналата година когато ДПС-то наливаше пари в Ботев
Последна промяна от popokutepetel на 12 дек 2015 19:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 12 дек 2015 19:51

popokutepetel написа:
arni написа:
popokutepetel написа:
arni написа:
popokutepetel написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

И какви са ти претенциите към съдията? Че не е показал червен картон на Минев ли?
Или може би оспорваш чистите червени картони за двете маймуни от Осъм?
А за отменения гол миналия мач, както и спестен жълт картон за Асприля при симулацията му за дузпа?
Иначе за съдията ми е все тая. Точно пък Г. Йорданов много трудно можеш да го упрекнеш в симпатия към Левски, при положение, че е втория съдия след Никито който реже отбора най-яко.

За червен картон на Бедоя ,след като изрита вратяря след като беше хванал топката в раце ;) ,Също червен картон на Минев за бутане ,нали критерият трева да е един и същ и за 2 та отбора.

И де видя Бедоя да рита вратаря? ;) Я гледай пак. Или по-добре си глей селското тимче във В група дет ще се съберете ЛИСКА, ЦУЦА, Литекс 2 и ще бъде голям цирк :) А ако се даваха картони да ситуацията като при Гаджев то Йонсен и Кешару всеки мач щяха да изкарват до първото центриране :)

недеи да се правиш на ошипана госпожица в единия случай е жълт картон ,а в другия 2 червени и то при резолтат 0:1 ай свали ти сините цайси :)
Гледай го ти, аз го глесах 10 пъти много добре се вижда как го рита доло в глезените ;)

Свали червените очила и пак го гледай :) Ако го беше пипнал оня щеше да преритва на земята :)
А понеже си голЕМ специалист и много опяваш за еднаквия критерии ето да коментираш това https://www.youtube.com/watch?v=X1in2fgHpQA и да добавя, малко по късно има и отменен чист гол. Та Левски трябваше ли да се разсърди и да си ходи?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 дек 2015 19:51

Не.
Петлето ще обедини оранжеви и червени и тогава жална ви майка .На червените де.И да ви го обясня, няма да разберете.Нали, когато Господ е давал акъл, военните са били на учение. :lol:
Изображение

Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 12 дек 2015 19:54

onegavon написа:Значи имаше два недадени жълти картони за Минев и Гаджев това са грешките на съдията.Основен грешник е тъпия вратар който симулира и защитника без да е видял ситуацията се върза и скочи на Бедоя. Ако Литекс бяха завършили полувремето без ексцесии Люпко щеше да ги успокои ,да си ги нареди и да си вземат мача. Е , сега какво ще ми се правят на жертви, ами да жертви са на собствената си тъпотия.

Ъхъм, точно, ама ако за два (евентуално) недадени жълти картона на противника тръгнеш да вадиш отбора всеки мач... Защо Люпко, мислиш, остана да говори с Гонзо и Стойчо Стоев 10 минути след скандалите, разрева се и не се прибра с играчите си? Имам чувството, че му врътнаха много мръсен номер, но да е мислил.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 12 дек 2015 19:57

....прасетата много активни...
ПРИПОЗНАВАНЕТО МАЙ ЩЕ СЕ ОТЛОЖИ
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 19:57

sin4ec написа:
Teo написа:Всеки нормален човек които държи на отбора, би го извадил! Така се прави, а не да те правят на клоун на терена!

На клоуни се правиха оранжевите. На стадиона останах с впечатление, че Бедоя може и да е закачил вратаря, но кадрите са безмилостни. Двата картона и дузпата са факт. Останалото са коментари!

На клоуни се правили оранжевите???? Че те с 10 човека пак ви вкараха гол бе......... след това още един ЧК и ДУЗПА?
МИНЕВ кога ще бъде изгонен???? За удар без топка в гръб при спряла игра????

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 дек 2015 19:58

onegavon написа:Значи имаше два недадени жълти картони за Минев и Гаджев това са грешките на съдията.Основен грешник е тъпия вратар който симулира и защитника без да е видял ситуацията се върза и скочи на Бедоя. Ако Литекс бяха завършили полувремето без ексцесии Люпко щеше да ги успокои ,да си ги нареди и да си вземат мача. Е , сега какво ще ми се правят на жертви, ами да жертви са на собствената си тъпотия.

Общо-взето си прав . Но Литекс просто не искаха да завърши този мач, и си гонеха своето. Имаха възможност да го доиграят, но нареждането отгоре беше НЕ. Жалко, че така свършва едно добро съперничество, белязано от много оспорвани и зрелищни мачове, от много емоции и обрати. Жалко и за Люпко, който с голяма доза вероятност можеше да не загуби и днес. Това беше последния мач на Литекс в А група.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 12 дек 2015 19:58

Гледам слушам и се вижда че съдиите са гола вода.Но какво е виновен ЛЕВСКИ в случая че некадърници свирят в повечето срещи :(
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 дек 2015 20:22

Литекс са пътници, догодина с в Б и ще играят с/у нас! Така мисля защото никой от изпълкома няма да се застъпи за Гриша Ганчев!
Венци, Домусчиев, Боби, Лечков и сие с удоволствие ще излезнат след заседание и ще кажат "Ние спазваме правилата. Има си закони и правилник".
Даже може да отмъкнат играчи от школата на Ганчев така макар че той ще си разпродаде всичко към което има интерес от първия отбор на Литекс.

Върни се в “Литекс”