Футбол НЯМА. Каквото имаше преди НГ, от него няма и помен!!
Шнур за виновниците, които и да са те!!!!!
XXIII кръг: ЦСКА - Берое 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXIII кръг: ЦСКА - Берое
Господата Инджов и Томов да кажат втурнахме ли се към титлата... На лято групите на ШЛ, незаобиколимо е! 

И дъртия "г-н Домусчиев", и той да отговори.
Докато не си отвори устата бяхме супер, дееева и пробития дъртак.

Всека година слагаме каруцата пред коня и така става... само като се сета какъв мач направихме с Лудогорец преди има нема няколко месеца, това днеска е без коментар, изобщо последните 3 + тоя са без коментар.....
Какво стана нз, ама с тая игра като нищо ЕКТ може да е мираж

Какво стана нз, ама с тая игра като нищо ЕКТ може да е мираж

memnto написа:И дъртия "г-н Домусчиев", и той да отговори.
Дъртия ни търси треньор в момента. Ще е някой, който се харесва на г-н Кики Домусчиев.
Да са ни честити новите собственици....сега прочетох че са поели власта от Сашетата. Дано не го докарат като Титан-ите. Иначе мача го слушах по Дарик -вече и бг-футбол не може да гледаме от чужбина. Поне новият да пуска младите-тая година пак пропиляхме голям шанс
Играчите заслужават много солена глоба за "продукцията" си за последните 4 мача.
1-2 пълни заплати е в реда на нещата.
1-2 пълни заплати е в реда на нещата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Udoji90
- Контакти:
Нищо неочаквано (поне за мен) в днешното представяне и резултат. Положителното е само това, че се опроверга конспирацията, че ще ни бъдат подарени по 6 точки от някои тимове в първата 6-ца. Интересно ми е какво ще кажат онези, които го твърдяха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Teo написа:memnto написа:Знам, че не е нормално, ама честно идея си нямам на какво се дължи.![]()
Просто нямам логично обяснение.![]()
Днес поне защитата бе на горе-долу некво ниво, около средното, че до сега беше някъде около дъното.
Другите пълен минус. С изключение на Мисавлевич.
Потресен съм бате... аз бях във В сектор тоя мач и направо немам думи... буквално сме се научили на някакъв футбол от 20 век... центрирания и каквото стане.. халфовата линия я нема никва.. чистят се некви балони топки от защитници към нападатели и пак каквото стане... ужас направо! Нищо, ама буквално нищо не играем!
Първия сезон да не би да играехте нещо друго? Играта ви беше същата. Само срещу Левски броих 15 центрирания след нарушения в центъра, просто тогава Буш беше в отбора и вкарваше...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
шивача написа:3:0 за самочувствие
ЦСКА-Берое 09 0-0.
След нелоялна съдийска намеса отборът на Берое не получи възможност чрез футболни средтва да доближи вратата на ЦСКА. За сметка на това всеки джумбалдак на Маркиньос бе възнаграждаван със свободен удар в близост до вратата на Берое.