Депутатите гласуват новия заем от 16 млрд. лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr249

Re: Невиждана гавра с българската държава

Мнениеот pomiqr249 » 25 фев 2015 15:33

viali69 написа:Има ли още наивници, които да мислят, че ГЕРБ и ДПС са противници ?
Коалиция БОСТАН днес заГРОБи България !
16 000 000 000 нов заем, с лихвите стават 27 000 000 000 ...
Ще ги изплащаме всички ние през следващите 30 години !
Честито ! :evil:

Какви са тези лихви 11 млрд. :-D Ебем ти глупаците във форума.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 25 фев 2015 15:34

Нещо ме стяга, стяга главата, дзъд, дзъд, дзъд, дзъд. Иде ми да хвана, хвана гората дзъд, дзъд, дзъд, дзъд, ама то и гора не остана в тая държава!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2015 15:37

pomiqr249 написа:
W84me написа:момчета, давайте да се обединяваме - сини,червени, зелени, жълто-черни,черно-бели и да ги измитаме тия още на националния празник!

Като се обеденим какво ще стане? Ще дойдат БСП и ДПС и после ще се обеденят да дойдат ГЕРБ и още някой. Или ти ще станеш министър-председател, а аз министър на МВР и на първия ден спирачките на колата ще дадат фабричен дефект и ще се забием в мантинелата.

Не познавам ни един човек, който би излязъл да протестира, освен ако не искат да му бутнат блока, в който живее.

Аз ще изляза, ти няма ли да излезеш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 25 фев 2015 15:38

Нещо ме стяга, стяга главата - дзъд,дзъд,дзъд,дзъд. Иска ми се да хвана, хвана гората - дзъд, зъд, дзъд, дзъд, ама и гора не остоана в тая държава!!!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2015 15:38

meteorit написа:
W84me написа:
Балкански Орел написа:Как да изляза на 3-ти Март ? Хафъзов определи бъдещето ми и на моите деца, какъв народ сме въобще ? Тези всичките, които днес гласуваха ЗА и ВЪЗЪРЖАЛ СЕ, трябва да бъдат изтребени до крак.Революция.

Както през 97-а година!

Онова от 97-а е поредната дирижирана постановка, от която се възползваха измислените седесари. Нужна е истинска революция срещу комуняго-демократите.

Говоря ти за боя, другото този път трябва да е истинско.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

pomiqr249

Мнениеот pomiqr249 » 25 фев 2015 15:40

W84me написа:
pomiqr249 написа:
W84me написа:момчета, давайте да се обединяваме - сини,червени, зелени, жълто-черни,черно-бели и да ги измитаме тия още на националния празник!

Като се обеденим какво ще стане? Ще дойдат БСП и ДПС и после ще се обеденят да дойдат ГЕРБ и още някой. Или ти ще станеш министър-председател, а аз министър на МВР и на първия ден спирачките на колата ще дадат фабричен дефект и ще се забием в мантинелата.

Не познавам ни един човек, който би излязъл да протестира, освен ако не искат да му бутнат блока, в който живее.

Аз ще изляза, ти няма ли да излезеш?

Станахме двама хайдути. И като ги свалим какво правим?

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 25 фев 2015 15:42

pomiqr249 написа:Какви са тези лихви 11 млрд. :-D Ебем ти глупаците във форума.

11 000 000 = 3% лихва, на 16 000 000, след 18 години
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 25 фев 2015 15:42

Хайде излезте 10-мата трола да ви видим колко сте велики. Може да звъннете на Шамара да ви подкрепя от омразната USA.. Или на товарищ шефа да праща малките зелени човечета на Бг-територия... Аааа... и Нинчето Гергова вземете... :mrgreen:
IO SONO NERAZZURRO!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 25 фев 2015 15:43

pomiqr249 написа:Станахме двама хайдути. И като ги свалим какво правим?

Ебем ги публично и ги връщаме в парламента! Да видиш колко послушни ще станат всички!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 25 фев 2015 15:44

Да живее сивата икономика! Уреждайте си отношенията под масата, данъци и такси на никого ... По-лесно, ефективно и по-осъществимо, отколкото протести, които се манипулират и кухи партии, които идват на мястото на старите, да продължат започнатото.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Върни се в “Свободна зона”