ШЛ | Реал Мадрид - Ливърпул - 1:0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ | Реал Мадрид - Ливърпул - 1:0 FT
айде айде, само той го бил искал, само той го бил защитавал..
Тренер миналият ноември Суарес не беше звезда в която се превърна.Тамън беше изиграл няколко мача и загатваше на какво е способен.Вече е минала история.
От цялото развитие на ситуацията си вадя извода , че никой не е очаквал такъв сезон от Суарес.Затова хората казват - Кажи на господ , че има планове за да ти се присмее.
В момента който са пуснали мухата за Барса в главата на Суарес всичко е отишло по дяволите.За Данчо няма смисъл да го обсъждаме.И снощният мач показа , че без него нещата са доста по-добре.
Дано в мача с Челси да не го видим в което съмнявам.Иска ми се да видя Джан в сериозен мач като с Челси.Да видя цял мач Коу и Лалана , но не по крилата.Това си пожелавам за мача с Челси.
Не ми се гледат Алън и Данчо.Стига ми толкова мачове с тези двамата в комплект
От цялото развитие на ситуацията си вадя извода , че никой не е очаквал такъв сезон от Суарес.Затова хората казват - Кажи на господ , че има планове за да ти се присмее.
В момента който са пуснали мухата за Барса в главата на Суарес всичко е отишло по дяволите.За Данчо няма смисъл да го обсъждаме.И снощният мач показа , че без него нещата са доста по-добре.
Дано в мача с Челси да не го видим в което съмнявам.Иска ми се да видя Джан в сериозен мач като с Челси.Да видя цял мач Коу и Лалана , но не по крилата.Това си пожелавам за мача с Челси.

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
iliev72 написа:Тренер миналият ноември Суарес не беше звезда в която се превърна.Тамън беше изиграл няколко мача и загатваше на какво е способен.Вече е минала история.
Не ми отговори на въпроса ...ще правим звезди и ще ги продаваме ,така ли ще процедира футболен клуб Ливърпул ? А кога успехи ,титли ? Кога ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Re: ШЛ | Реал Мадрид - Ливърпул 04.11.2014 г. ,,, 21:45 ч.
Pragmatichen написа:Казал съм го и пак ще го кажа, Ливърпул ще е 4-ти в групата, т.е. последен.
Помнете ми думата!
Просто не ги виждам нито как ще бият Базел у дома, нито нас в Сф, нито пък как ще вземат точка в Мадрид.
Прогнозирам им максимум 2 точки до края. Дори 3 да вземат, пак няма да им стигнат за нищо.
И ако в последния мач Реал с нас може да прецака целия свят и тотото с един Х(реал дни след това летят за световното клубно първенство и бъдете сигурни, че то ще им е по-голям приоритет), то в същото време Пуул и Базел ще водят луда битка и не виждам как Ливърпул ще излъже коравите швейцарци, даже няма да се изненадам да загубят и в двата мача с тях, както вече загубиха в Базел.
Класирането ще е 1.Реал. 2.Базел или Лудогорец и 4. Ливърпул.
Просто го усещам на 100%.
Отбор, който след 10 мача в англия изостава на 12 точки от лидера, означава, че е всичко друго, но не и гранд!
Доста интересен коментар ! Какъв ли тогава е отбор който е на повече от 12 точки зад лидера....Според този професор МЮ да се разпадат директно,Милан след миналия сезон да връщат титлите и да играят у махалата.Най вероятно под думата гранд се разбира сбирщайна създаден преди 5-6 години от някой БГ мафиот в жалкото ни първенство който изостава в първенството си с почти толкова точки от отбор с доста неясно и съмнително финансово състояние и собственик.Жалко че ги няма Олимпик Галата та цирка у нас да е абсолютен на всичкото отгоре някакви личности който очевидно синхронното плуване им е доста по-познато изказват мнения по тема от която нищо не разбират...