Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Да извадят ли Левски от А група?

а/ без последствия - 1000 лева
38
16%
б/ с последствия: предметът е паднал на терена и е влязъл в съприкосновение със състезател или длъжностно лице-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 2000 лева- предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, рез. съдия, лекар, журналист и пр.-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева(ТОВА ВЕЧЕ ИМ Е НАЛАГАНО!)
24
10%
в/ с тежки последствия Лишаване от домакинство за 3 срещи По 10 000 лв на среща 1 2 3
69
28%
г/ при повторно нарушение по смисъла на т.4, буква “в” Изваждане от групата 20 000 лева
113
46%

Общо гласове: 244

ivaka
Контакти:

Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Мнениеот ivaka » 27 окт 2014 12:32

Брей, той не искал да е убиецът на Левски...
Голям залък лапни, голяма дума не казвай!
Футболистите на кой български клуб хванаха с допинг - единствени досега?
Какви бяха наказанията?
Чии фенове потрошиха държавна собственост в центъра на София?
Какви бяха последствията?
Кой отбор на два пъти трябваше да отиде да играе във "В" група?
...
И понеже отговорът е все един и същи, най-добре е привържениците на този точно клуб да не се опитват да бъдат морални съдници на останалите, защото ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ТЯХ!
Левскар съм и ОСЪЖДАМ вандалщините по терените и извън тях, но ненавиждам ситуациите, в които парясниците /не персонифицирам, а онагледявам/ се изкарват девици!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 27 окт 2014 12:37

bastuna2003 написа:
rumbata написа:Аз съм за наказание на Левски и наказание за Стойчо Младенов. Този реве всеки мач срещу съдиите и противниковите отбори, а сега се изкара и жертва. Нищо чудно да е и инсценировка, някой червен да е подхвърлил снежната топка.

Ако го повторите няколко хиляди пъти това може и да си повярвате накрая :mrgreen:
Викаш 30 човека го замеряха с снежни топки, още 1000 ги гледаха и им ръкопляскаха от А сектор, но всичко било инсценировка на фен на ЦСКА!
Наглеци!

Като го замерят да вземе да се скрие, а не да се репчи на хората по трибуните. Миналия сезон като замерваха Гонзо на нашия стадион в Пловдив с бутилки вода той се наведе, взе една бутилка, отвори я и изпи водата. Без драми, без симулации. А Стефан Генов се направи на умрял от една празна бутилка. Не ги оправдавам тези, които хвърлят, нахлуват по терените и чупят стадионите, но не е нужно и да се изкарват някои хора жертви от няма нищо само и само да издействат наказание за омразният им противник.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 12:44

the_blue_fan написа:
Red joker написа:Въпреки,че от доста време ни копаете гроба ,аз съм против изваждането ви от „А“ група :!: Винаги обаче съм казвал,че злобата и омразата,произтичащи от завистта ще ви закопаят :idea: :!:

Как не те е срам да говориш за омраза и завист ? Погледни след победа над Левски какво пишете ? 90% - кзл, 10% Само цска! Г-н снежна топка след всеки мач с пръстчета и листове - това не е ли комплекс ? Виж изказването на футболистите ви. Каква злоба, какво презрение. Жал ми е за вас вие не сте фенове на цска, вие сте анти фенове на Левски ! Доказвали сте го и продължавате да го доказвате ! 8-)

Крадеца вика -„Дръжте крадеца“ ;) ,кво да ти кажа,нема за кво да ти е жал за нас,трябва да ти е жал за вас,относно „пръстчетата и листчетата“-каквото повикало,такова се обадило,но поне не си спомням ,някога играчите и ръководителите на ЦСКА, да са излизали с фланелки „Аз мразя Лефски“или КЗЛ-примерно,така че при вас омразата и злобата са Клубна политика,какво да говориме за редовите фенове-то не беха призиви за закривания,то не беше чудо,но...в крайна сметка каквото дойде-Божа работа ;) Относно завистта,обикновено този ,който е по-неуспешен,по принцип завижда на по-успелия,така че и тука издишаш :( !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 окт 2014 12:47

rumbata написа:
bastuna2003 написа:
rumbata написа:Аз съм за наказание на Левски и наказание за Стойчо Младенов. Този реве всеки мач срещу съдиите и противниковите отбори, а сега се изкара и жертва. Нищо чудно да е и инсценировка, някой червен да е подхвърлил снежната топка.

Ако го повторите няколко хиляди пъти това може и да си повярвате накрая :mrgreen:
Викаш 30 човека го замеряха с снежни топки, още 1000 ги гледаха и им ръкопляскаха от А сектор, но всичко било инсценировка на фен на ЦСКА!
Наглеци!

Като го замерят да вземе да се скрие, а не да се репчи на хората по трибуните. Миналия сезон като замерваха Гонзо на нашия стадион в Пловдив с бутилки вода той се наведе, взе една бутилка, отвори я и изпи водата. Без драми, без симулации. А Стефан Генов се направи на умрял от една празна бутилка. Не ги оправдавам тези, които хвърлят, нахлуват по терените и чупят стадионите, но не е нужно и да се изкарват някои хора жертви от няма нищо само и само да издействат наказание за омразният им противник.

Прав си,другия път ше му уредиме каска,а като го ударят със снежната топка,ще си я събере и ще си я изяде :lol: :lol: :lol: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 окт 2014 12:54

rumbata написа:
bastuna2003 написа:

Наглеци!

Сега разбрах, що трепят децата ни по пешеходните пътеки разни пиандурници и няма съд и присъда за тях. Държава, в която жертвите сами са са виновни за това, че са жертви, а престъпниците се разхождат свободни, напълно заслужава мизерното си дередже. Да се скриел...Аланкоолу, той е на работното си място бе и отборът-домакин е длъжен да му осигури безопасни условия за труд. Вий съвсем изтрещяхте, това е официален мач от българската висша лига не някакво махленско сборище... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 окт 2014 13:00

Ако имахте поне малко съвест, нямаше да допуснете този човек да представлява феновете на Левски.

Около месец след тежката катастрофа на автомагистрала "Тракия", в неделя след като не успя да се събуди от кома, почина и 54-годишната Мария Николова.

В тежкия пътен инцидент, в който участва шефът на фенклуба на Левски Владимир Владимиров - Гугутката, още тогава на място загина съпруга на Мария - Йордан Николов.

В редакцията ни бе получено писмо от близките на семейство Николови, които отправят доста тежки обвинения към Владимиров. Самият той тогава заяви, че не е виновен и че трета кола е изблъскала автомобила му в аварийната лента, където е отнесен автомобила на Николови.

Ето какво твърдят близките на жертвите от катастрофата:

"Пиша ви по повод тежката катастрофа, причинена от Владимир Владимиров - Гугутката на автомагистрала "Тракия" на 23.09.2012 г. Както писахте тогава, този човек след изпреварване през аварийната лента удари спрял автомобил и уби човек на място.

Починалият се казва Йордан Николов и е от Банкя. Тази информация за онова време беше вярна. Навсякъде се споменаваше, че съпругата на Йордан Николов - Мария е в тежко състояние и в кома.

Днес обаче, я погребахме. Мария Николова /на 54 г./ почина в неделя /14.10/ в хирургичното отделение на Окръжна болница, без да излезе въобще от тежката кома.

Обидно беше за нас, роднините на двете жертви, понеже тогава в много издания се твърдеше, че Мария Николова е стабилизирана и вън от опасност. Не е така. Всеки ден животът й беше в опасност. В крайна сметка тя почина.

"Това, за което може да пишете в момента е - "жертвите от бруталната катастрофа, причинена от Гугутката са вече две".

Нелепи са и оправданията на този човек, които са крайно противоречиви, но това е друга тема и не искам да ви занимавам с нея. Моля Ви, дайте гласност на това. За нас, роднините и всички скърбящи, това е важно."
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 27 окт 2014 13:19

rumbata написа:
bastuna2003 написа:

Наглеци!

Вие наистина сте лумпени. Направо съжалявам, че имам познати от вашия отбор, които ми изглеждат свестни.
Дай да махнем пешеходните пътеки, че претрепаните деца да не ви се пречкат. Да изсечем и дърветата, да може да карате като ненормални. Беше ли на стадиона да видиш как 30 човека замерят с ледени топки, а 500 човека се радват на лумпените? И това в сектор А! Наистина ли не осъзнавате колко абсурдна е цялата ситуация? Мани го Тройчо, той ви е оправдание да си показвате простотията :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2014 13:25

pampi написа:...

Умнико, това какво общо има с темата? Или викаш, редно е да се вземе под внимание при евентуалното ни наказание.
Има МВР, има съд и т.н. и ако е виновен, ако е нарушител на закона в Република България, да го съдят и да си носи последствията.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 окт 2014 13:25

Кашчей написа:
ZinedineZidane написа:Докато не се индивидуализират наказанията, подобрение няма да има. Толкова по темата. Дали е Левски, ЦСКА, Ботев, Локо, боклуци има във всяка агитка.
И на мен не ми е приятно да ми наказват отбора заради няколко олигофрена...

Не е работа на БФС да въвежда ред по трибуните на стадионите. БФС работи по правилници (които не винаги спазва, за да угоди на някои отбори), но няма полицейски или съдебни права, за да наказва феновете, които правят простотиите, затова се наказват клубовете, както прочем действа и УЕФА. През 85-а (вече го писах) УЕФА не се поинтересува кои са персоналните отговорници за станалото на "Хейзел", а направо изхвърли всички английски отбори за 5 години от ЕКТ, а Ливърпул за 8. Преди това англичаните имаха няколко предупреждения да вземат мерки за поведението на феновете си.Е взеха ги, но след изхвърлянето им.

След като не е работа на БФС да въвежда ред по трибуните,защо в цитирания от теб случай беше наказана точно анфлийската футболна асоциация,а не всички клубове,както ти твърдиш. Между другото болшинството инциденти с английски футболни хулигани стават на мачове на националния отбор,като най-тежкия е след приятелски мач между Англия и Франция(0:2) ,когато английски футболни хулигани вземат контрола на ферибот в Ламанша и се стига дори до участие на специализирани военни части за възстановяване на реда. Има немалко смъртни случаи. Общо за 3 години има над 20 случая на изстъпления на английски футболни запалянковци извън Великобритания.
Между другото наказанието на английските отбори в първоначалния си вид не е за 5 години,а за неограничен период от време. Само да спомена ,че през пролетта на 1985 инцидента на "Хейзъл" е третия такъв за 6 месеца в които има смъртни случаи(общо над 50 на брой). (Според мен да се сравняват инцидент при които има десетки убити с инциденти при които няма нанесена дори средна телесна повреда е малко странно.).
Между другото полицейското разследване показва ,че погрома на стадион "Хейзъл" е извършен от неонациската организация "Национален фронт" основно от нейния британски клон със седействието на холандския и фламандския и клонове. И далеч не всички участници в погрома са британци,като почти всички са въоръжени ,някои от които и с огнестрелно оръжие. Като тук изниква въпроса как са проникнали въоръжени лица на стадиона?-Най-вероятно са били внесени предварително и преднамерено.
След като резултатите от разследването стават известни УЕФА разреши на английските отбори да участват в ЕКТ. Официално "Национален фронт" няма нищо общо с нито една фен организация,има нейни членове , членуващи общо взето във фен клубовете на всички отбори. В момента "Национален фронт" съществува под името "Кръв и чест",която има вече филиал и у нас.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2014 13:27

bastuna2003 написа:Вие наистина сте лумпени. Направо съжалявам, че имам познати от вашия отбор, които ми изглеждат свестни.
Дай да махнем пешеходните пътеки, че претрепаните деца да не ви се пречкат. Да изсечем и дърветата, да може да карате като ненормални. Беше ли на стадиона да видиш как 30 човека замерят с ледени топки, а 500 човека се радват на лумпените? И това в сектор А! Наистина ли не осъзнавате колко абсурдна е цялата ситуация? Мани го Тройчо, той ви е оправдание да си показвате простотията :idea:

Аха. Ти нали не искаш да ми кажеш, че ако вие бяхте домакини, нямаше да целите със снежни топки Гонзо? :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”