66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: 66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 09:43

W84me написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
ПП- Ти имаш ли идея, защо са обединени "Левски" и "Спартак", при положение, че МВР си имат отбор-"Спартак"? Защо им е "Левски" в такъв случай?

Аз не знам да са обединявани ...... знам че Левски заграбва Спартак - стадион и база, играчи .... всичко. И до днес не са им върнали стадион Раковски. :oops: :oops:

Ххахахаха, Левски заграбва отбора на МВР, това вече е върха на Атанасовщината...

Точно така е ,отбора на Спартак Сф е асимилиран и изтрит от картата,сега като не сте отбора на МВР,върнете им базите ,построете си нови дайте всичко,което сте взели ,за да се възроди Спартак Сф,като дойде междукрацията,Септември се отдели от ЦСКА,взе си базите и се възроди на ново,даже игра и в „А“ група по едно време!Бъдете демократи,докажете го на дела :!: :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 сеп 2014 11:15

ronnie написа:
damyanov1963 написа:
ronnie написа:И без да чета назад се сещам какво са писали онези та за тях имам само един въпрос: Кой е отборът с най-много титли на България между 1944-та и 1953-та (годината на смъртта на сталин, или "бащицата с мустаците", както онези го наричат в декларацията си)? Надявам се с отговора на този въпрос да спре реват от "репресии", който със сигурност е излят в тази тема ;)

Значи за това БКП си навакса с 9-те ви поредни титли :mrgreen:

Факт е, че след смъртта на "бащицата" (кой знае, може би за вас наистина е такъв) настъпват златните години на ЦСКА. А през въпросната 1953г. губим титлата заради едно меко казано странно решение на футболната централа. Съвпадение в годините? Сами преценете...

Добре де, знам че не си учил много, нали си от Левски, ама, според тебе, от житейски опит, кога човек е по-нормално да стане баща, на 36 или на 70 години? Сам прецени, дали е случайно съвпадение. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 10 сеп 2014 11:56

caci написа:
от suni на 09 Сеп 2014 12:44

russia написа:
Кой както иска така да гледа на ЦСКА! За мен това е моят отбор. Отбор побеждавал едни от най-добрите клубове в Европа, отбор изкарал в Европа/и то в какви отбори само/ играчи прославили България - кой капитан на отбора си, кой пък голмайстор, кой носител на "Златната топка", все едни такива "мижави" постижения, недостижими за псевдо звездите на отбор, на който най-значимият му трансфер е в Рубин Казан. :lol:
САМО ЦСКА!

И преди, и сега, шампион е...

Вие сте толкова жалки,затова се радвате на успехите на някакви играчи и то постигнати в други клубове,защото вашето отборче няма с какво да се похвали,само случайни и тото победи от преди каменната ера.

Ми вие и такива победи нямате ,пак за играчи да не говорим. :) :) :) :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 сеп 2014 12:04

damyanov1963 написа:
Кашчей написа:
damyanov1963 написа:Левски е най- популярният отбор в България, откакто съществува, с най-много привърженици във всички среди и слоеве на обществото. Нормално е да има и влиятелни привърженици в БКП, които успешно са противодействали на унищожението му :idea:

Дамянов, мога ли да те помоля да не пишеш глупости?!

Това е чистата истина, но ти си от дълбоката провинция и за това не можеш да я разбереш :!:

Наистина пишеш глупости.Имал съм щастието да живея срещу блока на Гунди в Х.Димитър.Той идваше при нас,играхме
мачлета пред блока и сме си говорили с него.Тогава Левски беше под ведомството на пощите и той даваше пример с
неговата заплата и тази на Гьонин /мисля така се казваше/.Неговата беше по-малка.Обединението със Спартак е в
полза на Левски най-вече заради заплащането,превилегии и възможност да взимат повече футболисти.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 10 сеп 2014 12:05

1982 написа:
Кашчей написа:
ПП- Ти имаш ли идея, защо са обединени "Левски" и "Спартак", при положение, че МВР си имат отбор-"Спартак"? Защо им е "Левски" в такъв случай?

Аз не знам да са обединявани ...... знам че Левски заграбва Спартак - стадион и база, играчи .... всичко. И до днес не са им върнали стадион Раковски. :oops: :oops:

пфффф :mrgreen: :mrgreen: и как точно ги заграбва, учен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 11 сеп 2014 10:09

Горките как се радват на подарените им титли :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 сеп 2014 10:20

the_blue_fan написа:Горките как се радват на подарените им титли :lol: :lol: :lol:

А вие що се радвате на подарените втори места? :lol: :oops:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 сеп 2014 13:45

Червени Воини написа:
the_blue_fan написа:Горките как се радват на подарените им титли :lol: :lol: :lol:

А вие що се радвате на подарените втори места? :lol: :oops:

Нямат на какво друго да се радват. Само един мустак, перчем и инжинер им останаха. :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 сеп 2014 13:52

Комунисти, как сте? Мирски вече го няма...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 сеп 2014 13:57

W84me написа:Комунисти, как сте? Мирски вече го няма...

Викаш да станем като вас,хора с много лица.Комунисти с комунистите,нацисти с нацистите,турци с турците,мутри с мутрите.За това на "Левски"викат "Отбора на всяка власт".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”