XXXI кръг: ЦСКА - Ботев (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: XXXI кръг: ЦСКА - Ботев (плейофи) 2:0

Мнениеот Red_Neck » 11 апр 2014 11:35

Де ги канарите?
Ел Грандета, Бултраси и тем подобни ...... едно "честито" поне да смотолевят :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: XXXI кръг: ЦСКА - Ботев (плейофи)

Мнениеот Udoji90 » 11 апр 2014 11:39

sin4ec написа:Само да питам-понеже преди два кръга заявихте, че Ботев ни е легнал, а гледайки днешния мач и представянето на канарите, аз какво трябва да заявя? Щото жълтите изглеждат доста по-зле, отколкото на Герена... Е?

E, не съм съгласен, че вчера са били по-зле. Допуснаха за цял мач горе-долу толкова грешки отзад, колкото само за първите 20-25-30 мин. срещу вас. Освен това на "Герена" за цял мач май нямаха нито 1 положение, а вчера поне създадоха едно (даже 2 при една и съща атака) - да, чак в края, но можеше да им донесе точка. Нашият мач беше на кантар до последно, а вашият беше ясен още след първата си четвърт.
Друг е въпросът, че аз изобщо не съм убеден, че "Ботев" ви легнаха тогава - или Мъри се чудеше как да си изпроси уволнение, след като не му приеха оставката, или беше отписал първенството за сметка на Купата. (Впрочем, сигурен съм, че тогава и с титулярен състав "Ботев" щяха да паднат - просто в София играят доста неубедително.)
А гредата на Хамза вчера на практика доказва, че мачът си е чист - няколко сантиметра по-надолу и "сценарият" щеше да се прецака. Макар че доколкото разбирам, ти самият не смяташ, че има уговорка, а просто иронизираш заради твърденията за полягане на "Ботев" на "Герена". ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 11 апр 2014 11:43

За какви лягания говорим, като на Армията само "модерната идея" са ни вкарвали гол !!!!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 апр 2014 12:33

Мачът не беше особено качествен, но по-настоятелният отбор спечели. "Ботев" за пореден път се оказаха прекалено слаби при гостуване в София. Добра работа на Менди, Крачунов и Сънди, които рядко позволяваха на Доре и Хамза да играят с топката, а когато се случи подобно нещо, "Ботев" стават доста беззъби. Фо-Поре също сведе грешките си до минимум и Вандер, който иначе е в добра форма, не успя да направи почти нищо опасно, докато играеше по десния фланг. Накрая щяхме да им дърпаме ушите на нашите, но и гредата ни спаси (а толкова пъти именно ние целихме греди през есента). Радвам се, че именно Косоко и Стоянов вкараха головете. Вторият беше неубедителен, но се надявам след това попадение да си повярва и да заиграе на познатото ниво. Косоко пък направи пореден силен мач - само много предубеден човек може да не забележи очевидния му подем през пролетта. Непрекъснато тормози съперниковите бранители и затруднява изнасянето на топката, а когато играе с нея, почти винаги участва в създаването на опасна атака. И вчера, и особено в Ловеч се видя, че когато той не е на терена, е много по-лесно за другия отбор да изнася топката, тъй като няма кой да им преследва и пресира защитниците навсякъде. (Последният ни нападател, който толкова добре се справяше с тази задача, е Мораес.) Очевиден подем в играта на Сънди - срещу "Славия" 60 слаби минути и смяна, в Ловеч посредствено първо и безупречно второ полувреме, а вчера цял мач беше на ниво. Определено талантлив играч.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 11 апр 2014 14:11

Честита победа повече я търсихте и я постигнахте. Ние се вижда играчи имаме, треньор не.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2014 14:20

atanas7510 написа:Честита победа повече я търсихте и я постигнахте. Ние се вижда играчи имаме, треньор не.

Ами някои от нас ви го повтарят от началото на сезона, ама вие скачахте, като ужилени да го защитавате Мъдльо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 11 апр 2014 14:54

Eminem написа:Ботев легна на ЦСКА и това е очевидно. Ботев с тази селекция беше пълна трагедия. Никакъв зор не си дадоха. Видя се, че нямаха никакво желание за победа, за цял мач направиха едно положение и то за пред хората. Една свястна атака нямаха, не пресираха, нямаше никаква агресия.
А Стоилов направи смените от 75мин. нататък, беше го страх да ги направи рано, че да не вземат да бият.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 11 апр 2014 16:04

atanas7510 написа:Честита победа повече я търсихте и я постигнахте. Ние се вижда играчи имаме, треньор не.

Аз лично от години не съм наблюдавал толкова качествени играчи като Доре и Хамза в А група! Просто е удоволствие да им гледаш отиграванията. Като изключим разбира се изнервянето на Доре в края. А и късметът ни покри накрая. Успех за купата!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 11 апр 2014 16:48

Много съм доволен от видяното снощи, страхотна атмосфера на стадиона, страхотна победа, вижда се, че когато всички сме заедно и сме задружни абсолютно всичко ни върви! Това е моят ЦСКА, истинският ЦСКА, отбора, който обичам! Само искам да попитам какво повече от това искат тези, които снощи не бяха на стадиона, а имат възможност да отидат?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 апр 2014 17:26

bastuna2003 написа:

Аз лично от години не съм наблюдавал толкова качествени играчи като Доре и Хамза в А група! Просто е удоволствие да им гледаш отиграванията. Като изключим разбира се изнервянето на Доре в края. А и късметът ни покри накрая. Успех за купата!

То и Бербата е класен, ама във Фулъм заобиколен от леваци го обявиха за най-голямата дупка. Та и с Доре и Хамза ще се получи подобен застой в кариерата.

Върни се в “ЦСКА”