14 кръг:"Левски"-"Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: 14 кръг:"Левски"-"Ботев"

Мнениеот soccerav » 27 окт 2013 13:41

Red Warrior написа:Разликата между Ботев и Столипиново, е че вторите имат треньор. Ние си бяхме вирнали носовете, а доковци бяха по-нахъсани от нас. След гола в 30-та секунда лежане, игра с 5 защитника и опълчение, но си постигнаха целта. Въпреки, че треньорите много нахално разправят, че България не ги оценявала достатъчно и сме имали МНОГО на брой класни треньори, аз изобщо не съм съгласен. Да не кажа, че са точно 7 добрите ни треньори и Мъри не е един от тях.

Ало, там от Факултето не сте ли в траур? Една загуба не може да понесете като мъже. Особено с обидите към Здравко много ми паднахте в очите. Колко мача ви е спечелил бе? Неблагодарници! Дано Ботев не излезнат срещу вас както срещу рогатите когато му дойде времето и да ви отупат здравата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 окт 2013 13:45

blue avalanche написа:
Pupper_ написа:
STENLI написа:Още следващиа мач Мъри ше бъде емнат от публиката, сигурен съм

Ако беше играл отворено в София, дори с 3:1 да паднехме, никой нямаше да му търси сметка. Мъри дойде в Ботев, за да промени манталитета на отбора, а вчера игра страхливо. Това му е основния проблем - не иска да рискува!

Как ще промени манталитета на отбора,след като неговия манталитет е ТОЧНО ТОЗИ от вчера?
И в Левски,и в Литекс,и в национала...
Ние ви предупреждавахме,вие не внимавахте... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не манталитета на треньора, а на отбора е такъв. Типично провинциално тимче. У дома скачат, навън излизат за 0-0, а напред квото стане. Все пак цели 100 години е граден този манталитет, как очакваш за няколко месеца да бъде променен.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Жалка ''картина''...

Мнениеот soccerav » 27 окт 2013 13:49

tprodanov написа:
soccerav написа: .....

Остава да спорим дали 7000 е повече или по-малко от 6000.
БПФК написа: Какво му отваряш очите на тази карикатура!

Нещо друго ви се отвори вчера и не бяха очите.

http://www.telegraph.co.uk/travel/pictu ... l?image=12
Номер 6. Ако искаш и в Уики провери, информацията е същата. Този сайт дето си го дал е меко казано смешен. Не казвам в никакъв случай, че София не е многовековен град, но Пловдив е по-древен. ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 окт 2013 14:34

soccerav написа:
Red Warrior написа:Разликата между Ботев и Столипиново, е че вторите имат треньор. Ние си бяхме вирнали носовете, а доковци бяха по-нахъсани от нас. След гола в 30-та секунда лежане, игра с 5 защитника и опълчение, но си постигнаха целта. Въпреки, че треньорите много нахално разправят, че България не ги оценявала достатъчно и сме имали МНОГО на брой класни треньори, аз изобщо не съм съгласен. Да не кажа, че са точно 7 добрите ни треньори и Мъри не е един от тях.

Ало, там от Факултето не сте ли в траур? Една загуба не може да понесете като мъже. Особено с обидите към Здравко много ми паднахте в очите. Колко мача ви е спечелил бе? Неблагодарници! Дано Ботев не излезнат срещу вас както срещу рогатите когато му дойде времето и да ви отупат здравата.

Какво не сме понесли като мъже? Има и такива мачове, в които по-нахъсания ботушарски отбор печели.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Жалка ''картина''...

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 окт 2013 16:33

tprodanov написа:В класацията за най-стари отбори би следвало да влизат само съществуващи такива. В случая говорим за Металик Сопот, който е основан 38ма година и далеч не е кой знае колко стар отбор. Колкото до Пловдив, прекрасен град, не виждам каква е връзката с възрастта му. София е на 7 000 години, и кво, ще си ги мерим ли?

София ще стане на 7000 години след около 4600 години, според археолозите. И не се захващай с това кой колко е внимавал в училище и книжки е чел, защото ти определено не си внимавал и чел. Ако сте били несъществуващ отбор, да не ви ги смятат тия точки в таблицата, ако искаш? Но всичко това е офтопик...

Да, играта ни не ни харесва, слаба и бездушна е, и ако отборът продължава да играе така, Мъри ще си ходи, разбира се :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 окт 2013 17:22

terata написа:
blue avalanche написа:
Pupper_ написа:

Ако беше играл отворено в София, дори с 3:1 да паднехме, никой нямаше да му търси сметка. Мъри дойде в Ботев, за да промени манталитета на отбора, а вчера игра страхливо. Това му е основния проблем - не иска да рискува!

Как ще промени манталитета на отбора,след като неговия манталитет е ТОЧНО ТОЗИ от вчера?

Не манталитета на треньора, а на отбора е такъв. Типично провинциално тимче. У дома скачат, навън излизат за 0-0, а напред квото стане. Все пак цели 100 години е граден този манталитет, как очакваш за няколко месеца да бъде променен.

Платен фен да ми казва какъв бил манталитета на Ботев-няма нужда!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 окт 2013 19:42

slash1912 написа:
terata написа:
blue avalanche написа:
Pupper_ написа:

Платен фен да ми казва какъв бил манталитета на Ботев-няма нужда!

Ще докажеш ли, че аз лично съм платен или просто е така си чешеш клавиатурата, поради липса на нещо мъжко между краката, което да почешеш?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 окт 2013 08:06

Всички от секБтор сте такива,НСПП ви го каза и доказа.Сега остава да ми кажеш,че ходиш в А сектор :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 окт 2013 08:19

slash1912 написа:Всички от секБтор сте такива,НСПП ви го каза и доказа.Сега остава да ми кажеш,че ходиш в А сектор :lol:

terata написа:Аз няколко пъти отбелязах, че от години в сектор Б не ходя. В сектор А, към момента вече във В, никой не ми е пречил за нищо, поне аз не съм имал проблеми...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 окт 2013 08:39

blue avalanche написа:
Pupper_ написа:Ако беше играл отворено в София, дори с 3:1 да паднехме, никой нямаше да му търси сметка. Мъри дойде в Ботев, за да промени манталитета на отбора, а вчера игра страхливо. Това му е основния проблем - не иска да рискува!

Всеки човек (в частност - треньор), заслужава кредит на доверие. В събота Мъри изчерпа целия потенциал на доверие, който му бе даден. Не със загубата, а с липсата на желание за победа. Само победи до края на годината, може да го оставят на работа в Ботев. Иначе декември се гответе за:
а) посрещане на бял кон
б) #СЪБЛЕЧИСЕБЕ 2

Върни се в “Ботев”