Волейбол - Всекидневна тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Европейско първенство по волейбол 2013

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 14:27

MuFc1878 написа:Само от Световната лига ли ни липсва медал?

Да.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 14:56

Аз пък не виждам през какъв страшен поток е минала България, човек като чете тук, има чувството, че сме минали през Русия, Бразилия и САЩ ...... Полша тази година е един средняшки тим, дори Франция си ги прасна без особени усилия в групата с 3:1. Полша няма нищо общо с онзи тим, който беше, сега са си слабички.

Германия пък не знам защо се брои като някакъв кой знае какъв тим, това че биха случайно Русия нищо не значи. И Белгия биха Италия, какво, сигурно са страшна сила ?! Ами Словения би Сърбия .....

Миналата година на Олимпиадата бяхме в по-лесната група и избягахме от Русия, Бразилия и САЩ , и какво, пак четвърто място, там оправданието какво е ??!
На финалите в световната лига тази година пак ни сложиха в лесната група, докато в другата бяха Русия и Бразилия, благодарение на което играхме и 1/2-финал. Ама пак 4-о място.

Пишете си глупости, колкото да не заспите, на крива ракета, космосът й пречи ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 сеп 2013 15:01

1982 написа:На финалите в световната лига тази година пак ни сложиха в лесната група, докато в другата бяха Русия и Бразилия, благодарение на което играхме и 1/2-финал. Ама пак 4-о място.

1 Бразилия
2 България
3 Франция
4 Полша
5 САЩ
6 Аржентина

Супер лесната група, даааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 сеп 2013 15:08

1982 написа:Пишете си глупости, колкото да не заспите, на крива ракета, космосът й пречи ....

Щом ни е крива ракетата какво да направим? Да закрием националния отбор ли :? Националите по футбол или тези по баскет носят повече успехи. Да, бях забравил....във волейбола има само 10 държави, които практикуват професионално този спорт!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 15:19

1982 написа:Пишете си глупости, колкото да не заспите, на крива ракета, космосът й пречи ....

Тя ракетата е крива, ама въпросът е чия ракета! Май тази на вечните мрънкачи!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 15:21

1982 написа:И Белгия биха Италия, какво, сигурно са страшна сила ?! Ами Словения би Сърбия .....

Само децата не разбраха защо Белгия "би" Италия, а победата на Словения над Сърбия само доказва теорията ми, че сърбите никога нямаше да стигнат полуфинал, ако бяха в нашия поток!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 сеп 2013 15:35

mistreated написа:
1982 написа:И Белгия биха Италия, какво, сигурно са страшна сила ?! Ами Словения би Сърбия .....

Само децата не разбраха защо Белгия "би" Италия, а победата на Словения над Сърбия само доказва теорията ми, че сърбите никога нямаше да стигнат полуфинал, ако бяха в нашия поток!

Понеже си навътре в нещата, ми кажи дали друг път България е губила така нелепо три гейма в мач за третото място? Доколкото имам спомен, взимали сме гейм, че и два, но в загубените точковите разлики са били и бяха по- големи.
Ще помоля статистиците в тази сфера да помогнат, защото този мач вчера можеше и да е наш, ако две - три грешки повече беше направил съперникът.
На критиците искам да кажа, че през миналата година може би шансът беше с нас при жребия, но през 2013 лето това не отговаря на истината.
Кога футболистите и баскетболистите ще стигнат до финална четворка на голямо първенство? Иначе сме много силни на думи, но всъщност това са само приказки.
Кои са силните страни във футбола? Всичките са отбор слабаци. Нито Бразилия е нещо, нито Италия я бива, Германия е все същият слабак от 1994 година, Франция крета, Испания побеждава основно с измама, симулации, провокации, вечно мрънкат играчите й, а не виждат себе си, Англия - с големите претенции и едно и също. Другите по - добре да не ги коментирам. Във футбола няма един свестен отбор, но дори и така пак сме на дъното.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 сеп 2013 15:46

daniel875 написа:Понеже си навътре в нещата, ми кажи дали друг път България е губила така нелепо три гейма в мач за третото място? Доколкото имам спомен, взимали сме гейм, че и два, но в загубените точковите разлики са били и бяха по- големи.
Ще помоля статистиците в тази сфера да помогнат, защото този мач вчера можеше и да е наш, ако две - три грешки повече беше направил съперникът.

Ами мачът с Италия за третото място на Св. лига тази година беше сходен, като равностойност на двата отбора. Проблемите ни в двата последни мача ги виждаме всички, те са незавършените контри след 20-та точка. Дори и страхотната игра на Италия и Сърбия в защита най-вероятно нямаше да им помогнат, ако Цецо или някой друг от нашите момчета съумяваше да направи важните точки накрая, а не да изпраща топката в аут или да забива в блока.
Факт е, че търкането на скамейката на Цецо в Тренто не му позволи да се "опече", както се казва, в такива битки за медали. За това аз обвинявам единствено и само Радо Стойчев.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 15:59

Eminem написа:
1982 написа:На финалите в световната лига тази година пак ни сложиха в лесната група, докато в другата бяха Русия и Бразилия, благодарение на което играхме и 1/2-финал. Ама пак 4-о място.

1 Бразилия
2 България
3 Франция
4 Полша
5 САЩ
6 Аржентина

Супер лесната група, даааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.

Четеш ли, преди да отговаряш, или спиш ??!

Аржентина, България и Италия
Бразилия, Русия и Канада

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 16:04

mistreated написа:

Момче, така ли се ляга - Италия игра 5 гейма с титулярите си и загуби с 2:3 .... ебати лягането, да се мориш в 5 гейма .... пълни глупости пишеш, както винаги.

Върни се в “Волейбол”