Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

GibbonKolev
Контакти:

Re: Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!

Мнениеот GibbonKolev » 07 авг 2013 01:08

kev1n написа:виж.. ако е шериф може.. няма какво повече да желаем от мач срещу шериф.. дето се вика остава да ни се надупят и да отворят бузки.. ;дд но са преодолими! :) дето се вика.. ще запаля 1 срещичка утре за шериф :)

Seeded teams
Switzerland Basel CC: 59.785
Romania Steaua București CC: 35.604
Unseeded teams
Bulgaria Ludogorets Razgrad CC: 3.450
Kazakhstan Shakhter Karagandy CC: 2.941
Seeding TBD
Scotland Celtic CC: 37.538 or Sweden Elfsborg CC: 8.125
Czech Republic Viktoria Plzeň CC: 28.745 or Estonia Nõmme Kalju CC: 1.191
Croatia Dinamo Zagreb CC: 25.916 or Moldova Sheriff Tiraspol CC: 11.533
Austria Austria Wien CC: 16.575 or Iceland FH CC: 4.083
Poland Legia Warsaw CC: 13.650 or Norway Molde CC: 7.835
Slovenia Maribor CC: 9.941

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 авг 2013 01:08

kev1n написа:така.. в Ловеч ПОПРИНЦИП стадиона е направен така, че да покрива клас 3/4/ което означава групи на ШЛ и ЛЕ! В бургас, имат 3 точки да оправят, спрямо последната инспекция от уефа, и ако ги оправят вероятно ще играят там. Това за 8 000 покрити места е глупост, на бате стадиона е с 6ооо седящи места, а играят редовно е европа там! Включително и биха Байрен с 3;1 там.. така че :) та.. единствен вариант остава Националния. На мен лично ми се иска да се играе в бургас, защото в ловеч е само 1ок места, а капацитета за мачове в европа е каде каде по-голям.. в смисал много повече хора ще искът да отидат.
Относно мача:
Като ви говорих за теро, се прахте, като ви говорих за мишо се правехте, като ви говорих за безяк.. ПА се правихте, а ся кво стана ? точно тея 3-мата класираха лудогорец в европа. невероятен владо, невероятни дяков и златински, направо ги разпиляха! като цяло всички ираха страхотно.. много съм доволен.. дано това подтикне домусчиев да оправи стадиона в разград.. :) че да можем най-накрая да си гледаме момчетата в разград :)

Не е глупост това за местата ... ето ги изсикванията - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%A4%D0%90
Колкото до БАТЕ ... мисля че мачовете от ШЛ играеха на друг стадион
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 авг 2013 01:11

Честито на всички българи!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 01:12

kev1n написа:виж.. ако е шериф може.. няма какво повече да желаем от мач срещу шериф.. дето се вика остава да ни се надупят и да отворят бузки.. ;дд но са преодолими! :) дето се вика.. ще запаля 1 срещичка утре за шериф :)

Няма как да се падне Шериф,защото дори и да отстранят Динамо пак ще са непоставни на жребия.Срещу Базел шансосете на Лудогорец са най-малки.Този отбор е много сериозен и отбора е на ниво водещ в германската Бундеслига ако има с какво да го сравня/Байер Леверкузен и Шалке/.
Селтик имат една камара чужденци май бяха 18-20 и всичките национали.Стяуа са си доста класен отбор.
Динамо Загреб продаде част от звездите си но взе нови играчи.Отбора е преодолим,а вкараха победния гол срещу Шериф в първия мач в 89-тата минута отбеляза го Рукавиня.
Виктория ги гледах срещу Железничар.Много подреден отбор с бързи футболисти,които вкарват и пропускат много малко чисти положения.
Последна промяна от Parmalat на 07 авг 2013 01:12, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 07 авг 2013 01:12

Шансовете ще има, ако се паднат Виктория и Динамо З там е 50/50, другите са с 1-класа по-силни

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 авг 2013 01:14

Jack the Ripper написа:
veni__85 написа:
LudogoretsRazgrad написа:Нека всички фенове на Лудогорец да поздравят Левски,ако не беше тяхната страхотна игра срещу Славия миналия сезон,нищо от това нямаше да се случи. САМО ЛУДОГОРЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ :) :)

Добре де ти фен на Лудогорец ли си или някакъв анти-Левски фен. Голям коментар написа. Защо намесвате Левски дано повечето от феновете на Лудогорец не мислят като теб.....

Аз съм левскар, но пича е напълно прав. Не виждам какво лошо е казал.

Това , че левскари като мен и теб им пожелаваме успех и наистина ще се радвам , ако влезнат в ШЛ ,не е нужно в европейските мачове да с заяждаме на такива теми. На всеки е ясно , че в момента Левски е много зле , но лично аз искам да има силни Левски , ЦСКА , Лудогорец , Литекс и всички други , пък тогава нека Левски стане шампион....
Извинявам се , че развалям темата за успеха на Лудогорец , но бях леко провокиран.

Потребителски аватар
Jack the Ripper
Контакти:

Мнениеот Jack the Ripper » 07 авг 2013 01:16

terrorist написа:Шансовете ще има, ако се паднат Виктория и Динамо З там е 50/50, другите са с 1-класа по-силни

Динамо ще се падне с Лудогорец. Този път няма да има грешки! Очаквам 2рия БГ отбор в ШЛ да влезе тази година!

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 07 авг 2013 01:21

90. minut - Najveća prilika za Partizan, Šćepović je posle pasa Luke izbio sam ispred Stojanova, ali je promašio gol.
87. minut - GOOOL!!! Kontranapad Ludogoreca, penal za goste i crveni karton za Gulana. Bek Partizana je sa leđa odgurnuo Bezjaka. Penal izvodi Zlatinski, Ludogorec vodi sa 1:0.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 07 авг 2013 01:24

ĆORAK: Ludogorec ugasio nade Partizana za Ligu šampiona
Partizan nije zasluzio ni Sirak da prodje
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 07 авг 2013 01:29

percival написа:Имам един въпрос,кой сега е евроидиота ?
Нали почти всички медии ги опреличиха на такива ,само и само да могат да измият срама който донесоха "лилавите" .
Та сега,кой е Евроидиота ?

Много сте силни в злобата си...ТЯ ЩЕ ВИ ПОГУБИ!

Живота е най-големия и най-истински учител за всички и всичко и както колелото се върти ситуацията с Левски София може да бъде коренно противоположна след 1 година ;)

Относно мача,евала на Лудогорец,защото показаха как се прави и как когато се работи целенасочено резултатите не закъсняват.Казвал съм го много пъти в този форум,но ще го направя пак - поздравления за добрата игра и класирането в групите на ЛЕ.Важното сега е да постигнете нещо и там ;) Желая най-искрено успех срещу ЦСКА!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Лудогорец”