Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 00:15

MrProside написа:
ntodorov написа:
Siegfried написа:НЕФТОХИМИК Е ОТБОРЪТ НА БУРГАС СЕГА И ЗАВИНАГИ!!

Да бе да. На стадиона хич не останах с такова впечатление. ;)
Иначе честитя победата на Нефтохимик. Напълно заслужена бе тя с оглед на аристократичността, с която играхме.
Нека им бъде, като обица на нашите, защото в крайна сметка сами си помогнаха да загубят. Подценяването и фалшивата увереност, че
ще победят лесно им изигра лоша шега. Впрочем мнението на колегата, че Нафтата игра с желание, а ние с техника казва всичко.
Има и такива мачове.
БУРГАС се оказа, че не е САМО зелен.

На стадиона бяхме много повече, а следващият се разпръснете за да изглеждате повече ;)
Иначе да сами си загубихте мача. След като повеждахте спирахте да играете. Все пак 2:3 :)

Колко повече да се пръснем из сектор В или ти броиш само ония, които скачаха ?
публиката си беше фифти-фифти, като до мен имаше човек, който си скачаше на всички голове в мача.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 00:20

Нефтохимик написа:Изненадващ резултат за мен.Но с много сърце и желание успяхме да победим.И не само успяхме,а го направихме по най-сладкият за нас и най-болезненият за "символът на Бургас"Първото полувреме ни надиграхте тотално,92 номер правеше разликата.Абсолютно спестен червен картон на вратаря при дузпата.За фала при вторият ни гол от моята позиция не мога да преценя дали беше последен човек който извърши нарушението.Още един спестен жълт при събаряне на Васко,пусна авантаж после забрави да покаже картон.Иначе нас ни декорира с червеният цвят.Първо не спря играта при тъча още, нашият лежеше.После вече се изостри атаката и нямаше как да я спре,изпусна момента.Не видях хубаво но му даде вторият жълт защото не излезе извън терена май.Иначе Много сладка победа и важни три точки в борбата за оцеляване.Иначе в 19:40 някъде влязох на стадиона пред главният ход откъм феншопа ви се предлагаха безплатно билети.Не твърдя,че са от тези 400,но едно момче ме попита искам ли безплатен билет.Иначе като публика очаквана за мен бройка,макар и доста малка се очакваше да е в подобни параметри.Но ако повече подобни мачове публиката ще почне да се връща на стадиона.

Стана дерби със заряд. Хубав мач. На стадиона не се чуваше, какво скандирахте, защото ние си викахме нашето си, но много неприятно впечатление ми направи гледайки репортажите в Нов спорт, как викахте Херо-кур@о. Отвратително е.

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Мнениеот Elland » 03 авг 2013 00:24

Къде фифти фифти бе човек, нямаш ли срам? Вие бяхте по-малко от един блок, ние гонихме 3 с този в А. Дано има снимки на двете агитки, не спирате на бялото да казвате черно

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 авг 2013 00:26

Играчите на Нафтата след великата победа минаха и благодариха на феновете си за подкрепата :!: Това е истинската връзка ОТБОР-ПУБЛИКА! И в добро, и в зло - ЗАЕДНО :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 авг 2013 00:27

Нефтохимик написа:Изненадващ резултат за мен.Но с много сърце и желание успяхме да победим.И не само успяхме,а го направихме по най-сладкият за нас и най-болезненият за "символът на Бургас"Първото полувреме ни надиграхте тотално,92 номер правеше разликата.Абсолютно спестен червен картон на вратаря при дузпата.За фала при вторият ни гол от моята позиция не мога да преценя дали беше последен човек който извърши нарушението.Още един спестен жълт при събаряне на Васко,пусна авантаж после забрави да покаже картон.Иначе нас ни декорира с червеният цвят.Първо не спря играта при тъча още, нашият лежеше.После вече се изостри атаката и нямаше как да я спре,изпусна момента.Не видях хубаво но му даде вторият жълт защото не излезе извън терена май.Иначе Много сладка победа и важни три точки в борбата за оцеляване.Иначе в 19:40 някъде влязох на стадиона пред главният ход откъм феншопа ви се предлагаха безплатно билети.Не твърдя,че са от тези 400,но едно момче ме попита искам ли безплатен билет.Иначе като публика очаквана за мен бройка,макар и доста малка се очакваше да е в подобни параметри.Но ако повече подобни мачове публиката ще почне да се връща на стадиона.

Да безплатни билети,20 лв на всеки фен на Черноморец,7000 зелени фенове,всички сектори пълни с зелени фенове още?
Що не дойде някой на мен да ми даде от тези безплатни билети.
Ей за тва не мога да ви дишам,измекяря.
Да ви е... п... ма....а
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 03 авг 2013 00:28

ntodorov написа:

Стана дерби със заряд. На стадиона не се чуваше, какво скандирахте, защото ние си викахме нашето си, но много неприятно впечатление ми направи гледайки репортажите в Нов спорт, как викахте Херо-кур@о. Отвратително беше.

Също така отвратително беше и освиркването докато пеехме химна.Но имаше мисля,че беше ъглов или фал до вас,да го отдадем,че е било заради това.На Херо му пожелавам да е жив и здрав.На мен ми е доставил много радост докато беше при нас и никога не бих пял подобно нещо.А,че Херо като характер не е цвете за мирисане е отделно нещо.Все си мисля,че ако има повече подобни мачове ще живнем като публика и ние и вие.

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 03 авг 2013 00:34

ivan56 написа:

Да безплатни билети,20 лв на всеки фен на Черноморец,7000 зелени фенове,всички сектори пълни с зелени фенове още?
Що не дойде някой на мен да ми даде от тези безплатни билети.
Ей за тва не мога да ви дишам,измекяря.
Да ви е... п... ма....а

Виждам,че не ти се отразява добре загубата но има и такива моменти.Утрото е по-мъдро от сутринта.За подобно нещо никога не бих излъгал,не съм такъв характер да хейтвам ей така в нета и да ви бъзикам или нещо от сорта.Ако някой друг ми го беше казал никога не бих го написал.Но го видях и чух с очите и ушите.Никой не ангажирвам с мнението си.Ако си,чел внимателно в което се съмнявам щеше да видиш,че съм писал,че не твърдя ,че е от тези билети.Ако ще ти олекна смятай го ,че на въпросто момче компанията не е дошла и е искал да помогне на някой вместо да хвърля билетите.Но това не променя факта,че ми предложиха.Иначе с многоточията показваш как не би трябвало да се държи толерантната и възпитана публика на "символът на Бургас"
Последна промяна от Нефтохимик на 03 авг 2013 00:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 00:35

Elland написа:Къде фифти фифти бе човек, нямаш ли срам? Вие бяхте по-малко от един блок, ние гонихме 3 с този в А. Дано има снимки на двете агитки, не спирате на бялото да казвате черно

Иначе ще гледам мача по ТВ и там ще излезе по яве.
Или да караме целия сектор В да се събира за да го броиш, като агитка. Кои бяха в 1 блок. Тези, които скачаха и пяха ли ?
Другите, за какви ни броиш ?
От 3000 на стадиона, колко викаш сте били вие в трите сектора и, колко останалите?
[offtopic]Иначе ви знаем как се броите. :P[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 авг 2013 00:38

Siegfried написа:
ntodorov написа:
Siegfried написа:НЕФТОХИМИК Е ОТБОРЪТ НА БУРГАС СЕГА И ЗАВИНАГИ!!

Да бе да. На стадиона хич не останах с такова впечатление. ;)
Иначе честитя победата на Нефтохимик. Напълно заслужена бе тя с оглед на аристократичността, с която играхме.
Нека им бъде, като обица на нашите, защото в крайна сметка сами си помогнаха да загубят. Подценяването и фалшивата увереност, че
ще победят лесно им изигра лоша шега. Впрочем мнението на колегата, че Нафтата игра с желание, а ние с техника казва всичко.
Има и такива мачове.
БУРГАС се оказа, че не е САМО зелен.

Не е САМО зелен, но в ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ е ;)

За съжаление синьо - зелените заедно са малцинство в града ни , който е залят от ямболско-сливенско-руенска и всякаква друга паплач . Ако не друго , поне мача показа едно нещо - Бургас има нужда и заслужава 2 отбора в "А" група.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 00:39

Също така отвратително беше и освиркването докато пеехме химна.

Определено не съм чул, че пеете химна, както и че обиждахте Херо. Чух го във видео-репортажа.
Иначе футболът ни наистина ще живне. Това си говорихме на мача и с един друг колега от форума.
Нека да я има спортната страст и нещата ще потръгнат според мен.
ПС: Колегата, който визирах в този поуст се обади преди да го спомена. :P

Върни се в “Черноморец”