Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот grasiani » 02 юни 2013 14:58

milen.hristov написа:
grasiani написа:
milen.hristov написа:
ARSEEENAL написа:Очакваме всеки момент да пристигнат и камионите с прасета за “Арабските страни“(Това го каза лично Тиквата!! :shock: :shock: )
Иначе е наистина много жалка картинка!По канал 3 гледах Гей дружинката на Янка да крещи истерично!Нищо ново под слънцето.
Просто се опитва да привлече разочаровани от Атака националисти!

Наистина не е нормално да искаш оставка на правителство, което е избрано САМО преди 3 дни! :shock: :shock: :shock:

Нямаше да е нормално, ако беше правителство СПЕЧЕЛИЛО изборите, но това правителство ги ЗАГУБИ, при това за пръв път в новата ни история от предходното. На по прост език това е правителство на загубилите

Ами спечелилите да управляват де,що не управляват, да си гласуват правителство на спечелилите и да управляват като са първи,има си конституция има си правила и ред,като не можеш да сформираш кабинет който да мине за гласуване пред Народното събрание идва следващия ,това е действителността.Щом са в Парламента значи не са загубили и могат помежду си да се коалират и да сформират мнозинство значи имат право да управляват,загубили са тия които са извън,Яне, Кунева,Костов,Нфсб и други.Сега лекция ли трябва да четем за непросветените по парламентаризъм че да проумеят за какво става въпрос. А това да правиш протести за смъкване на правителство на една седмица ми изглежда прекалено.Може да се излезе на протест по конкретен въпрос и закон който се прокламира че ще бъде гласуван,но да смъкваш правителството в този момент не е сериозно.Ето един казус за който бих излязъл да протестирам това е за закона за забраната на тютюнопушенето като съм ЗА забраната да остане,но това си е конкретна тема а не чак да карам правителството да си подава оставка изобщо по дадения въпрос.

Няма по-слабо правителство от това на коалициите, независимо от партиите, които го съставят. Това е размита отговорност, нали знаете, че няма нещо като колективна отговорност, това се нарича колективна безотговорност. Властта трябва да е в ръцете на един, и той да си носи цялата отговорност в последствие

Tова няма как да стане в моментната ситуация и разпределение на силите в парламента което си написал,даже не съм убеден че и при нови избори резултата ще е по различен. Така че какво да правим избори до дупка до като някой получи мнозинство ли.И какво значи отговорност, Б.Б. за какво пое отговорност,за 3,5 години все някой друг му беше виновен,накрая и собствените си хора в които се кълнеше изкара виновен, без той да е виновен за нищо.Така че не ми говори за отговорности.Народа на избори се произнася кой е отговорен и кой не. А за властта да е в един субект, или трябва да има мнозинство в парламента или да се промени Конституцията.А за това че властта е била съсредоточена само в един, примери в съвременната българската история колкото искаш, и управлението им е все с отрицателен резултат , така че тези басни за единия и единствения ги приказвай на някой тинейджър може и да ти повярва.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 14:58

А някой може ли да ми обясни какво трябва да бъде правителството,за да няма протести 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 14:59

fr3ak_boy написа:
dunavfc написа:
fr3ak_boy написа:
dunavfc написа:Треперите ли,червени боклуци ? Това е само началото 8-)

Да говориш против комунистите точно на деня на Ботев малко не върви. ;)

А ти прочети,някоя книжка и направи разлика между комунизмът в който е вярвал Хр.Ботев и този,който ни ебава майката вече толкова години...

Аз правя разлика, ама лявата идея си е лява и е в червено винаги. ;)

Пич,аре малко слез на земята ? Прави елементарна разлика между ляво - комунизъм и ляво - социализъм ! Аз против социализмът нямам нищо,не и до такава степен,до каквато имам към комунизмът...Спри да си правиш остроумни заключения и то с Хр.Ботев,оставете човека на мира...

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот 1912plovdiv » 02 юни 2013 15:00

Ivo-Chernomoretz написа:
Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо? :)

Срещу 20-годишното управление на комунистите , който ни докараха до мизерия - ето срещу това

:idea:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 02 юни 2013 15:00

CTAHKO написа:А някой може ли да ми обясни какво трябва да бъде правителството,за да няма протести 8-)

Център - дясно ! За обичащите лявото си има гей паради! :mrgreen:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2013 15:02

Тия протестиращи вече никого не искат. :roll: Повечето имат 21 години и да вземат управлението в свои ръце, като все са недоволни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 15:03

mitko_r написа:
CTAHKO написа:А някой може ли да ми обясни какво трябва да бъде правителството,за да няма протести 8-)

Център - дясно ! За обичащите лявото си има гей паради! :mrgreen:

Та нали точно БСП провеждат най-дясната политика ;) По-дясна дори и от десните партии 8-) Всъщност,кои в България са десни и кои леви :? Май няма никаква разлика,който и да е на власт ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 15:03

Да забравим протестите,да забравим различно мислещите хора,а да избием и интелигенцията не искате ли ?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 15:03

dunavfc написа:
Пич,аре малко слез на земята ? Прави елементарна разлика между ляво - комунизъм и ляво - социализъм ! Аз против социализмът нямам нищо,не и до такава степен,до каквато имам към комунизмът...Спри да си правиш остроумни заключения и то с Хр.Ботев,оставете човека на мира...

Явно изобщо не знаеш какво искаш , щом мислиш че тия срещу които викаш са комунисти :lol: Между другото , след като цяла седмица ни занимаваш с протеста , що не си на него :roll:

martin4oto
Контакти:

Мнениеот martin4oto » 02 юни 2013 15:04

Аз не искам децата ми да учат турски език. Не искам и да ме управляват турци. Този кабинет е факт благодарение на Сидеров. Много хора заблуди този човек. Той е наясно, че има ли нови избори - вече няма да стъпи в парламента. Ако искате децата ви учат турски, тогава си стойте в къщи. Аз ще протестирам.

Върни се в “Архив”