Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Мнениеот tevez » 27 апр 2013 15:10

Ели е титуляр, до последно се надявах да е Везалов, но ще гледаме отново бавния френски тролей. Илиян Йорданов е другия, който ме притеснява. Дано се справят.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 27 апр 2013 15:13

25 задържани още преди началото , с ножове ,палки и .. цветни хапчета ... типично .. :mrgreen:

fen_1912
Контакти:

ВЕЧНО ДЕРБИ ИЛИ ВЕЧНА СЕЛЯНИЯ?

Мнениеот fen_1912 » 27 апр 2013 15:15

Наближава часът на истината. Или по друг начин казано "Вечното дерби". Пиша го в кавички, защото нито е кой знае какво дерби, нито привържениците на Левски или тези на ЦСКА заслужават да са част от него. Още не са стигнали в стадиона и се проявяват като дебили в селски мегдан. Столицата изобилства от сблъсъци на червени и сини "агитки". Ритат се кофи за боклук, потрошават се рейсове, болниците се пълнят с ранени... Има ли смисъл да продължавам? Вчера един потребител на сайта публикува тема, че Пловдив била столицата на българският футбол. Веднага шепа сини и червени "фенчета" започнаха да негодуват във форума, че предстоящото дерби между Левски и ЦСКА било не знам си какво и всички само него чакали и сънували в България. Тъжно. Много тъжно. Радвам се, че съм близо до Пловдив и имах възможността да отпия от магията на това да си част от една от двете най-верни агитки в България. От ника ми всички вече сте разбрали, че съм привърженик на Ботев Пловдив. Но има ли значение на кой от двата, че дори на четирите пловдивски отбор си привърженик, след като ако посетиш някой мач на пловдивските отбори, все ще има с какво да го запомниш. И най-вече в игрови и футболен план. А едва ли е така само в Пловдив. Че не е ли удоволствие да се отиде на мач на Черноморец? Или на Литекс - отбор от симпатични млади момчета, които още ненавършили 20 години вече са част от националният ни отбор? А той от своя страна както никога започна пак да ни радва. Може би двете неща са взаимно свързани. В смисъл, че когато в националният отбор биват викани футболисти от отбори, играещи футбол, а не на такива, които са част от едни или други хартиени "грандове" като Левски или ЦСКА например, които са известни повече с дибилщината на своите фенове, отколкото с стойностния си футбол. И с явните и скрити подбутвания към титли и купи. Утре е мача между Ботев Пловдив и Литекс. Едва ли ще видя кървища по улицата отивайки до стадиона. Но съм сигурен, че ще си заслужава да отделя и време и пари за да посетя този мач. Защото всички, които ще го посетят ще го направят за да гледат мача. Не да се бият, вандалстват и провокират взаимно. А и само след две седмици идва ред и на българският футболен празник. Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив. Не знам колко хора уж се интересували за "вечното дерби". Знам само едно. Пловдивското дерби ще го гледат много повече хора по телевизията от нафуканата софийска футболна пародия на дерби. А на стадиона няма да има празно място. Не случайно тези два отбора са най - посетени в България. А тези участващи във вечното дерби ще се гордеят ако успеят да напълнят и три сектора на националният стадион. А и от самият мач вероятно ще се запомни повече с публикации като тази: http://www.blitz.bg/sport/article/174688, отколкото с самата игра на отборите. Та да се върнем на въпроса за дерби ли идва време или за поредната селяния?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 апр 2013 15:21

Ивайло Лудогорец написа:25 задържани още преди началото , с ножове ,палки и .. цветни хапчета ... типично .. :mrgreen:

Еми не всеки отбор има фенове семкари... :)

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 27 апр 2013 15:22

Да някои имат престъпници и наркомани ..

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 апр 2013 15:26

Ами това са някакви 15-16 годишни лапета .... да не мислиш ,че някой 20-30 годишен ще се занимава с такива работи ?

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: ВЕЧНО ДЕРБИ ИЛИ ВЕЧНА СЕЛЯНИЯ?

Мнениеот anakin » 27 апр 2013 15:26

след като стигнах до цитата - "Но има ли значение на кой от двата, че дори на четирите пловдивски отбор си привърженик, след като ако посетиш някой мач на пловдивските отбори, все ще има с какво да го запомниш. И най-вече в игрови и футболен план. А едва ли е така само в Пловдив. Че не е ли удоволствие да се отиде на мач на Черноморец? Или на Литекс - отбор от симпатични млади момчета, които още ненавършили 20 години вече са част от националният ни отбор?"

много симпатично и ведро писание, като приказка едно такова. интересно ми е кога последно си ходил на Марица или пък на Спартак на мач :lol: за Берое няма ли също да напишеш колко е яко там да се ходиш, да седнеш, да гледаш мач а-у. не виждам какъв ви е проблема, има си дерби, хората ги вълнува и си ходят на него, ако спрете да се сравнявате поне за ден с Левски и ЦСКА наистина може да вземете да имаше шанс да ги достигнете.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 27 апр 2013 15:27

Ще почерпи ли някой един линк за тези които не можем да ги зяпаме по телевизорчето? Моля ви!!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 апр 2013 15:28

Баааа, колко безсмислено време си загубил да демонстрираш вечния си комплекс, че си от втория по-големина град в България, не от първия. Просто е трябвало да напишеш, че мразиш софийските отбори. Повярвай ми, от теб спортен журналист не става...Иначе, разликата между двете дербита е малка, но много съществена. От това в София се вълнува цяла България, включително и ти. От дербито на Пловдив почти никой, който живее извън Пловдив. Спор няма, че в последните години Ботев - Локо е по-качествен мач, но какво от това?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 27 апр 2013 15:28

Аз бих го определил като вечна селяния между два селски съдийски отбори, които ако трябва мачове и съдии ще купуват, само и само да са шампиони и после в Европа остават неприятно изненадани, защото "другите начини" там не действат! :idea:

Върни се в “Архив”