Лудогорец черпи съдии след мачове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец черпи съдии след мачове

Мнениеот iliyan » 06 дек 2012 17:06

Остана да кажат , че сметката е платил Пл.Гетов :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 07 дек 2012 00:09

iliyan написа:Дидо сега и аз да ти обърна внимание - новини не гледам и обикновено чета онлайн и това ми стига !
Няма значение колко време е бил - за да даде рушвет са необходими не повече от няколко секунди !
На всички е ясно , че Кирето си плаща и когато не си плаща Лудогорец пада ! Погледни в кои мачове миналата година паднаха Лудогорец и няма да задаваш отговори !
Да не споменавам , че цялата база на Лудогорец е построена с пари от общината ! И освен това искат и пари за поддръжка !
Кирето само плаща заплати и ремонтира един стадион - това ли му викате милеене за футбола ! Всеки така може !
Още колко време ще търпите тази пиявица да ви смуче паричките и да се хвали колко много дал е за футбола в Разград ?!
Всеки така може да дава за БГ футбола !

Вярваш ли си, че общината е построила базата ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 дек 2012 00:50

Общината в Разград дава за футбол парите за бедствия
На всички ни стана ясно как Кирето инвестира - строиш и вместо пари ставаш спонсор с парите които ти дължат ;)
И до тези ли 20 хил. ли опряха в Лудогорец - ми да беше спрял да купува измислено треторазредни футболистчета и бивши звезди на ЦСКА и Левски и сега тези пари нямаше да са му проблем !
Нали трябва да цоцаме отвсякъде !!! Аман от използвачи !!! До кога ще го търпите този цирей в Разград ?! И освен това си мислите , че ви прави услуга :lol:
Заплатите на 3 звездите които наградиха и готово !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 дек 2012 09:25

iliyan написа:Общината в Разград дава за футбол парите за бедствия
На всички ни стана ясно как Кирето инвестира - строиш и вместо пари ставаш спонсор с парите които ти дължат ;)
И до тези ли 20 хил. ли опряха в Лудогорец - ми да беше спрял да купува измислено треторазредни футболистчета и бивши звезди на ЦСКА и Левски и сега тези пари нямаше да са му проблем !
Нали трябва да цоцаме отвсякъде !!! Аман от използвачи !!! До кога ще го търпите този цирей в Разград ?! И освен това си мислите , че ви прави услуга :lol:
Заплатите на 3 звездите които наградиха и готово !!!

Аман от плямпала!
Ако общината не участваше с пари щеше да кажеш, че Разград не заслужава този проект. Когато общината участва финансово, пък до тези пари ли бил опрял Домусчиев. И аз участвам - с по 10-12 х 2 лева на мач. Кой с колкото може, важно е да има съпричастност!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”