Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: МИТЮ ПЛАЩА И НА КУКИТЕ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 сеп 2008 10:54

1936-1988 написа:За да даваш прошка, първо трябва да има разкаяние,а такова няма ни най малко,ХРИСТОЛОВ също се бори за своята гордост,Той няма да отстъпи,а когато се спомине,ще дойде синът му,който е още по-запален ЛОКОМОТИВЕЦ!
Всеки заслужава съдбата си,а вашата е да изкупите 40 години с партията, с брокерите.Опростени са ви 10 год.,сега остават още 30-35 и можете да говорите за гордост.

п.с. Приятно прекарване в "Б" група.

Виж ся ,до сега сме съумяли да запазим равновесието с вас в тоя форум.Спри се ,няма смисъл!
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 21 сеп 2008 13:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: МИТЮ ПЛАЩА И НА КУКИТЕ

Мнениеот Blue_Lion » 21 сеп 2008 11:16

Pride написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:ВСИЧКИ КУКИ В ПЛОВДИВ СА ЗА МИТЮ И СРЕЩУ БОТЕВ,КАНАРИ ПАЗЕТЕ СЕ !

ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ СА С ВАС СМАЧКАЙТЕ СЕЛЯКА, ВЪН МУТРИТЕ ОТ ФУТБОЛА

p.s. подписа ти е як във всеки истински човек и БЪЛГАРИН трябва да има ГОРДОСТ!

Съгласен съм с теб брато ;)
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Бенкса - най-големия завинаги!!!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 сеп 2008 14:45

niko1 написа:Типичен представител на редкият вид абсолютно безмозъчен жълт мисир е този урбано.Въпросните мисири населяват околностите на град Пловдив и предпочитат селата като Долни Воден имащи ясно изразен турски характер...Понеже си отчайващо тъп и безмозъчен попитай някой можещите да мислят жълти фенове какво всъщност казвам.Ако успеят да ти обяснат ,нещо почти невероятно в предвит тъпотата ти, ще се гръмнеш от факта че в същност не казвам нищо лошо за жълтите.Ставате смешни и жалки с кретенските ви писукания на тема турция и прочие.Вие сте турските знаменосци в България.И сигурно Челси са от Чукотка , а Ман сити вече са араби...

Я ся се върни и си прочети написаното ,да видим дали ще разбереш нещо.
Изкам да ти кажа и на теб ,че тука във форума се разбираме горе-долу с вашите,така че нека да запазим добрите отношения,защото по много въпроси имаме общ интерес, ако не симпатия.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: Бенкса - най-големия завинаги!!!

Мнениеот urbano » 21 сеп 2008 15:15

@ niko1 истината боли :D Разбирам те защо така несвързано пишеш и само обиди ръсиш. Фактите говорят - ЖСК (1936-2001), всичко друго са свободни интерпретации. Препрочети си интерюто с Христо Колев-Бащата където казва кой е неговия Локомотив ;)

Потребителски аватар
gentile

СПОМЕНИ ОТ ЕДИН ПРЕВРАТ ИЛИ ИДВА ЛИ КРАЯТ ЗА ХРИСТОЛОВ ?

Мнениеот gentile » 22 сеп 2008 21:26

Не знам дали някой си спомня кадрите от пленума на ЦК на БКП на 10.11.1989г. ,когато свалиха Т.Живков -той изглеждаше толкова унил и жалък -явно е предусещал края си.В събота вечер докато слушах Д.Х. по Канал 3 , още в самото начало на интервюто , инстиктивно в главата ми се появи образът на Живков от онзи пленум.Нямаше и помен от напетия бряговски тарикат,звучеше ми точно както изглеждаше Живков тогава.През цялото интервю Митьо говореше така , сякаш усеща че е дошло и неговото време.Едва към края си повъзвърна увереността и започна да извишава гласи и да се пали , но не беше както досега.Дай Боже , наистина да идва краят на управлението му в Ботев.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: СПОМЕНИ ОТ ЕДИН ПРЕВРАТ ИЛИ ИДВА ЛИ КРАЯТ ЗА ХРИСТОЛОВ ?

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2008 21:32

Идва ,според мен идва края на една черна епоха за нашия велик клуб.МОЛЕТЕ СЕ !!

син терор

Мнениеот син терор » 22 сеп 2008 21:40

АЗ СЪМ ЛЕВСКАР, НО ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ НЕЩАТА В БОТЕВ ДА СЕ ОПРАВЯТ И ДА СЕ МАХНЕ ТОЗИ СЕЛЯНИН ОТ ВАШИЯТ ОТБОР. ЗАЩОТО ИКАМ СИЛЕН ЛЕВСКИ СИЛЕН БОТЕВ СИЛЕН ЦСКА СИЛЕН ЛОКО И ............ ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ИЗРЕЖДАМ ВСИЧКИ СЛАВНИ ОТРОБРИ ОТ ВЕЧЕ ВСЕ ПО-ДАЛЕЧНОТО МИНАЛО НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ. ЗАЩОТО КОГАТО ОТБОРИТЕ НИ СА СИЛНИ ЩЕ ИМАМЕ СИЛНО ПЪРВЕНСТВО ЩЕ ИМАМЕ СИЛЕН НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 22 сеп 2008 21:45

няма кво да се молим,утре да приема предложението и да се МАХА,ДА СЕ МАХА СЕЛСКИЯ

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2008 21:53

кан72 написа:няма кво да се молим,утре да приема предложението и да се МАХА,ДА СЕ МАХА СЕЛСКИЯ ПЕДАЛ

ЧУЛ ТЕ ГОСПОД!!!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 сеп 2008 21:56

ИДВА КРАЯ НА СЕЛСКОТО ИГО.СИГУРЕН СЪМ!!!ВЪПРОСА Е САМО КАК ЩЕ СТАНЕ.ДАЛИ ЩЕ Е ПО МИРЕН НАЧИН КАКТО БАЙ ТОШО СИ ТРЪГНА ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУПЯТ СТАДИОНИ.ВСЕ ПАК СЕ НАДЯВАМ БАЙ СЕЛЮ ДА ИЗБЕРЕ ПЪРВИЯ ВАРИАНТ.

Върни се в “Архив”