dreben23 написа:Брабиняка написа:Направо си нямаше никаква работа общо взето, ама изглежда научен вратар. Трябват му още няколко мача и няма да увисва така
За Нилсон съм на същото мнение.
Анисе - и на него му трябват още няколко мача да се обиграе, все пак половин година не е играл.
Саша -също направи отново добро включване.
Карачанаков -също игра с желание и хъс.
Присо- отново изигра отличен мач, както и Бандаловски.
На Мораес му трябва още малко време за да влезе в кондиция, но отново имаше добри изяви.
Шеридън - включи се не лошо.
Tози път Анисе засенчи Х.Янев.
Имам чувството, че говориш за Ман. Юн. не за ЦСКА!

Този велик, онзи по-велик...
Това е недопустимо. Даже превъзхождаме МЮ на няколко поста.
Вратаря им някаъв Де Хеа (или както се казва), който всеки мач пуска голове от центъра. Ние имаме Макенджиев, които пуска само от около 25 метра.
От ляво в защитата бил някакъв от Франция - Евра му викали, нашия Нилсон не е чувал за него дори.
От дясно не знам кой играе, но щом не го знам, змачи Бандата е поне две класи над него.
Карик пък, който един пас не може да подадене си тръгнал да го сравняваш с Коста Янев (засрами се).
А Пол Скоулс, когато е ходил прав под масата Янчев вече е имал над 200 мача в А група...
Нани пък не може да стъпи на малкия пръст на Нжонго, дори и по атрактивни падания...
А Бербатов със Станко Машината, дори не трябва да стоят в едно изречение тези две имена...