Re: |10.07.2012| ЦСКА-Карабюкспор Турция /контрола/ 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 11 юли 2012 00:40

dreben23 написа:Кой игра с 16 номер, некой тъмен беше, има хубави включвания в атака! Нилсон е, нали, защото Мендеш не го видях? Този Нилсон ще радва окото, ако се включва в атака. Черни верно не го затрудниха, може да е някакъв голям късметлия! Но определено се включи супер за вратар- даваше напътствия на хора дето не познава, като рискува някой да му се изрепчи! :lol: :) Но Саша ще ги разбие всичките- само неговото име чувах второто полувреме! ;)

Нилсон е ДА

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 юли 2012 00:43

Брабиняка написа:
Направо си нямаше никаква работа общо взето, ама изглежда научен вратар. Трябват му още няколко мача и няма да увисва така ;)
За Нилсон съм на същото мнение.
Анисе - и на него му трябват още няколко мача да се обиграе, все пак половин година не е играл.
Саша -също направи отново добро включване.
Карачанаков -също игра с желание и хъс.
Присо- отново изигра отличен мач, както и Бандаловски.
На Мораес му трябва още малко време за да влезе в кондиция, но отново имаше добри изяви.
Шеридън - включи се не лошо.
Tози път Анисе засенчи Х.Янев.

Имам чувството, че говориш за Ман. Юн. не за ЦСКА! :lol: :lol: Този велик, онзи по-велик...[/quote]

В интерес на истината видях, че Присо загърбваше собствените си задължения, за да върши черната работа в средата.И така му се налагаше да покрива огромен периметър. ;) Ей този човек, ако можехме да върнем, щях да съм много щастлив! :cry: [offtopic]http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=282721[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 11 юли 2012 01:09

dreben23 написа:
Брабиняка написа:
Направо си нямаше никаква работа общо взето, ама изглежда научен вратар. Трябват му още няколко мача и няма да увисва така ;)
За Нилсон съм на същото мнение.
Анисе - и на него му трябват още няколко мача да се обиграе, все пак половин година не е играл.
Саша -също направи отново добро включване.
Карачанаков -също игра с желание и хъс.
Присо- отново изигра отличен мач, както и Бандаловски.
На Мораес му трябва още малко време за да влезе в кондиция, но отново имаше добри изяви.
Шеридън - включи се не лошо.
Tози път Анисе засенчи Х.Янев.

Имам чувството, че говориш за Ман. Юн. не за ЦСКА! :lol: :lol: Този велик, онзи по-велик...

Това е недопустимо. Даже превъзхождаме МЮ на няколко поста.
Вратаря им някаъв Де Хеа (или както се казва), който всеки мач пуска голове от центъра. Ние имаме Макенджиев, които пуска само от около 25 метра.
От ляво в защитата бил някакъв от Франция - Евра му викали, нашия Нилсон не е чувал за него дори.
От дясно не знам кой играе, но щом не го знам, змачи Бандата е поне две класи над него.
Карик пък, който един пас не може да подадене си тръгнал да го сравняваш с Коста Янев (засрами се).
А Пол Скоулс, когато е ходил прав под масата Янчев вече е имал над 200 мача в А група...
Нани пък не може да стъпи на малкия пръст на Нжонго, дори и по атрактивни падания...
А Бербатов със Станко Машината, дори не трябва да стоят в едно изречение тези две имена...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 юли 2012 01:23

Брабиняка написа:

А Бербатов със Станко Машината, дори не трябва да стоят в едно изречение тези две имена...

:lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 юли 2012 01:28

dreben23 написа:

що, имаше едни загадки в БТА навремето-открийте 10 разлики. Мисля, че беше на пред-предпоследна страница, до кръстословицата :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”