"За" и "против" Николай Гигов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: ЗАЩО ГИГОВ НЕ ИСКА ДА ИГРАЕМЕ В ЕВРОПА?
преди три месеца казах че Локото ще се срине тотално-това може да се провери.Не не съм злобар,това е истината.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
kiko75 написа:Аз не виждам смисъл от отбори като локо софия и славия да развиват там юношески футбол и да сия къцкат в Б група няма смисал само да продават мачове
Тука грешиш приятелю.И двата отбора са с история,успехи и дори публика.Сега ще видиш,че на концерта в Ловеч ще има повече хора,отколкото на мачовете на Литекс за целия сезон,това е тъжно.....
Локомотивци,малко самокритика ще е по-полезна.Има един отбор в Бургас,сега му викат Черноморец.Те още след 11-я кръг,след първата загуба развиха теорията на конспирацията.
-
Другарят Гигов май свърши парите и провинциалните дупета не искат да играят!Ама нищо,Левски ще ни представи достойно срещу грандовете на Европа,стига да не му се падат отборчета от рода на Тампере и тем подобни. Защото просто му е под достойнството да играе с тях. Не знам защо,ама Лок.Сф и нац.отбор си приличат.Имат играчи,а нищо не става!А пък някой мачове ме е срам да ги гледам! Като Славия и Лок Пд. Ама нищо,то кое ли е в ред в Булгаристан та един нищо и никакъв футбол? Хайде сполай ви и честито! Миле гърбавия.
Поредната откривателска тема
! Проблемът е, не че Гигов не иска в Европа, а че урежда няколко мача, така че Локото да ги вземат на всяка цена, след което решава, че отборът сам трябва да направи останалото, щото той достатъчно се е набутал. А другите босове не са толкова импулсивни, отборите им не са бутани толкова безогледно в определени мачове, ама за сметка на това равномерно получават малка подкрепа през цялото първенство. А Гигов се надява след няколко служебни победи отборът да се надъха и да заиграе от самосебеси. Иначе, ако се махнат съдийските точки, Локото изобщо нямаше да се бори за нищо. И аз, ако бях локомотивец, щеше да ме е срам от мачовете през първата половина на полусезона, когато били "мачкали", а не да се чудя, дали сега Черноморец не са са купили мача, или съдията - щото той игра, все едно не е от Локото
. За Левски е ясно, че нищо не са купили - те нямат пари да купят и мач с Мездра.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
zlatan написа:преди три месеца казах че Локото ще се срине тотално-това може да се провери.Не не съм злобар,това е истината.
Те толкова щуротии се изговориха по адрес на Локомотив особенно от фенове на комунистическите грандове че се нещо ще излезе вярно а ти щом си помниш простотиите запиши се в следващия сезон на ясновидци
Какво стана с 7те малки стъпки до големия връх?!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- стичо
- Контакти:
Няма да ви кажа от кой отбор съм за да не изглежда че съм страна!
За мен този сезон е абсолютно предрешен! Да не говорим че от няколко години имам такива наблюдения.
Само преди няколко кръга споделих с мой приятел (Локомотивец) че очаквам локото да отпаднат за зона европа за сметка на Левски.И това не е с цел заяждане или провокация.Просто футболните босове си играят на еврофутбол!!! Ще срещна доста врагове на изказването си както не един път се е случвало, но това е мойто мнение за "А" ПФГ! Докога ще се уреждат мачовете в България? Сигурно само слепите могат да бъдат заблудени че няма нищо гнило... 

За мен този сезон е абсолютно предрешен! Да не говорим че от няколко години имам такива наблюдения.

- slavia_forever
- Контакти:
LOKO_SF_FOREVER33 написа:ЕВАЛА ИВАНКОВ ДА НЕ СИ ДАСКАЛ ПО БГ И ЛИТЕРАТУРА![]()
ЩОМ ТИ ПРАВИ КЕФ ДА ОБРЪЩАЩ ВСНИМАНИЕ НА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ ЕВАЛА.ЖИВ И ЗДРАВ
[offtopic]На него и да не му пука, на мен ми пука и взимам мерки![/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
На мен преди 20 дена ми казаха че Локото са продали 3-тото място......уговорката е като част от някакви сделки,но тогава не вярвах.След снощните маочве мисля да се извиня на човека когато го видя.Срам ме е от всичко което става във футбола ни 

стичо написа:Няма да ви кажа от кой отбор съм за да не изглежда че съм страна!![]()
За мен този сезон е абсолютно предрешен! Да не говорим че от няколко години имам такива наблюдения.Само преди няколко кръга споделих с мой приятел (Локомотивец) че очаквам локото да отпаднат за зона европа за сметка на Левски.И това не е с цел заяждане или провокация.Просто футболните босове си играят на еврофутбол!!! Ще срещна доста врагове на изказването си както не един път се е случвало, но това е мойто мнение за "А" ПФГ! Докога ще се уреждат мачовете в България? Сигурно само слепите могат да бъдат заблудени че няма нищо гнило...
Aбсолютно съм съгласен с теб. От година на година всичко става все по-пошло, но на феновете се промиват мозъците с небивалици как отборите били по-равностоини и колко било по-интересно първенството. Трябва да си голям наивник или глупак за да вярваш на това, което се случва