Mоя човек ,наблегна през тоя прозорец ,точно на ПРОБЛЕМНИТЕ МЕСТА ,за които говорих през цялата година. Смени некадърника рейна с Миноле ..изумителен ход ! Освен това доведе и много КЛАСНИ ЗАЩИТНИЦИ . Перфектно ! Освен това ,ПОЛОЖИ ВСИЧКИ УСИЛИЯ ,за да задържи невероятния Луис Суарес!
Човека ми чете мислите ,няма повече какво да добавя.

Само не разбрах ,защо Шкъртел и Джоунс продължават да са в тоя отбор ,но мисля,че през зимата на 100 % и двамата са пътници.
Надявам се ,през зимата ,да се вземе десен бек плюс още един атакуващ играч ,които да подсилят отбора и да го тласнат към топ 4 .
Не можеше още от първата година ,Брендън да ни вкара там,защото трябваше да разчиства мършата ,оставена от далглиш ,ходжсън и бенитес. Но сега вече ,всичко е наред и няма кой да ни спре за топ4!
Нямам никакви съмнения и никога съм нямал ..че другата година ,този Ливърпул на Брендън ,ще играе в ШЛ !
Тогава ще дойдат още класни играчи и вече само ще НАДГРАЖДАМЕ и ще ставаме още по силни . Тогава Суарес ще преподпише ..ще ни донесе ТИТЛАТА В АНГЛИЯ другата година ..и ще стане легенда ,както винаги съм казвал .