Славия - ЦСКА - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Славия - ЦСКА - 0:1

Мнениеот mistreated » 20 апр 2012 09:12

Iso24 написа:Защо трудоваците да са легнали!?!? Не вярвам на тези шменти капели. От какъв зор!?

Ти не знаеш ли, че ЦСКА игра само 2 истински мача през пролетта, като и двата ги загуби? Аз ако слушам тия латерни досега трябваше да се самоубия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 апр 2012 09:14

mistreated написа:
Iso24 написа:Защо трудоваците да са легнали!?!? Не вярвам на тези шменти капели. От какъв зор!?

Ти не знаеш ли, че ЦСКА игра само 2 истински мача през пролетта, като и двата ги загуби? Аз ако слушам тия латерни досега трябваше да се самоубия.

Не си прав. Дори едната от тези две загуби не е в истински мач, а в тото-мач. Така че трябва да си наясно, че изключително рядко се случва ЦСКА да изиграе истински мач.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 апр 2012 09:23

vaskonti написа:
mistreated написа:

Не си прав. Дори едната от тези две загуби не е в истински мач, а в тото-мач. Така че трябва да си наясно, че изключително рядко се случва ЦСКА да изиграе истински мач.

Друг е въпросът, че трудно биха ти дали отговор защо би ни легнал Кокала (след поредица от успехи над силни отбори и шансове дори за тройката в крайното класиране), Илиян Илиев (мисля, че не е нужно да обяснявам), Локо Сф (ясна е връзката с Тонев, да не говорим и за трудното им оцеляване в А група), Славия (след като Домусчиев обещава наляво и надясно пари за тези, които успеят да ни спрат). Но нали трябва да се говори, че сме слаби.
Нищо, че Литекс и Левски се осират във всеки мач. Нищо, че и Черноморец загубиха точки срещу Берое (като изравниха едва в края изоставайки с 2 гола), Славия и тотално се осраха срещу Локо Пд. Нищо, че Лудогорец загубиха 3 поредни пъти. Нищо, че 6 поредни мача не сме допуснали гол. Важното е да се говори, че сме трагедия и още в следващия мач ще ни разкрият.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 20 апр 2012 10:38

Поредният умно изигран мач на ЦСКА.
Седма или осма поредна победа е това?
Без допуснат гол?
Какво става в тоя ЦСКА, не знам...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 апр 2012 12:37

Beck's написа:Измъкнах се от работа и сега се прибирам от мача !
Първите ми впечетления са , че Тошко е в много, ама много слаба форма. Костов навлиза все по добре във форма и показва добри игри, Галчев също не ми хареса , защитата се справи с едно две изключения, а Мораес е страхотен футболист !
За съдията прочетох някъде тука , че бил ни подпрял и физиономията ми беше :o , този смешник свиреше фал след фал в полза на белите, ако има някъде статистика на извършените нарушения ще разберете за какво става въпрос. Тази игра се нарича ФУТБОЛ , а не ХАНДБАЛ!!!
Както и да е , да е жив и здрав Ахмед и другия път да покаже центъра на ЖЕНА СИ .

мога само едно да кажа .... АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!!!!!!!

Не само, че свиреше фал след фал, но и на няколко пъти не даваше откровени такива срещу наши футболисти.Както и да е..най-важното е, че си взехме трите точки и се приближихме с още една крачка към титлата.Важно е да се отбележи, че отново не допуснахме гол и запазихме вратата си суха, въпреки че на няколко пъти защитата се пречупи и можеше да стане опасно.

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 22 апр 2012 04:43

Какви доказателства имате, че ЦСКА играе нечестно!? Нали разбирате, че ако това е вярно то това е престъпление и може да доведе до изхвърляне на отборите играещи нечестно. Не вярвам още повече и заради Стойчо, който поне за мен не би влязъл в такива уговорки. ЦСКА просто няма нужда да уговаря мачове след като може да си ги спечели.

Върни се в “ЦСКА”