manolovplamen написа: Иначе, аз въобще не държа ти да ме взимаш на сериозно. Нещо повече - въобще не ми пука дали ме взимаш на сериозно. Аз теб със сигурност не те взимам на сериозно, още повече след като подкрепи една 100 % лъжа и наглост на един наглец който пише тук.
Ще цитирам който си поискам, а ти - и да си мислиш, че не цитираш Волен Сидеров, то - от всякъде ти прозира неговата философия.
Евгени Дайнов:
И сега да се върнем на въпроса: какво е това да си русофил? Вече е ясно – какво. Да си русофил, означава да искаш да подредиш българското общество по модела, постигнат в обществото, на което си „-фил” – руското.
Ти кого взимаш на сериозно, е без значение. Аз също. Става дума за личен спор между goleador i polmazpolm. Аз лично бих предпочел да си стиснат ръцете-защото единия го знам и уважавам от години, а другият е интересен и начетен събеседник. Далеч по-интересен и начетен от теб, колкото и да не те интересува мнението ми. Но това си е тяхна работа какво ще правят.
Цитирай когото си искаш-дискусията се следи от много хора и те си правят изводите. Нещо нервност ли долавям?
пп Надписът наистина е лъжа и трябва да се промени