Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Браво, привличате нападателчето,ето, затова ви плащам 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Андре-Пиер Жиняк 96
Някой да е чул нещо за новия спонсор с който Батков се хвалеше или пак е било "на гол тумбак, чифте пищови" 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
plamenst7 написа:Мистри написа:Извинявам се ,че се намесвам в разговора ви , но не се стърпях.
Първо plamenst7 , наясно ли си какво означава "легенда"?
Или просто като т/пите журналя я употребяваш за щяло и нещяло?
Каква легенда е гонзо?
Той е един от многото играли в Левски.Не искам да се задълбочавам разбор на футболните и човешките му качества.
Второ-да.
Всеки от нас със сигурност е дал повече на Левски.
С подкрепата си, с дребните наглед суми за билети през годините.
Този Велик клуб съществува благодарение на нас-привържениците.
Ако останат само гонзовци,батковци и перчеми, кой ще го знае?
Да не говорим, че ако сме дали малко, то поне не сме взели толкова от Левски, колкото "легена" ти.![]()
Ако изобщо си ме разбрал де.
Стоев казва ,че не е готов отбора за първенството.
Кой е виновен?
Каква е селекцията, кога беше взет треньора?
Нямало пари.
Ами като няма-напусни.Що си се впил като кърлеж и дърпаш клуба все по-надолу вече години?
УЖАС!!! Дано някога осъзнаеш какви глупости си написал!
Гонзо бил един от многотоама защо ли само трима от многото са отбелязали повече голове от него за Левски и нито един не е вкарал повече на ЦСКА, а първият сред голмайсторите оплют не по-малко от същите вас. Ами сигурно и той е един от многото
![]()
Привържениците са за да подкрепят отбора, а не да го хулят и плюят когато нещата не вървят по най-добрия начин. Да не говорим, че сме останали има няма 500-1000 човека ходещи все още редовно на мачове, чат пат 2-3 хиляди. Да споменавам ли и колко глоби донесоха именно феновете на клуба само за последните 6 месеца, ама иначе нищо не били взели. Та те едва ли са се събрали толкова приходи от билети за целия полусезон, колкото глоби са платени. Баскетболният отбор умира и за това се говори вече месеци наред, но в залата ходят по 1000-1200 човека, а сега ще се надяваме с 1 събиране в Армеец да спасим отбора и това при положения, че ако напълним в 3 мача Универсиада, ще се съберат същите приходи, ама защо да си правим труда да ходим всяка седмица, като можем да отбием номера с 1 път в годината. Тук не говоря конкретно за теб, а като цяло за привържениците на Левски.
Още веднъж казвам - НЕДОПУСТИМО Е да се държиш като чорбар, с заслужилите футболисти на Левски. За мен това е равносилно на това да се държиш по този начин с най-близките си хора.
Друг път не пиши ,като се напиеш.първо-правиш нескопосан опит да обиждаш човек, когото не познаваш.
Второ, освен ,че си ми наполовина на възрастта, то явно до там си и с образованието.
Ходите ,ама и глоби носите, което е логично според написаното от теб.Под привърженици нямах предвид вас.
Стига с това "вкарал на цесека".Заради такива, като теб супите измислиха изречението за най-големите евроуспехи на Левски....
Понятията "заслужил " и "легенда" носят повече съдържание от това ,кой на кого вкарал.Ти за Киро Миланов чувал ли си? Футболист станал един от голмайсторите на евротурнир. А за човека, чието прозвище съм сложил като ник?
И ако хоризонтът ти спрямо Левски се простира до 10-15 години , то моят е до 50.
Така ,че не ми обяснявай кой е легенда и кой-заслужил.
И никой от тези, които не са "вкарвали на цесека" не се нае да закопае Левски.Даже бяха държани встрани от отбора от такива "легенди", "Доволни от свършената работа през последните шест месеца"

Радвай се на Пацо котето .Той ли ще е следващата ти легенда?

По темата.
Скептичен съм за новия нападател, но му пожелавам успех и дано ме опровергае.

- modor
- Контакти:
Полският нападател Лукаш Гикевич подписа договор за 1,5 години с отбора на Левски.
Футболистът пристигна вчера в България, а днес парафира своя контракт със „сините”.
Футболистът пристигна вчера в България, а днес парафира своя контракт със „сините”.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
Малко на Арш ми прилича като физика, но съм си песимист за поляка. 

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Успех му пожелавам, дано вкарва поне през мач, ако не всеки..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
Еми, селекцията приключи. Взеха се, както изглежда така чаканите крило и нападател. Взеха се и защитници и вратар.
Дотук добре, но има едно "но". Вярвам, че в преден план ще сме по-силни от есента. Най-малкото Абди изглежда много по-бърз и агресивен от Педро. Дали Гикиевич ще е супер-таран или Домо ще покаже онова лице, което показваше преди мениджърите да му завъртят главата и да замине за Берлин, няма значение толкова според мен. В случая количеството, вервайте ми, ще направи качеството. Интересно ми е какво е обаче позицията на Стоев за Аниете. Дано не съм лош пророк, ама Стоев май има... абе сигурно греша.
През есента имахме три проблема.
Проблем номер 1: Вратарският пост. Заради вратарската криза изгубихме повече от 10 точки - десет безценни точки - ако не и повече. Всъщност, заради този проблем именно днес се чудим ще ни бъде ли, няма ли в шестицата. Пламен. Тук капацитетите какви ли не недоумици казаха за Пламен. Човек ще каже, че не пишат някакви обикновени фенове, а във форума са се регнали Нойер, Буфон и Касиас. Хайде и аз да се направя на капацитет, ако може. Откъде идват неразбирането и съответно: хуленията:
а) Пламен е млад. Колко отбори, които имат за цел върха си позволяват да имат титуляр под 25 години на вратата? Момчето е БЪДЕЩЕТО на този отбор! Как ще си гониш бъдещето? Що за глупости!!! Да, с младостта идват и грешките. Но да припомня отново - Иванков и безумните му излизания в началото.
б) На Пламен му липсваше конкуренцията. Йоргачевич е бил толкова време в Генк. Нито Генк са случаен отбор, нито белгийското е по-слабо първенство от нашето. Вярвам, че това, което гледах в контролите е случайност. Със сигурност, той ще е стимул за Пламен да се старае повече.
в) Контузията. Никой ли не си спомня? Нормално е да има страх в него след нея. Ми ако пак се случи?
Както и да е. Критиките към Пламен са несъстоятелни и принципно не заслужават коментар, но реших да се намеся.
Проблем номер 2.
Не може Локо Пд с една атака на Герена гол да вкарват. Този проблем с настоящата селекция не вярвам да се оправи. Добър-лош, Нину е сам. Борко е неориентиран, бавен и рисков футболист. Показа при предишния си престой при нас, показа го и сега. Той не знае как да застава. Няма бързина. Не може да изнася успешно топката. Да, висок е и физически добре, но това не е достатъчно. Белаид. Него даже и няма да го коментирам! Крумов. Братче, като ти кажат, че не си желан някъде, си тръгваш, ок. Ма тъй било, ма онъй било. Айде моля ти се. Този клуб ти е длъжен с пари. С друго нищо! Гледах му цялото интервю по Канал 3. ОК, има акъл в главата момчето, има и резон в някои от думите му, но той изкара, че Гонзо е казал, че е лош футболист. Да не ставаш за "Левски" не значи, че си лош футболист. Което ме навежда на мисълта за неговия заместник... Сашко. И тук подобно на Белаид, коментар не искам да давам.
Проблем номер 3. Атаката.
Луис Педро и Домо не вдъхваха доверие. Критиките към Домо, олкото и да не искам да го призная, имат основание. Но нали тук има участие и Гонзо? Той трябва да каже на Домо какво да прави. Ако Гонзо бе намерил разковничето за свързване на точките м/у Аниете, Бедоя и Домо, сега щяхме доста добре в класирането. Луис Педро цял полусезон си играеше някакви свои мачове - напълно незаинтересован от съотборниците си. Като добавим, че и е бавен за крило - 1 футболист в атака.
Единствената линия, на която сякаш нямахме проблем беше средата... Привидно. Сърмата играе по-добре от първия си престой при нас. Даже го похвалих след няколко мача, което не съм вярвал, че ще се случи. Много е важно Стоев да използва Борко Цонев. Много работлив футболист. А покрай Гаджев ще научи и нещо. И много искам да видя Прохито до Владо, особено сега, когато Сърмата се контузи. Надявам се Стоев да не е сериозен за новата позиция на Прохазка, но май именно в защита ще го върне, което е ГЛУПОСТ!!! Не одобрявам решението за участието на Велев. Футболист без поглед над играта. Ще видим, де... може да има промяна в него, но не вярвам. От Берое идва една и съща "стока".
Та два от три проблема са оправени... дано. Горе-долу имаме скамейка, ако! Стоев използва Мисяк и Цоневи... дано. Но в защита проблема, според мен ще остане. А това значи, че трудно ще хванем среброто, ако Разград предположим е абониран за златото (след продажбата на Буш, ЦСКА официално абдикира от борбата за титлата).
Дотук добре, но има едно "но". Вярвам, че в преден план ще сме по-силни от есента. Най-малкото Абди изглежда много по-бърз и агресивен от Педро. Дали Гикиевич ще е супер-таран или Домо ще покаже онова лице, което показваше преди мениджърите да му завъртят главата и да замине за Берлин, няма значение толкова според мен. В случая количеството, вервайте ми, ще направи качеството. Интересно ми е какво е обаче позицията на Стоев за Аниете. Дано не съм лош пророк, ама Стоев май има... абе сигурно греша.
През есента имахме три проблема.
Проблем номер 1: Вратарският пост. Заради вратарската криза изгубихме повече от 10 точки - десет безценни точки - ако не и повече. Всъщност, заради този проблем именно днес се чудим ще ни бъде ли, няма ли в шестицата. Пламен. Тук капацитетите какви ли не недоумици казаха за Пламен. Човек ще каже, че не пишат някакви обикновени фенове, а във форума са се регнали Нойер, Буфон и Касиас. Хайде и аз да се направя на капацитет, ако може. Откъде идват неразбирането и съответно: хуленията:
а) Пламен е млад. Колко отбори, които имат за цел върха си позволяват да имат титуляр под 25 години на вратата? Момчето е БЪДЕЩЕТО на този отбор! Как ще си гониш бъдещето? Що за глупости!!! Да, с младостта идват и грешките. Но да припомня отново - Иванков и безумните му излизания в началото.
б) На Пламен му липсваше конкуренцията. Йоргачевич е бил толкова време в Генк. Нито Генк са случаен отбор, нито белгийското е по-слабо първенство от нашето. Вярвам, че това, което гледах в контролите е случайност. Със сигурност, той ще е стимул за Пламен да се старае повече.
в) Контузията. Никой ли не си спомня? Нормално е да има страх в него след нея. Ми ако пак се случи?
Както и да е. Критиките към Пламен са несъстоятелни и принципно не заслужават коментар, но реших да се намеся.
Проблем номер 2.
Не може Локо Пд с една атака на Герена гол да вкарват. Този проблем с настоящата селекция не вярвам да се оправи. Добър-лош, Нину е сам. Борко е неориентиран, бавен и рисков футболист. Показа при предишния си престой при нас, показа го и сега. Той не знае как да застава. Няма бързина. Не може да изнася успешно топката. Да, висок е и физически добре, но това не е достатъчно. Белаид. Него даже и няма да го коментирам! Крумов. Братче, като ти кажат, че не си желан някъде, си тръгваш, ок. Ма тъй било, ма онъй било. Айде моля ти се. Този клуб ти е длъжен с пари. С друго нищо! Гледах му цялото интервю по Канал 3. ОК, има акъл в главата момчето, има и резон в някои от думите му, но той изкара, че Гонзо е казал, че е лош футболист. Да не ставаш за "Левски" не значи, че си лош футболист. Което ме навежда на мисълта за неговия заместник... Сашко. И тук подобно на Белаид, коментар не искам да давам.
Проблем номер 3. Атаката.
Луис Педро и Домо не вдъхваха доверие. Критиките към Домо, олкото и да не искам да го призная, имат основание. Но нали тук има участие и Гонзо? Той трябва да каже на Домо какво да прави. Ако Гонзо бе намерил разковничето за свързване на точките м/у Аниете, Бедоя и Домо, сега щяхме доста добре в класирането. Луис Педро цял полусезон си играеше някакви свои мачове - напълно незаинтересован от съотборниците си. Като добавим, че и е бавен за крило - 1 футболист в атака.
Единствената линия, на която сякаш нямахме проблем беше средата... Привидно. Сърмата играе по-добре от първия си престой при нас. Даже го похвалих след няколко мача, което не съм вярвал, че ще се случи. Много е важно Стоев да използва Борко Цонев. Много работлив футболист. А покрай Гаджев ще научи и нещо. И много искам да видя Прохито до Владо, особено сега, когато Сърмата се контузи. Надявам се Стоев да не е сериозен за новата позиция на Прохазка, но май именно в защита ще го върне, което е ГЛУПОСТ!!! Не одобрявам решението за участието на Велев. Футболист без поглед над играта. Ще видим, де... може да има промяна в него, но не вярвам. От Берое идва една и съща "стока".
Та два от три проблема са оправени... дано. Горе-долу имаме скамейка, ако! Стоев използва Мисяк и Цоневи... дано. Но в защита проблема, според мен ще остане. А това значи, че трудно ще хванем среброто, ако Разград предположим е абониран за златото (след продажбата на Буш, ЦСКА официално абдикира от борбата за титлата).
То и Гара Дембеле преди да дойде в Левски не е вкарвал много, но после всички знаете...

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
Интересно ми е решението на Стоев за титуляри измежду Аниете, Гикиевич и Домо - трима еднотипни футболисти (не знам кой измисли глупостта, че позицията му е зад нападателя), като Аниете се движи много и е нестандартен футболист, който не само може да завършва атаки - за разлика от Домо - но и да подава и задържа топката... Гикиевич също, поне от клиповете изглежда от хората, които завършват атаките, така че хм...
Тримата няма как да са заедно, но присъствието на двама от тях ще означава вероятно, че ще се лишим я от крило, я от дефанзивен халф или Бедоя.
Тримата няма как да са заедно, но присъствието на двама от тях ще означава вероятно, че ще се лишим я от крило, я от дефанзивен халф или Бедоя.
metodito написа:Интересно ми е решението на Стоев за титуляри измежду Аниете, Гикиевич и Домо - трима еднотипни футболисти (не знам кой измисли глупостта, че позицията му е зад нападателя), като Аниете се движи много и е нестандартен футболист, който не само може да завършва атаки - за разлика от Домо - но и да подава и задържа топката... Гикиевич също, поне от клиповете изглежда от хората, които завършват атаките, така че хм...
Домо и Аниете еднотипни? Че и поляка си сложил там....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема