Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гласеният за евентуален заместник на Гара Дембеле.
Ами аз си мисля че играчите от Холандия се доказаха в БГ през миналата година , дори и такива които играят във втора дивизия . С добра физика , тактически грамотни , абе просто научени футболисти . Не е лошо повечко от нашите отбори да гледат към този пазар а не африканци и бразилци на кило от плажовете . Мисля си че играчите от Холандия биха вдигнали нивото на А група.
Re: В Холандия: Левски със сериозна оферта за стрелец от Цволе
Шоорд Арс е на второ място в класирането на голмайсторите в Ерсте дивизие за сезон 2010/2011. На първо място (с един гол повече) е Йохан Фоскамп, който също беше спряган за заместник на фамозния Гара Дембеле.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bpVJhMMw6V4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bpVJhMMw6V4[/youtube]
Ми супер много се надявам да не съм прав, но като гледам клипчетата тоя е "дърво". Може и да има нюх ама другите му качества изглеждат малко по-добри от мойте. От 6 мин филмче имаше 1 гол извън пеналта, а да не говорим, че нито един не беше след смислена игра от негова страна.
Пак казвам иска ми се да не съм прав, но тоя ще е адския провал.

- blue SASHO77
- Контакти:
ismail isa написа:Тоя може и да е добър. Но Батков като каза, че ще е известен играч, със страхотна визитка, се очакваше поне да е играл в някоя първа дивизия
Ма ти що му вярваш на Борат

САМО ЛЕВСКИ
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Thsmith написа:От клип не може да се съди за даден играч, но от видяното според мен няма да пасне много... На нас ни трябва поне според мен някой агресивен играч тип Тевез/Руни : ) имам предвид нападател който се движи много и не спира да пресира противниците, да ги ръга, блъска и каквото се налага... с една дума много борбен. Такива играчи може да намерим в бившите колонии... Този Холандец е по скоро консуматор на чисти ситуации... нещо от рода на Супер Пипо или Трезеге...
(Да не реши някой, че сравнявам играчите ни със Световни суперзвезди... просто давам насока с тях за тип играч като стил на игра)
honda Дъсти идва от Ередивизия. Да играл е и в Jupiler дивижън, но си има към 50 мача в Ередивизията... и дойде от нея
Прав си,че Дъстли дойде в Левски в Левски от изпаднал от Ередивизие в Ерстедивизие отбор и по голямата част от кариерата му е в Ерстедивизие(Втора дивизия). Но това няма голямо значение за мен разликата в класите между водещите отбори във Втора дивизия и борещите се да не изпаднат отбори в Първа дивизия не е голяма.
Иначе съм съгласен с теб,че на Левски по-добре би паснал играч от типа на онзи черния от Жилина- висок , много здрав и атлетичен с голям хъс, който да мачка би бил по-полезен,особено ако е и с черен цвят на кожата- допълнително би плашил защитниците

Нещо като черен вариант на Хорст Хрубеш или Кирил Миланов

Но все пак най-важното качество на головете са тяхното количество

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Моля ви само да не правите детските истории от форума на ЦСКА да отваряте фен теми за човек, който още не сте му видели очите и който може да почнете да хулите след месец-два в отбора.
Нека направи един месец в отбора, да видим, как ще се включи.
Нека направи един месец в отбора, да видим, как ще се включи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
boys85 написа:ministur написа:Според това което гледах съм на мнение че е доста под Дембеле......дано бъркам.А и който следи Холандските дивизии знае че там мач с по 4-5 гола е в реда на нещата.Това че е вкарвал на дантелените защити не е гаранция за същото в нашето първенство.Но все пак дано да не съм прав и човекът да вкара поне колкото Гара
Викаш трябва ви играч от втора дивизия на Гърция с едва 9 гола в цялата си кариера?
Не, просто казвам че 28 гола във 2-ра дивизия на холандия не е някакво уникално постижение
- blue SASHO77
- Контакти:
Nikona написа:Ми супер много се надявам да не съм прав, но като гледам клипчетата тоя е "дърво". Може и да има нюх ама другите му качества изглеждат малко по-добри от мойте. От 6 мин филмче имаше 1 гол извън пеналта, а да не говорим, че нито един не беше след смислена игра от негова страна.
Да ти кажа честно,си прав.За съжаление не видях нищо интересно в играта му,да,вярно ,вкарва голове.... ама, на нас ни трябва биткаджия,бърз,силен нападател!! А като му гледам физиката на този.....!!! Дай боже човека да се справи,че без голаджия сме за никъде!!!
САМО ЛЕВСКИ